geldim canım burdayım
naptın cnm nasılsın görüşmeyeli benim yoğun bi günüm geçti daha bugün geldik biliyomusun kuş aldık bugün eve biraz ses olsun istedim evde ama daha isim koyamadım yaaafisfisfis
hoşgeldin canım hayırlı olsun kuşun bende çok istiyorum ama eşim istemiyor tüyü varmış kokusu varmış almıyo bana :çok üzgünüm: ne güzel evde ses olur sana ne renk muhabbet kuşumu
bende çok istedim ama aldı işte iyi kötü evet cnm muhabbet kuşu erkek
ama şimdi çok sessiz yaaa kuş heralde yerini yadırgadı....
eşin evdemi cnm bilgisayarı iyi almışında....
erkek olduğu iyi olmuş canım bari yavru alsaydınız annemlerde aldılar yavru erkek 1 ay alışamadı yerine sonra nası alıştı görsen şimdi konuşuyor bile cicikuş babacım ismi boncuk ismini bile söylüyor , evet eşim evde ikinci laptopu aldıya ofise onu haftasonları getiriyor evde onla çalışıyor bende bu laptopla konuşuyorum işte sizinle
evet cnm yavru ya du bakalım nolacak benim eşimde sorma hastaki şimdi yattı bilgisayarda bana kaldı biraz süt içirdim köyden yeni süt getirdim taze taze içinede bal kattım onu içti yattı ...
eee tatilin nası geçti benim içinde ohh dedinmi ayyy benimde o kadar ihtiyacım varki tatile ama işte 5 milyar harcadık nereye gidelim boshayallersmile evdeyiz işte Allahım eşlerimize bol hayırlı kazançlar versin canım:teselli:
iyi canım sağlık olsun inşallah daha hastalığı geçmedimiki yazık , zencefil yedirdinmi
yedirdim kıs yedirmez olurmuyum ama işte birazda naz galiba yaaa erkek işte
nazlanmayı seviyo....
ama ilk günkünden iyi ilk gün çok fenaydı kız ...
kısss senle konuşmayı özlemişim valla Şeniz
kaydirigubbakcemile3 kıss seninkidemi nazlı benimki beni öldürür valla bide annesi üveyya kıss ondan galiba anne kokusuna hasret canım benim annesiymişim gibi bana nazlanırmafoldumben mafoldumben
Allah korusun bide annesi olmasaydı dahada nazlı olurdu canım
seviyorsun galiba onları kayınvalidem benle ilgilenmez ama kayınbabamı severim
evet 1 yaşındayken:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?