öldüm demet öldüm soğan fena ağlattı benikaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3 allah iyiliğini versin emi zaten robotta çekmiyon mu kız o soğanları niye ağlattı o pis soğanlar benim arkadaşımı kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öldüm demet öldüm soğan fena ağlattı benikaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3 allah iyiliğini versin emi zaten robotta çekmiyon mu kız o soğanları niye ağlattı o pis soğanlar benim arkadaşımı kaydirigubbakcemile3
kıss robotta çekiyonda kapağını açmıyonmu öldüm kız git neyse yaptım dur tadına bakıyım
kısss Allah razı olsun sende uzan zamandır arıyordum bulamıyordum tarifi çok sağol aynısı oldu valla ama soğanı bir orta boy yapsam olurmuş çok acı olmuş:kedi:
ne çabuk yaptın kız ellerine sağlık bi bak bakalım beğencekmisin
ben çok beğendim seni bilemem cnm....
benim elim hızlıdır canım çarçabuk yaparım hemensositososito
burdayım canım bulaşığını yıkadımki soğan çok kötü kokuyordu neyse koksun değer valla , ben başka sitelerden ezme tarifi buldumda bunun gibi değildi ama bu tam olmuş yanlız biber salçası gerek neyse bunada şükür
sen yanına ne yapıcan ben fırında köfte yapıcam
bilmiyorum ki cnm yaaa daha eşim gelmedi gelince yemeğe çıkıcaz herhal öle dedi giderken..
ütü yaptım canımm gömlek pantolon ütüledim pazartesine hazır olsun diye aman zor oluyor eğer parartesi sabaha bıraksam bide yedek ütülüyom nolur nolmaz diye
öyle canım eee sen neyapıyon kıss ben hem senle konuşuyom hem işimi hallediyom sen bişey yapmıyormusun bunun her zaman başında oturma kıss git gez dolan evinin işini yap sonra otur ben öyle yapıyorum öyle sürekli başında durunca insan stresleniyor