Tüp bebek Piezoelektrik yöntemi

mandosi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2024
25
7
1
29
piezoelektrik yöntemiyle tüp bebek yaptırıp sağlıklı bir şekilde doğdu mu ? Biz bu yöntemle yaptırdık embriyo 4AA kalitedeydi çok iyi olduğu söylendi bebeğimiz ağır kalp hastası doğdu milyonda bir görülen kalp hastalığı vardı ve doğumdan birkaç ay sonra öldü çok zor şeyler yaşadık hamilelik sürecinde de doğum da da geride bu yöntemle 3 embriyomuz daha var ama çok endişeliyiz tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyoruz

başınız sağ olsun.
Embriyo kalitesi genetiği hakkında bir şey söylemiyor malesef. Embriyolarınıza genetik test yaptırmanız gerekir

Öncelikle başınız sağ olsun, Allah sabırlar versin. Bir daha yaşatmasın. Size bu durumun piozzo yüzünden olduğunu düşündüren neydi acaba merak ediyorum çünkü bizimde düşündüğümüz yöntemlerden

Ben hamıleyım , ama benım emnbryonada genetık yapıldı fetal dna oldu hepsı sağlıklı çıkıyor ultrasonda sorun yok

Kaybınız için çok üzgünüm başınız sağolsun piezzo sadece döllenme kolaylaştırıcı yöntemlerden bir tanesi, böyle bir etkisi olabileceğini düşünmüyorum ve duymadım da, embriyolarınıza genetik test yaptırın, en azından en başta problemli olanların elenmesini sağlamış olursunuz. Sonrası da Allah kerim

Bizim embriyolarımıza uygulanan bu yöntemdi ben sadece bu yöntemle sağlıklı bebek kucağına alan oldu mu onu merak ettim o yüzden yazdım

Doktorumuzla da görüştüm bu gibi durumlarda genetik testte çıkmıyormuş kalp vs diğer organlar sadece genetiğe bakılıyormuş hamilelik sırasında amniyosentez yapıldı zaten genetik olarak bebeğimin hiçbir sıkıntısı yoktu süreci en baştan yaşamayı bile düşündük genetiğe göndeririz diye ama doktor bir faydası olmaz dedi kalpteki sorunları göremeyiz dedi o yüzden de endişemiz elimiz kolumuz bağlandı napacağımızı şaşırdık

Kötü bir rastlantı olmuş demek, anlaşılamamış olması da ayrı bir sorun, dilerim ki en kısa zamanda Allah gönlünüze göre versin Allah başka acı yaşatmasın

Başınız sağolsun,Rabbim mükafatını versin Böyle bi yan etkisi olacağından bahsedildi mi hiç,Sperm sorununuz mu vardı

Detaylı ultrasonda çıkar ama 21 cı haftada yapılan tum kalp sorunları yapdırmadınızmı ya ıyı perintalogda ?

Piezzo o etkiyi vermez , genelde kalp sorunları genetık bır rahatsızlıkdır , yanı geçmişde akrabada falan olan bir şeydır , bende doktorum

Genetik testlerimiz yapıldı bizim genlerle alakalı sorununuz yok dendi kötü şans deyip duruyorlar kafamda her şeyi sorgular oldum geride 3 tane daha embriyom var 3aa 3ab 3ab kalitede ilk ikisi 5. Gün embriyosu diğeri 6. Gün ama napacağımı bilmiyorum sürece en baştan başlasam garanti vermiyorlar tekrar olmama diye bir şey diyemeyiz diyorlar zaten süreç en baştan bu yana tüp bebek süreci doğum doğum sonrası bebeğimin masrafları derken bir milyona yakın paramız gitti tekrar tüp bebek süreci başlamak bile çok zorlayıcı her anlamda
psikolojik tedavi görüyorum zaten yaşadıklarımı kaldıramadım 1 yıldır çok acılar çektim Allah’a dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden Rabbim hiçbir anneye böyle bir acı yaşatmasın çok zor kendi ellerimle kefenleyip gömdük yavrumuzu Allahım benim yolumu da çiçek bahçesi yapsın imtihanım bitmiş olsun

Detaylı ultrasonda çıkar ama 21 cı haftada yapılan tum kalp sorunları yapdırmadınızmı ya ıyı perintalogda ?
Tabii yaptırdık amniyosentez de yapıldı genetik sıkıntısı var mı diye hamileliğin 21. Haftasından önce de kanamalarım düşük tehlikem oldu ama 21. Haftaya kadar hiçbir sorun görmediler her şey çok iyi dediler öğrendikten sonra aldırmayı teklif ettiler heyetlere gittik ekokardiyografi yapıldı bir sürü doktora gittik ilk başta kalpte sorun vardı ama tam teşhisi 27. Haftada koydular aldırmayı düşünmedik Allah’ın verdiği can verende o alan da o olacak dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…