Bahçeciyi aradım Sordum oraya gidecektim. Yeniletmeniz lazım dedi. Ama ben pek inanmadım açıkçası ben bunu bir yerden sorgulatabileceğimi düşünüyorum.ilaçlarda 6 aylıksa rapor 6 ay boyunca bittikçe alınıyor. operasyon gibi şeyleri bilemedim. hastaneyi arayıp sorsanız en doğru yanıtı verirler aslında.
Hakkın yanmıyor canım iptal edebiliyorlar durumuna göre erteleniyor hatta transfer gününde bile erteleme olabilir ama hak yanmıyor ne zaman transfer yapılır o zaman hakkın gider.Merhaba ben özel bir üniversite hastanesinde tedaviye başladım rapor da orda çıkarıldı ama yumurta toplama olmadı iptal oldu. Şimdi o raporum yandı mı? Bu konuda bilgisi olan yok mu? Bunu öğrenebileceğim bir yer yok mu?
Ya ben de öyledir diye düşünüyordum ama aklıma takıldı bahçecide kordinatör kozla konuştum yeniletmeniz lazım dedi. E benim yumurtam bile toplanmadı nasıl yanıyor dedim. Emin değildi konuşurken o yüzden nereyi arayabilrim bunu kesin öğrenmek için.Hakkın yanmıyor canım iptal edebiliyorlar durumuna göre erteleniyor hatta transfer gününde bile erteleme olabilir ama hak yanmıyor ne zaman transfer yapılır o zaman hakkın gider.
Ben araştırma hastanesinde aşılama oluyorum bissürü tüp bebek yaptıranla tanıştım 5 ay içinde onlardan biliyorum yanmadı hiçbirinin.Ya ben de öyledir diye düşünüyordum ama aklıma takıldı bahçecide kordinatör kozla konuştum yeniletmeniz lazım dedi. E benim yumurtam bile toplanmadı nasıl yanıyor dedim. Emin değildi konuşurken o yüzden nereyi arayabilrim bunu kesin öğrenmek için.
Birde söylediğin yer özel hastane netleştir sonra pişman olma onlar keyfine göre davranıyorlar bazenAy inş öyledir canım.
Bunu sorgulatabileceğimiz bir yer yok mu e devlet falan yada başka bir yer? E devlette ben ilaç raporumu görebiliyorum ama tedavi için rapor yok yada başka bir yerden mi bakılıyor acaba?peki yumurta toplamadan sonra transfer olmazsa nasıl oluyor peki o zaman hak yanıyormu
yumurta toplama yapılmadığı için 3 devlet desteği hakkın devam eder canım. yumurta toplama yapıldıktan sonra tarnsfer olmasa bile hakkından düşüyorlarMerhaba ben özel bir üniversite hastanesinde tedaviye başladım rapor da orda çıkarıldı ama yumurta toplama olmadı iptal oldu. Şimdi o raporum yandı mı? Bu konuda bilgisi olan yok mu? Bunu öğrenebileceğim bir yer yok mu?
Emin misin ben anlattım durumu bahçeçiye. Onlarda bilmiyor gibi geldi zaten konuştuğumda.bence de senin dediğin doğru çünkü mantıklısı da bu.yumurta toplama yapılmadığı için 3 devlet desteği hakkın devam eder canım. yumurta toplama yapıldıktan sonra tarnsfer olmasa bile hakkından düşüyorlar
Tedavide karşılaştığım bayan var. Onun öyle oldu ordan biliyorum. üniv. hastanesinde tedavimi oluyorum. Gidince senin için sorayım canımEmin misin ben anlattım durumu bahçeçiye. Onlarda bilmiyor gibi geldi zaten konuştuğumda.bence de senin dediğin doğru çünkü mantıklısı da bu.
Sor canım ya saol.inş boşa gitmemiştir bir hakkım.Tedavide karşılaştığım bayan var. Onun öyle oldu ordan biliyorum. üniv. hastanesinde tedavimi oluyorum. Gidince senin için sorayım canım
Ama ben bir yerde başladım yumurta toplanamadı ve başka bir yerde yaptıracam bu ay. İşlem yapılması lazım derken yumurta toplama işlemi gibi mi diyorsun?CAnım rahat ol 6 ay süren var raporu aldığın hafta tedavi olacağın yer girişini yapıyor girişten sonra 6 ay içinde işlem yapılması lazım benim girişim yapıldı 2. Ay oldu sağlıklı yumurta bekliyoruz
EVet toplama olmadıysa hakkın yanmaz ama sen merkez değiştirecekse onu bilmiyorumAma ben bir yerde başladım yumurta toplanamadı ve başka bir yerde yaptıracam bu ay. İşlem yapılması lazım derken yumurta toplama işlemi gibi mi diyorsun?
Benim tanıdığım yumurta toplaması oldu 2. ayında transferi oldu ilkinde rahim hazır değilmiş ince flan muhabbeti vardı ertelendi iptal oldu sonrasında kontrole geldi rahim hazır olunca transeferi oldu ama yanmamıştı.peki yumurta toplamadan sonra transfer olmazsa nasıl oluyor peki o zaman hak yanıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?