- Konu Sahibi Durutuna21
-
İnşallah senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz canımBenim de rahim filmim 2018dr çekilmişti iyi bari istemezlerseama benim önceki raporu aldğm hastane pandemi hastanesi oldu bölüm kapalıymş başka hastaneye gitcem artk
Maalesef tutmadı canımBen trabzondayım canım .1500 diyor da belki 3000 olacak belli olmaz
Senin tutmadı mı ilki canım
Yaaa bu devlettekiler hepsi değil ama bazı doktorlar sanki babalarının hayrına hastayla ilgileniyorlar .hayır mesleğini sevmiyorsan bırak niye millete çektiriyorsun ki . Hayırlısı olsun canım inşallah bu tutar .ben korkumdan devlete gidemiyorum.devlette soru bile soramıyorsun doktora herkes öyle değil tabiMaalesef tutmadı canımdevlet hastanesinde yaptırmıştım transferde sıkışık olman lazım dediler bekleye bekleye milleti dahada sıkıştım fln doktor kanalı bulamadı rastgele fırlattı sanırm oda tutmadı
Maalesef tutmadı canımdevlet hastanesinde yaptırmıştım transferde sıkışık olman lazım dediler bekleye bekleye milleti dahada sıkıştım fln doktor kanalı bulamadı rastgele fırlattı sanırm oda tutmadı
Aynen allah düşürmesin allahta eksik etmesin ne diyim o kadar umuduma emeğime yazık maddi demiyorum zatenYaaa bu devlettekiler hepsi değil ama bazı doktorlar sanki babalarının hayrına hastayla ilgileniyorlar .hayır mesleğini sevmiyorsan bırak niye millete çektiriyorsun ki . Hayırlısı olsun canım inşallah bu tutar .ben korkumdan devlete gidemiyorum.devlette soru bile soramıyorsun doktora herkes öyle değil tabi
Maalesef çok sıkışıkmışım kanalı bulamadı doktor resmen ben acılar içinde kıvrandım sıkışığım bastırıyorlar fln tövbe bir daha düşürmesin rabbim devleteKanalı mı bulamadi
Maalesef çok sıkışıkmışım kanalı bulamadı doktor resmen ben acılar içinde kıvrandım sıkışığım bastırıyorlar fln tövbe bir daha düşürmesin rabbim devletebirde kanamam oldu umursayan yok ilk gün anladım tutmadığını zaten
Bende çok şaşırdım kime anlattıysam da onlarda şaşırdı şans işte. Senin nasıl moralini bozdular ki ?Şaka gibi gercekten cok sasirdim. Bnm tup bebekte de moralimi cok bozmuslardi sinir olmustum.
Bende çok şaşırdım kime anlattıysam da onlarda şaşırdı şans işte. Senin nasıl moralini bozdular ki ?
İyide senin suçun mu kalitesiz olması onlar takviye verseydi kaliteli olsun diye alla alla ne saçma yaa sana moral vericeği yerde olsun bak 1 tane kalmış buda senin şansınmış felan demesi gerekirken nasıl insanlar yaa anlamıyorum. Hoş kuzenimde aşılama yaparken demiş doktor tutmaz ama yapim istersen felan diyeBenim 23 yumurtadan 1 tane embriyom kalmiş. Doktor verdi veriştirdi bana. Tutmaz bu sizi tedaviye alacam Hic beklemiyordum boyle cok kalitesiz yumurtalari flan diye. Transfer ederken bana dediki bak transfer ediyorum bakmadim bile cok moralim bozulmuştu. Hic yatmamistim eve gelince hep is yaptim nasilsa tutmicak diye
İnşallah bu son olur canımMaalesef çok sıkışıkmışım kanalı bulamadı doktor resmen ben acılar içinde kıvrandım sıkışığım bastırıyorlar fln tövbe bir daha düşürmesin rabbim devletebirde kanamam oldu umursayan yok ilk gün anladım tutmadığını zaten
İyide senin suçun mu kalitesiz olması onlar takviye verseydi kaliteli olsun diye alla alla ne saçma yaa sana moral vericeği yerde olsun bak 1 tane kalmış buda senin şansınmış felan demesi gerekirken nasıl insanlar yaa anlamıyorum. Hoş kuzenimde aşılama yaparken demiş doktor tutmaz ama yapim istersen felan diyehepsi alem yaa
Öyle tabi hayırlısı neyse o olsun hepimiz içinNeyse iyi oldu oyle demesi her seyde bir hayir vardir
tüplerde ve erken menopoz gibi sıkıntı da yoksa maalesef ilk aşılama yapıyorlar devlette rapor ona göre çıkıyor35 yaş üstü ve 3yillik evlilik oldugunda spermde skntı yokken amh 1in üstündeyse hiç aşılama yapılmadıysa rapor alınamaz degil mi?
ilaçtan yararlanabilirsiniz tabiki ama üni hastanesi başka yerde yaptığınız için gene size ilaç yazarmı bilmiyorum.Mrb arkadaşlar tüp bebek raporu çıkartıp sadece ilaçtan yararlanabiliyor muyuz.yaptiracagimiz merkezin SGK anlaşması yok.raporu çıkarttığımız üniversite hastanesinde ilaçları yazdırıp alabilir miyim
Tesekkur ederim sagoluntüplerde ve erken menopoz gibi sıkıntı da yoksa maalesef ilk aşılama yapıyorlar devlette rapor ona göre çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?