• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP BEBEK RAPORU NASIL ALINIR ? Hangi evraklar gerekli nereden ve nasıl çıkarılır?

BY2015

🐣
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2018
888
608
103
Merhaba arkadaşlar, ben tüp bebek (PGT) yaptıracağım fakat gerekli evraklar nelerdir ve nasıl, nereden çıkaracağım konusunda hiç bir fikrim yok yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🏻

Devlet hastanesinden tüp bebek raporu nasıl alınır?

Tüp bebek SGK heyet raporu nasıl alınır?

Tüp bebek raporu yüzde kaç tutar?

Tüp bebek tedavisini devlet hangi şartlarda karşılıyor?

Tüp bebek raporu nasıl alınır 2022?

İlk tüp bebek tedavisini devlet karşılıyor mu?

SGK heyet raporu nasıl alınır?

Tüp bebek katılım payı ne kadar?

1 tane çocuğu olan tüp bebek yaptırabilir mi?

Tüp bebek devlet desteği var mı?

Aşılama işlemini devlet karşılıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbul'da yapılıyor yazmışsınız, Ücretsiz PGT için mi yazmışsınız eğer ücretsiz PGT içinse İstanbul'da hangi hastanede yapıldığını da yazar mısınız rica etsem bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum ona göre hastaneyi arayıp sorayım.🙏🏻
Önce belirteyim, doğru bilgi vermem gerek siz farklı bir ilde yaşıyorsunuz bu konuyu bilmiyorum.
Siz mutlaka egitim araştırma hastanesine gidip sorun.

Süleymaniye kadin dogum cocuk eğitim ve arastirma hastanesinde yapılıyor. İstanbul Zeytinburnunda.

Baska egitim araştırmalarda da yapılıyordur, ben vakti zamaninda Süleymaniye ye gittim. Orada olay önümde cereyan etti duydum. 3 hakkınız oluyor.

Şu an süreç nasıl bilmiyorum belki daha kolay belki daha zordur.

Önce belirteyim, doğru bilgi vermem gerek siz farklı bir ilde yaşıyorsunuz bu konuyu bilmiyorum.
Siz mutlaka egitim araştırma hastanesine gidip sorun.

Süleymaniye kadin dogum cocuk eğitim ve arastirma hastanesinde yapılıyor. İstanbul Zeytinburnunda.

Baska egitim araştırmalarda da yapılıyordur, ben vakti zamaninda Süleymaniye ye gittim. Orada olay önümde cereyan etti duydum. 3 hakkınız oluyor.

Şu an süreç nasıl bilmiyorum belki daha kolay belki daha zordur.
Teşekkürler, Hatay'da yapan hastane yok o yüzden soruyorum.

Merhaba hanımlar, öncelikle bilgi veren herkese çok teşekkür ederim.. benim sorum yaşla ilgili olacak. 20 kasımda 40 oluyorum ve 4,5ayım var. 4,5 ay içinda rapor çıkarsam işlemi yaptırabiliyor muyum? bilen varsa yanıtlarsa çok sevinirim

Merhaba arkadaşlar, ben tüp bebek (PGT) yaptıracağım fakat gerekli evraklar nelerdir ve nasıl, nereden çıkaracağım konusunda hiç bir fikrim yok yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🏻

Devlet hastanesinden tüp bebek raporu nasıl alınır?

Tüp bebek SGK heyet raporu nasıl alınır?

Tüp bebek raporu yüzde kaç tutar?

Tüp bebek tedavisini devlet hangi şartlarda karşılıyor?

Tüp bebek raporu nasıl alınır 2022?

İlk tüp bebek tedavisini devlet karşılıyor mu?

SGK heyet raporu nasıl alınır?

Tüp bebek katılım payı ne kadar?

1 tane çocuğu olan tüp bebek yaptırabilir mi?

Tüp bebek devlet desteği var mı?

Aşılama işlemini devlet karşılıyor mu?
ben şuan raporu tamamlamak üzereyim.. elimden geldiğince süreci paylaşayım. ama zeynep kamil için tabii.. hastane olarak başkaları farklılık gösterirse bilemiyorum. kendi şartlarımda 40 yaşıma 2 ayım kaldığından en hızlı yolları aradım. ve o mantıkta anlatacağım. eğer 20ler ya da 30larının başlarındaysan ve amh değerin iyiyse önce aşılama deneyecekler ben o süreci detaylandıramam çünkü ben hem yaş olarak ileride hem de amh seviyesi iyi olmayan biriyim.
aşağıda paylaştıkları evrakın sırasına göre anlatıyorum.
*adetin yakınsa 2.gün hastaneye randevusuz git sabah 8,30 orada olmalısın. kan alacak ve alttan usg bakacaklar.
*-sistemik sağlık raporu-şuan adetin yeni bitmiş durumdaysan 21.gün gibi(adtein başlama tarihinden say) ama bu 17-18 de olur 24-25te olur. hastaneye git (mümkünse öğleden önce) seni kan vermen, ekg, rontgen için hemen yönlendirecekler ve aynı gün yapılıyor. (kan 1e kadar) meme usg hastanede çok uzun süre sonrasına randevu veriliyor ben dışarda çektirdim. **not** tüm devlet hastanelerinde uzun süreye gün veriliyor. özel uygun fiyatlı kliniklerde ortalama 400-500 civarı ama maltepe bld tıp merkezi var, cerrahiden randevu alıp gidersen doktor önce mamografi yazıyor sonra da meme usg yazıyorlar. ama durumunu ne amaçla talep ettiği mutlaka açıkla.. tatlı bir doktorları var ve işlemler ücretsiz. bu tahliller tamamlanınca iç hastalıkları, psikiyatri, anestezi ve genel cerrahiden randevu alacaksın. tüp bebek merkezinden verdikleri form ile tahlil sonuçlarıyla da birlikte bu doktorlara gidecek ve onaylatacaksın.
*rahim filmi detayları zaten paylaşılmış. ben 3 yıl önce yaptırmıştım. gerek kalmadı. ama z.kamilden randevu almak zor. ve hastanein teknik şartlarında işlem biraz ağrılı onu söylemiş olayım. ama kısa sürüyor. oldukça nazlıyımdır dayanabildim.
*smear ve kültürü hastane yapıyor. vaktin varsa randevu al hastanede yaptır. smear 1 ayda çıkıyormuş. kültür de 3 gün. ben yine dışarda yaptırdım. rana beşe tıp merkezi var kadıkçy ziverbeyde , kadın doğumdan randevu alarak yaptırılıyor fiyatı 95ti sanırım . 90 küsür. ama bunun için de maltepe bld tıp merkezine sorabilirsin. belki ücretsiz vardır.
*erkek tahlilleri için de çooook uzun zamana randevu veriyorlar. biz çapada tanıdık bulup yaptırdık. gücün varsa doşarda dene.. bayaa 3-4ay sonrasına randevu verilebiliyor. bu tabi sperm testi için. kanlar hemen halloluyor. aile sağlığı merkezi bile kan testini yapıyor.
*tüm bunların dışında ilk adımın elbetteki zeynep kamil kadın doğum bölümü tüp bebek servisinden randevu almak olmalı...
umarım bizler gibi deneyen deneyecek herkesin sonucu tüm iyi çıkar.. sevgiler..

ben şuan raporu tamamlamak üzereyim.. elimden geldiğince süreci paylaşayım. ama zeynep kamil için tabii.. hastane olarak başkaları farklılık gösterirse bilemiyorum. kendi şartlarımda 40 yaşıma 2 ayım kaldığından en hızlı yolları aradım. ve o mantıkta anlatacağım. eğer 20ler ya da 30larının başlarındaysan ve amh değerin iyiyse önce aşılama deneyecekler ben o süreci detaylandıramam çünkü ben hem yaş olarak ileride hem de amh seviyesi iyi olmayan biriyim.
*adetin yakınsa 2.gün hastaneye randevusuz git sabah 8,30 orada olmalısın. kan alacak ve alttan usg bakacaklar.
*-sistemik sağlık raporu-şuan adetin yeni bitmiş durumdaysan 21.gün gibi(adtein başlama tarihinden say) ama bu 17-18 de olur 24-25te olur. hastaneye git (mümkünse öğleden önce) seni kan vermen, ekg, rontgen için hemen yönlendirecekler ve aynı gün yapılıyor. (kan 1e kadar) meme usg hastanede çok uzun süre sonrasına randevu veriliyor ben dışarda çektirdim. **not** tüm devlet hastanelerinde uzun süreye gün veriliyor. özel uygun fiyatlı kliniklerde ortalama 400-500 civarı ama maltepe bld tıp merkezi var, cerrahiden randevu alıp gidersen doktor önce mamografi yazıyor sonra da meme usg yazıyorlar. ama durumunu ne amaçla talep ettiği mutlaka açıkla.. tatlı bir doktorları var ve işlemler ücretsiz. bu tahliller tamamlanınca iç hastalıkları, psikiyatri, anestezi ve genel cerrahiden randevu alacaksın. tüp bebek merkezinden verdikleri form ile tahlil sonuçlarıyla da birlikte bu doktorlara gidecek ve onaylatacaksın.
*rahim filmi detayları zaten paylaşılmış. ben 3 yıl önce yaptırmıştım. gerek kalmadı. ama z.kamilden randevu almak zor. ve hastanein teknik şartlarında işlem biraz ağrılı onu söylemiş olayım. ama kısa sürüyor. oldukça nazlıyımdır dayanabildim.
*smear ve kültürü hastane yapıyor. vaktin varsa randevu al hastanede yaptır. smear 1 ayda çıkıyormuş. kültür de 3 gün. ben yine dışarda yaptırdım. rana beşe tıp merkezi var kadıkçy ziverbeyde , kadın doğumdan randevu alarak yaptırılıyor fiyatı 95ti sanırım . 90 küsür. ama bunun için de maltepe bld tıp merkezine sorabilirsin. belki ücretsiz vardır.
*erkek tahlilleri için de çooook uzun zamana randevu veriyorlar. biz çapada tanıdık bulup yaptırdık. gücün varsa doşarda dene.. bayaa 3-4ay sonrasına randevu verilebiliyor. bu tabi sperm testi için. kanlar hemen halloluyor. aile sağlığı merkezi bile kan testini yapıyor.
*tüm bunların dışında ilk adımın elbetteki zeynep kamil kadın doğum bölümü tüp bebek servisinden randevu almak olmalı...
umarım bizler gibi deneyen deneyecek herkesin sonucu tüm iyi çıkar.. sevgiler..
Cevap için çok teşekkür ederim canım, ama tüp bebek PGT yaptıracağım ve bana söylenene göre Zeynep Kamil de yokmuş maalesef 😔

-sistemik sağlık raporu-şuan adetin yeni bitmiş durumdaysan 21.gün gibi(adtein başlama tarihinden say) ama bu 17-18 de olur 24-25te olur. hastaneye git (mümkünse öğleden önce) seni kan vermen, ekg, rontgen için hemen yönlendirecekler ve aynı gün yapılıyor. (kan 1e kadar) meme usg hastanede çok uzun süre sonrasına randevu veriliyor ben dışarda çektirdim. *not tüm devlet hastanelerinde uzun süreye gün veriliyor. özel uygun fiyatlı kliniklerde ortalama 400-500 civarı ama maltepe bld tıp merkezi var, cerrahiden randevu alıp gidersen doktor önce mamografi yazıyor sonra da meme usg yazıyorlar. ama durumunu ne amaçla talep ettiği mutlaka açıkla.. tatlı bir doktorları var ve işlemler ücretsiz. bu tahliller tamamlanınca iç hastalıkları, psikiyatri, anestezi ve genel cerrahiden randevu alacaksın. tüp bebek merkezinden verdikleri form ile tahlil sonuçlarıyla da birlikte bu doktorlara gidecek ve onaylatacaksın.
umarım bizler gibi deneyen deneyecek herkesin sonucu tüm iyi

Back
X