- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.311
- 108
- Konu Sahibi Durutuna21
-
Kaan Aydos a bizde gittik. Antioksidan takviye verdi. sperm DNA hasarı yüzde 87'den yüzde 8' e indi. 6 ay normal yolla deneyin olabilir dedi ama olmadı. Anlamadim hicbirsey. Hasar düştüyse neden olmuyor o zamanMerhaba. Bende Ankara bahçeciye güdeceğim. Hangi doktoru tercih etsem sizce. Birde Ankara’da bildiğiniz güzel üroloji doktoru var mı. Kaan Aydos dışında. Ona gittik beğenmedim. Tavsiye edeceğiz tüp bebek kliniği var mı başka.
Merhaba ne kadar surede düştü hasar?hasar dışında hareket ve morfoloji sorununuz var miydi bende tup bebekle hamileydim hasar yüzünden sağlıksız gebelik oldu ve kürtaj olmak zorunda kaldım malesef o kadar zorlu surecten sonra sonuç hüsran oldu bunun yüzündenKaan Aydos a bizde gittik. Antioksidan takviye verdi. sperm DNA hasarı yüzde 87'den yüzde 8' e indi. 6 ay normal yolla deneyin olabilir dedi ama olmadı. Anlamadim hicbirsey. Hasar düştüyse neden olmuyor o zaman
Hiç bir sebebin olmasa bile 3 yıl evli olup çocuğun olmuyorsa veriyorlar. Hatta belki 3 yıl şartı bile aranmaz sizde sebepsiz değil anlattığıniza göre...Arkadaşlar bende rapor çıkartacağım ama nereden başlayacağım nasıl yapacağım bilmiyorum.2 başarısız aşılamam var 25 yaşına gireceğim ağustosta.temmuzda 3 yıl olacak evlendiğimiz.
Eşimde hareket sorunu bende de yumurta tembelliği var acaba rapor verirler mi ?
Medical de 9 bin tedavi ilaçlar da 4-5 tutar toplamda 15 bin dediler. Eğer rapor çıkartabilirsem ne kadara yaptırabiliriz devlet ne kadar karşılıyor
1 buçuk aylik tedavide düştü. Halada kullanıyor. İlaçları kullandığın sürece hasar yükselmez demişti doktor.Hasar düştü ama morfoloji yüzde 2 çıktı bu kezde. Kaan bey morfolojisin kötü olması önemli değil dedi. Hasar düşük oldugu sürece çocuk olabilir dedi.Tüp bebek şansınız da çok artar dedi.Hasar yüksek olunca tüp bebekte embriyo 5. Güne bile gitmiyormus zaten ölüyormus.Boşa masraf. Bende sizdeki gibi benzer durumları çok kişiden okudum o yüzden eşime hasar testi yaptırdım. (Hiç bi doktor istemediği halde.) Bizim sebepsiz kısırlık olduğu düşünülüyordu. Ne yazik ki haklı çıktım. Hasar çok yüksek çıktı. İnş tüp bebekte bu tedavinin faydasını görürüm.Gecmis olsun. İnş sizde bebeğinize kavuşursunuzMerhaba ne kadar surede düştü hasar?hasar dışında hareket ve morfoloji sorununuz var miydi bende tup bebekle hamileydim hasar yüzünden sağlıksız gebelik oldu ve kürtaj olmak zorunda kaldım malesef o kadar zorlu surecten sonra sonuç hüsran oldu bunun yüzünden
Sanırım özelde raporlu yaptırırsan devlet yüzde 25 ini karşılıyor. Devlette raporsuz 9- 10 bin civarı yine devlette raporlu 3 bin TL falan.Arkadaşlar bende rapor çıkartacağım ama nereden başlayacağım nasıl yapacağım bilmiyorum.2 başarısız aşılamam var 25 yaşına gireceğim ağustosta.temmuzda 3 yıl olacak evlendiğimiz.
Eşimde hareket sorunu bende de yumurta tembelliği var acaba rapor verirler mi ?
Medical de 9 bin tedavi ilaçlar da 4-5 tutar toplamda 15 bin dediler. Eğer rapor çıkartabilirsem ne kadara yaptırabiliriz devlet ne kadar karşılıyor
Kaan Aydos a bizde gittik. Antioksidan takviye verdi. sperm DNA hasarı yüzde 87'den yüzde 8' e indi. 6 ay normal yolla deneyin olabilir dedi ama olmadı. Anlamadim hicbirsey. Hasar düştüyse neden olmuyor o zaman
Merhaba raporunuzu ne kadar sürede aldınız başvurduktan sonra. Bende başvuru yapacağım ama nasıl olacak en ufak bir bilgim yokMerhabalar geçen sene çıkardığım raporu bu sene tekrar kullanamıyorum sanırım. Tekrar aynı aşamalardan geçip mi çıkartıcam bilenler bilgi verirse sevinirim
Hastanesine göre değişiyor kimisi evrakları tamamladığın gün rapor çıkıyor kimisi evrak veriyorsun 10 gün sonra onaylıyor. Tabi evrakları hazırlaman da zaman alıyor hemen hemen 2 ay kadar. Mesela hsg yani rahim filmi hastanede çekilcekse randevu geç zamana olabiliyor yada spermiogram bunları özelde yaptırırsan mesela bi tık daha erkene geçersin evrak hazırlamayıMerhaba raporunuzu ne kadar sürede aldınız başvurduktan sonra. Bende başvuru yapacağım ama nasıl olacak en ufak bir bilgim yok
Aynen 6 ay kullanma süresi var kullanmadıysanız. Bende o ışlemleri yapıcam bildiğim kadarıyla veya benim hastanede kan tahlili , smear kültür ve nüfusa bağlı kağıt çıkarılıyordu ya eşinle senin onu ıstiyorlarMerhabalar geçen sene çıkardığım raporu bu sene tekrar kullanamıyorum sanırım. Tekrar aynı aşamalardan geçip mi çıkartıcam bilenler bilgi verirse sevinirim
Bu tahlillerin hepsi var bende canım hem de yakın tarihli özellerde çekilmiştim .rahim filmi 1 yıl olacak bu ayın 28 indeHastanesine göre değişiyor kimisi evrakları tamamladığın gün rapor çıkıyor kimisi evrak veriyorsun 10 gün sonra onaylıyor. Tabi evrakları hazırlaman da zaman alıyor hemen hemen 2 ay kadar. Mesela hsg yani rahim filmi hastanede çekilcekse randevu geç zamana olabiliyor yada spermiogram bunları özelde yaptırırsan mesela bi tık daha erkene geçersin evrak hazırlamayı
Rahim filmi 5 yıl geçerliymişBu tahlillerin hepsi var bende canım hem de yakın tarihli özellerde çekilmiştim .rahim filmi 1 yıl olacak bu ayın 28 inde
Smear testim de var aslında aşılama için istemişlerdi değişik tahliller eşimden de benden de 3 harfli tahlildi kandan baktıkları hepsi bende mevcut ama kabul ederler mi İnşallah sorun çıkarmazlar aradım haftaya başlıyor rapor için kayıt dediRahim filmi 5 yıl geçerliymişkan tahlili ve smear kültür rapor çıkaracağın hastane de varsa şanslısın o zaman
Bana dedikleri rahim filmi 5 sene kan tahlili 6 ay smear 1 sene geçerliği var zaten bende perşembe gidicem eğer eksiklik varsa söylüyorlarmış bunları yenile diye bakalım görücezSmear testim de var aslında aşılama için istemişlerdi değişik tahliller eşimden de benden de 3 harfli tahlildi kandan baktıkları hepsi bende mevcut ama kabul ederler mi İnşallah sorun çıkarmazlar aradım haftaya başlıyor rapor için kayıt dedi
Ayy hadi inşallah ben her şeyi fazla fazla götüreyim ki eksik var demesinler buradaki haftaya başlayacakmış Allahım hepimize nasip etsin çok heyecanlandım hastaneyle de tekrar konuştum hastane 5500 istiyor ilaçlarda 1500 felan tutuyormuş sanırım raporluBana dedikleri rahim filmi 5 sene kan tahlili 6 ay smear 1 sene geçerliği var zaten bende perşembe gidicem eğer eksiklik varsa söylüyorlarmış bunları yenile diye bakalım görücez
İyiymiş fiyatlar neredesin ki senAyy hadi inşallah ben her şeyi fazla fazla götüreyim ki eksik var demesinler buradaki haftaya başlayacakmış Allahım hepimize nasip etsin çok heyecanlandım hastaneyle de tekrar konuştum hastane 5500 istiyor ilaçlarda 1500 felan tutuyormuş sanırım raporlu
Ben trabzondayım canım .1500 diyor da belki 3000 olacak belli olmazİyiymiş fiyatlar neredesin ki senmesela benim ilk ilaçlar raporlu 2500 tuttu aynen eksik bişey olupta geri yollamasınlar yada uzatmasınlar işi aminn hiç birimizin kucağı boş kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?