Tüp bebek rapor hakkında

caprediem86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2021
302
169
53
37
Merhaba arkadaslar medical park pendik hastanesinde ilk defa tüp bebek tedavisi göreceğim.Daha önce bahçelievler medaical parkda 2 defa aşılama negatifle sonuçlandı.Ben 31 eşim 35 yaşında 7 yıllık evliyiz.Rapor çıkarmak için zeynep kamilden almanız gerekiyor dediler.Birde 2 aşılamayı ordamı yapmamız gerekiyor rapor çıkarmaları için süreç nedir varmı yardımcı olabilcek tercübeli arkadaslarımız

Merhaba.bende pendik medical de subat ayinda yaptirdim Semra Hanim da..malesef negatif oldu.suan da zeynep.kamilde rapor cikarma surecine girdik.ordan bisey demediler ama kendimiz sonradan tup bebek yapcak olursak raporumuz olsun bi kismini devket karsilsain istedik.o yuzden bu surece girdik simdiden.yalniz zeynep kamil raporu cikarmak icin 2 tane IGNELI asilama istiyor bilginiz olsun.ben medikalde ilacli yaptirmistim saymadilar onu.imkaniniz varsa igneli yaptirin.sonra rapor cikarmak istediginizde en azindan 1 tane asilama dan zaman kaybiniz olmasin.gemde igneli nin tutma olasjligi bir tık daha yuksek oluyormus

Biz orda yaptırmaktan vazgeçtik çok uzak kalıyor ve zeynep kâmilden rapor çıkar çok zaman alacak süreç.Medipol megada tup bebeğe başladık yumurtalarım toplandı bakalim hayırlısı sizede Allah hayırlı salihlerden evlatlar nasip eylesin

MERHABA SİZİNLE DAHA ÖNCE KONUŞMUŞTUK TEDAVİNİZ BAŞLASIN SU GİBİ GEÇSİN BİR KEREDE KUCAĞINIZA ALIN İNŞALLH
YUMURTA TOPLAMA İŞLEMİNİZ NASIL GEÇTİ BEN ŞU ANESTEZİ İŞİNDEN AŞIRI KORKUYORUMDA FİKİR ALMAK İSTİYORUM :/

Merhaba evet Allah hayırlısını versin tedavimiz başladı.Bu işin size tek zor tarafını soylim iğneler yumurta toplama işi nasıl başladı nasıl bitti anlamadim.Bende panik atak var anestesi olmam mümkün değil derdim hemşeri hanımlar Allah razı olsun sakinleştirici yaptılar.Duami ettim hemen uyuttular sonra gözlerimi açınca nasılda kuş gibi geçti anlamadim.Hic korkmayın yumurta rezervi azalmadan hemen başlayın

Amin insallah.insallah sizinde hemen tutar saglikla devam eder.bu sureci bizimle de paylasirsaniz sevinirim.

bende nedense iğnelerden hiç korkmuyorumda beni aylardır anestezi düşündürüyo bende de anksiyete var anestezi alımını hayal bile edemiyorum ödüm patlıyo :) ya uyanamazsam bilmem ne diye

bende nedense iğnelerden hiç korkmuyorumda beni aylardır anestezi düşündürüyo bende de anksiyete var anestezi alımını hayal bile edemiyorum ödüm patlıyo :) ya uyanamazsam bilmem ne diye
Evet düşüncelerimiz aynı bende sanki bayıltacaklar ve hiç uyanamıcam gibi hislerim vardı.Cesaret iğnesi vurdular sonra ameliyathane gibi yere aldılar panik atak felan hiçbişi kalmadı.Sonra bir baktım hemşireler aralarında konuşurken uyuya kaldım.Sonra uyandım kuş gibiydim sakın korkma çok basit süreç şuan da 3 yumurtam toplandı düşük rezerv var.Allahıma şükür 3 üde döllendi bakalım 5.güne gidecekmi Allah bilir sakın korkma çok basit başlamak bitirmenin yarısıdır

Allah hepimizin gönlüne göre versin süreçle ilgili sorularınız nedir her konuda yardımcı olabilirim
Yani trqnsferden sonra tutacakmi bu konuda bilgi istiyorum.dr unuzdan memnunmjsunuz,ismi.ne?nasil bi tedavi uyguladilar?sizdeki olumsuzluklar nelerdi?neye gore ilerlediler?

Yani trqnsferden sonra tutacakmi bu konuda bilgi istiyorum.dr unuzdan memnunmjsunuz,ismi.ne?nasil bi tedavi uyguladilar?sizdeki olumsuzluklar nelerdi?neye gore ilerlediler?
Doktorumuz Gonca yetkin şuanda memnunuz.Hastanede çok güzel bizdeki düşük rezerv ve eşimdeki sperm kalitesi bozukluğu morfoloji ve baş anolomi.Tedavi olarak önce iğneler veriyor yumurta durumuna göre toplama işlmi yapıyorlar.Transfer işi duruma göre inşAllah ilerler transfer olur gerisi Allahın takdiri

Hastane nerdeydi acaba?bude su ana kadar maloyeti noldu size

Evet ilaçlarla dahil medical yada başka üniversite hastanelerinde ilaçlarla 13 14 bin tutuyor. Ama ben ilk olarak raporlu ilaçlarla iyi yer tercih ederim
Bu paranin icinde yumurta toplama,dondurma,transfer ucreti disinda ekstra bisey varmi peki?yani dna hasar testi falan gibi?cok tutmus yaa.

3 yumurtam toplandı 3 döllendi 1 tanesi 5.güne güzel geldi diğer 2 si 5.güne geldi ama yavaşlamış .Güzel olan Embriyoyu ve diğer yavaşlayandan birini toplam 2 embriyo transfer ettiler.Diğerini bugün donduracaklardı ama uygun değilmiş iptal ettiler.Bakalım sonucu bekliyecez

Bu paranin icinde yumurta toplama,dondurma,transfer ucreti disinda ekstra bisey varmi peki?yani dna hasar testi falan gibi?cok tutmus yaa.
DNA hasar testi Mecidiyeköy düzen labaratuarında 500 tl gbi bir rakama yapılıyor daha yeni yaptırdık. Bir yararım olur diye yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…