Tüp Bebek Sonrası Adet

kıs 15 tane yaptım hepsini nasıl yiyelim 4 tane bugün yeriz 3 tanede yarın sabah kahvaltıya ayırdım gerisini dondurucuya koydum ne zaman istersem ordan çıkarıp teflonda isıtıyorum yeni kapmış gibi çıtır çıtır oluyor dene istersen bir tane , annem bana geldiğinden 20 tane felan yapardı hepsini dondurucuya koyardım taze taze yerdik

haaa tmm şimdi anladım kız 15 taneyi hemen ne zaman yaptın bakıyım sen?kaydirigubbakcemile5
maşallah maşallah bende yarın kahvaltıya mücver yapıcam çok güzel oluyo yaaa....
afiyet olsun cnm size...

sağol canım benim
kıısss mücveri nasıl yapıyorsun ben hiç denemedim ve yemedim ama dur bir sefer yediydim kabakla oluyo herhal

sağol canım benim
kıısss mücveri nasıl yapıyorsun ben hiç denemedim ve yemedim ama dur bir sefer yediydim kabakla oluyo herhal

cnm ben kabaklaa olanı sevmiyorum ...
ben patatesle olanı yapıyorum oda daha güzel oluyo....
bak bunu şöle yapıyorum:
4-5 tane patatesi rnedeliyorum içine 2-3 kaşık un tuz baharatı bu kadar sonrada kızartıyorum işte çok güzel oluyo yanınada isteyen sarımsaklı yoğurt yapıyo isteyen yapmıyo ama yapınca daha güzel oluyo...

renderedikten sonra hepsini karıştırıyon sonra ne şekli veriyosun

cnm yumurtayı unutmuşum yumurtada olcak içine 4 orta boy patatesin içine 2 adet de yumurta kırılacak..

canım senin yaptığın acı soslu bişi varmı katmerin yanında yenecek gibi çamanı çok seviyorum ama kokuyor

canım senin yaptığın acı soslu bişi varmı katmerin yanında yenecek gibi çamanı çok seviyorum ama kokuyor

olsun kız koksun banyo yaparsın bende çok severim çamanı katmerin yanında özellikle...
acı sos olarak benim yaptığım bi tarif var ama hemen yapılıp yenmez ki 1 hafta felan dinlendikten sonra açılıyo o...
kırmızı biber ezmesi...
bide biz katmerin yanında küçük cin biberlerinden yaptığım turşuyu yeriz oda çok güzel oluyo....

bende cin biberi yerimde şu özel acı soslar oluyorya beğendikte restourantta satılıyor ezme diye onu çok seviyorum ama yapamıyorum

bende cin biberi yerimde şu özel acı soslar oluyorya beğendikte restourantta satılıyor ezme diye onu çok seviyorum ama yapamıyorum

kız onlara bende bayılıyorum çok güzel oluyolar yaaaa....
zaten ne zaman beğendiğe gitsek restauranta hemen o ezmalere saldırıyorumkaydirigubbakcemile3

kıss biz senlşe kardeşmiyiz ne anlamadım :bbo: neyse eşim gelmek üzeredir ben çıkıyım olurmu şekerim konuşuruz yineopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…