Tüp Bebek Sonrası Adet

anam ne biliyim kısss bende kendine yapyon zannettim kıss kardeşin kaç yaşında bekarmı

anam daha yaşı küçükte olsun biz hazırlıyoz şimdiden....
18 yaşında...bekar
okumuyo bide onun için hazır ediyoz işte...
bende 18 yaşımda evlendim nolacak...kafamçokkarıştı

anam daha yaşı küçükte olsun biz hazırlıyoz şimdiden....
18 yaşında...bekar
okumuyo bide onun için hazır ediyoz işte...
bende 18 yaşımda evlendim nolacak...kafamçokkarıştı

Allah hayırlı kapılar açsın inşallah he kıss biz 18 imizde evlendik siz hazır edin çeyizinikaydirigubbakcemile3

Allah hayırlı kapılar açsın inşallah he kıss biz 18 imizde evlendik siz hazır edin çeyizinikaydirigubbakcemile3

:roflol: nolur nolmaz diye beni istemeye geldiklerinde bir iğnem bile yoktu 9 ay uğraştık ortya birsürü bişeyler çıktı işte kardeşminkinide şimdiden hallediyoz.....:roflol:

:roflol: nolur nolmaz diye beni istemeye geldiklerinde bir iğnem bile yoktu 9 ay uğraştık ortya birsürü bişeyler çıktı işte kardeşminkinide şimdiden hallediyoz.....:roflol:

iyi kıss hadi kolay gelsin başka kardeşin varmı

iyi kıss hadi kolay gelsin başka kardeşin varmı

yok cnnm biz 3 kardeşiz ablam ben ve kardeşim var işte....
ablam evli bide bi tatlı yiğenim var ölürüm ben ona yaaaa çok seviyorum....
bak şimdi özledim cnm yiğenimi...
2 gün olmadan özlüyorum...

yok cnnm biz 3 kardeşiz ablam ben ve kardeşim var işte....
ablam evli bide bi tatlı yiğenim var ölürüm ben ona yaaaa çok seviyorum....
bak şimdi özledim cnm yiğenimi...
2 gün olmadan özlüyorum...

ablanın 6 çocuğumu var maaşallah senin için ne zor oluyrdur değilmi ablan 6 doğum yapmış sen bekliyorsun Allah hayırlısını versin

ablanın 6 çocuğumu var maaşallah senin için ne zor oluyrdur değilmi ablan 6 doğum yapmış sen bekliyorsun Allah hayırlısını versin

yok kız yanlış anladın 6 nerdeee 1 oğlu var daha ablam 3 senelik evli cnm sen yanlış anladın ablam seninle yaşıt...
6 çocuk annem doğurmamışta ablammı doğuracak allah iyiliğini versinkaydirigubbakcemile3

ayy kısss kusura bakma ben tatlıyı altı okumuşum :roflol: :roflol: aayyyhh neyse Allah bağışlasın

maaşallah datrısı bize ve tüm olmayanlara inşallah

amin cnm amin yaa onu gördükçe benimde böle güzel bebeğim olucak mı diyorum yaaa...
dünyanın en güzek-l şeyi bence çocuk sahibi olmak benim ablam evlendi 1 ay sonra hamile kaldı bizde şaşırmıtık ne çabuk diye keşke bende evlendikten 1 ay sonra olsaydı bebeğim....
ama rabbim en güzel şeklini bilir...

nereye gittin kız gene allah iyiliğini versin emi iyi geceler cnm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…