tüp bebek raporu

evet canım.. öncelikle geçmiş olsun sana.. inşallah bu defa tedavin başarılı olur ve bebeğin seni bırakmaz..
canım umutu ben de çok istiyorum ama raporu da istanbulda çıkartmak çok zor diye duydum.. forumda da rapor çıkartanlar ya zeynep kamilde ya da süleymaniyede çıkartmışlar... b,r de forumda benle aynı şekilde genetik sorundan rapor çıkartan görmedim... hituci de rapor çıakrttığı sırada bilmiyormuş genetik sorunları da olduğunu... biz daha tüpe hiç başlamadan öğrendik... genetik sorun var ama ben normal yoldan hamile kalabiliyorum... ama çocuk ya ölü ya sakat oluyor... sağlıklı olma ihtimali %15 diyor raporda... yani bende gebe kalamama gibi bir sorun yok, bu durumda rapor alırken niye rahim üfilmi istesindeler diyorum... ben bu filmi çektirmekten çok korkuyorum... bir de açıkçası kendimi yok yere kurcalatmak gereksiz bir sürü işkenceye maruz bırakmak da istemiyorum...

off offf iyice bunaldım be rapor işinden... raporsun yapask dünyanın parası hakkızı olduğu halde ve bukadar bekledikten sonra boşa gidecek... rapor ise sadece ankarada rahat çıkartılıyor...

tedavinin kendisi bu kadar zorken bir de böyle prosedürlerle uğraşmak daha yorucu :(((

sağol canım amin allah isteyen herkese versin inşallah.
bence rahim filminden korkma bebek istiyorsak herşeye değer deyip nelere katlanıyoruz. raporsuzda işler yürümüyor maddi bakımdan yarı yarıya düşüyor. istanbula bursa daha yakın istersen burda dene randevu alıyorsun zaten öyle geliyorsun benim için kolay oldu almak biz aşılama verecekler diye düşünüyorduk tüp bebek raporu çıktı şansımıza. senin için hayırlısı canım

arkadasim rapor için istersen zeynep kamille bir görüs derim.

mrb canım cok ıyı acıklamalar yapmişsın bende anatoliaya gıdecem benım tuplerım alındı bu yuzden sadece tup bebek yapabılıyoruz.fakat ben 2.5 yıllık evlıyım acaba rapor cıkar mı bılgın vara paylaşır mısın

canım tedavim sırasında tüpleri alınan ama evlilikleri 3 yıldan az olan bi çift vardı.ona rapor çıkartmamışlar.kendi imkanlarıyla denediler.şimdi iki tane oğlu var.Rabbim isteyen herkese nasıpa.s. etsin inşaallah hayırlısıyla sağlıkla.Allaha emanet olun sevgiler...

pgt06 canım şimdi hatırladım.bi arkadaşım çapadan rapor almıştı genetik sebepten dolayı.düşükleri oluyordu.bütün prosedürleri istediler ondan.rahim filmini bile çektirdi anlican.öptüm cnaım sevgiler...

evet canım.. öncelikle geçmiş olsun sana.. inşallah bu defa tedavin başarılı olur ve bebeğin seni bırakmaz..
canım umutu ben de çok istiyorum ama raporu da istanbulda çıkartmak çok zor diye duydum.. forumda da rapor çıkartanlar ya zeynep kamilde ya da süleymaniyede çıkartmışlar... b,r de forumda benle aynı şekilde genetik sorundan rapor çıkartan görmedim... hituci de rapor çıakrttığı sırada bilmiyormuş genetik sorunları da olduğunu... biz daha tüpe hiç başlamadan öğrendik... genetik sorun var ama ben normal yoldan hamile kalabiliyorum... ama çocuk ya ölü ya sakat oluyor... sağlıklı olma ihtimali %15 diyor raporda... yani bende gebe kalamama gibi bir sorun yok, bu durumda rapor alırken niye rahim üfilmi istesindeler diyorum... ben bu filmi çektirmekten çok korkuyorum... bir de açıkçası kendimi yok yere kurcalatmak gereksiz bir sürü işkenceye maruz bırakmak da istemiyorum...

off offf iyice bunaldım be rapor işinden... raporsun yapask dünyanın parası hakkızı olduğu halde ve bukadar bekledikten sonra boşa gidecek... rapor ise sadece ankarada rahat çıkartılıyor...

tedavinin kendisi bu kadar zorken bir de böyle prosedürlerle uğraşmak daha yorucu :(((

inş.hayırlısıyla halledersin hepsini ayrıca rahim filminden hiç korkma bence bende çok korkuyodum ama daha yeni çektirdim hiçte korktuğum gibi değilmiş 5 dk bile sürmüyo ben fındıkzadede çektirdim orda sıfır ağrısız oluyomuş gerçektende öyle oldu.benim gittiğim merkezle anlaşmalı olduğu için fiyatıda uygun oraya gitmeni tavsiye ederim ve şimdiden bu kadar strese girme bence

arkadaşlar bilgilendirmeleriniz için teşekkürler... anlaşılan geneik raporumuz tek başına yeterli değil... ben biran önce rahim filmi işini halledeyim :(((((
hepinize hayırlı tedaviler

mrb arkadaşlar. genetik problem için rapor vermiyorlar bildiğim kadarıyla. yani biz yine normal tüp bebek raporu alacağız. sperm testi ne kadar aralıklarla yapılması gerekli ve 3 kere değil mi? bende bulunduğum yerde hazırlayıp gitmek istiyorum. normal devlet hastanesinde yaptırılabiliyormu ürolojiye mi görünmek gerekiyor.

arkadaslar bizim yas , evlilik süresi vede sigorta süresinden dolaı devlet tüp bebegi karsılamıyor... ama bize kagıt verildii rapor için belgeler getirin denildi acaba bu rapor ne için ilaçlarda indirim olabilirmi bu raporta tedaviyi karsılamıyor da.

arkadaşlar bilgilendirmeleriniz için teşekkürler... anlaşılan geneik raporumuz tek başına yeterli değil... ben biran önce rahim filmi işini halledeyim :(((((
hepinize hayırlı tedaviler

canım tüplerinde problem yoksa rahim filmi cok kolay sadece tüpleri tıkalı olan ya da yapısıklık olanlar zorlanıyor.benım tıkalıydı cok kotu olmustum ama dayanılmazda degıl bebiş içiin deger

canım tedavim sırasında tüpleri alınan ama evlilikleri 3 yıldan az olan bi çift vardı.ona rapor çıkartmamışlar.kendi imkanlarıyla denediler.şimdi iki tane oğlu var.Rabbim isteyen herkese nasıpa.s. etsin inşaallah hayırlısıyla sağlıkla.Allaha emanet olun sevgiler...

teşekür ederim canım zaten bizde kendi imkanlarımızla yapacaz bi ihtimal olabılır m dıye merak etmistim olsun hayırla huzurla kucagımıza alalım da ....

Back
X