Tüp Bebek Sonrası Adet

aman napıyım mantıyla ekmek yiteceğimize börekle yeriz :kedi: olmadımıki börek yenmezmikaydirigubbakcemile3

sempatiksalakcinni kız ne biliyim ben mantının yanına hiç bişe yapmam turşu koyarım onula yeriz börek yaptığım zamanda yanına çorba yaparım...
olsun cnm benim ellerine sağlık....yerimseniben

eeee tüp bebekten sonra adet düzensizliği olan yok galiba

bende varım canım aralıkta negetif le sonuçlanan tüp bebek denemesi yaptım ocakta kanamam oldu sonra 15 şubatta adet oldum ve ondan sonra olmadı yani yaklaşık 2 aydır adet olmuyorum gebede değilim olabiliyor yani bu düzensizlikler yarın bende gidicem doktoruma bakalım neler oluyor neden düzensizlik yaşıyorum

sağol canım cevap verdiğin için bende leklelenme oldum söktürücü ilaç pazar günü bitti ama hala hastalanmadım

nerden aldın canım ya bende alıcam pardüse yazlık

cnm kapalı çarşıdan aldım çok güzel sonuncusunu ben aldım ama cumartesi günü yenileri gelcekmiş
biz pazartesi günü de gidicez görümcemle oda alcak kendine...
kapalı çarşıda öztopraklar var ordan aldım cnm...

güle güle giyin canım ama ben biraz daha bekliycem para biriktiriyorum:kedi:

saol bitanem allah razı olsun daha daha iyileri seni olsun
bende işte buzaman kadar paramı biriktirdim aldım...
kız 55 e aldım..

iyi valla iyiye almışsın güle güle giyin iyi günlerde

Son düzenleme:

saol cnm daha iyisi senin olsun..
cnm ben ne yalan söleyim ben eşarba 5 tl den yukarı vermem ben alıcıoğlundan alıyorun herzaman çok güzel eşarblarım var kim bilecek kafandaki eşarbın 5 tl yada 15 tl olduğunu bi düzenimde almışlardı 78 tl ye onu da kullanıyomusun de hiç kullanmıyorum walla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…