Tüp Bebek Sonrası Adet

kaydirigubbakcemile3 allah iyiliğini versin emi zaten robotta çekmiyon mu kız o soğanları niye ağlattı o pis soğanlar benim arkadaşımı kaydirigubbakcemile3

kıss robotta çekiyonda kapağını açmıyonmu öldüm kız git neyse yaptım dur tadına bakıyım

kısss Allah razı olsun sende uzan zamandır arıyordum bulamıyordum tarifi çok sağol aynısı oldu valla ama soğanı bir orta boy yapsam olurmuş çok acı olmuş:kedi:

kısss Allah razı olsun sende uzan zamandır arıyordum bulamıyordum tarifi çok sağol aynısı oldu valla ama soğanı bir orta boy yapsam olurmuş çok acı olmuş:kedi:

neyse olsun cnm bu seferlik böle olsun bidahaki sefer küçüğünden yaparsınn...
ne demek cnm allah sendende razı olsun cnm benim....

burdayım canım bulaşığını yıkadımki soğan çok kötü kokuyordu neyse koksun değer valla , ben başka sitelerden ezme tarifi buldumda bunun gibi değildi ama bu tam olmuş yanlız biber salçası gerek neyse bunada şükür

burdayım canım bulaşığını yıkadımki soğan çok kötü kokuyordu neyse koksun değer valla , ben başka sitelerden ezme tarifi buldumda bunun gibi değildi ama bu tam olmuş yanlız biber salçası gerek neyse bunada şükür

evet cnm kokusuna mokusuna değdi güzel oldu walla...

ütü yaptım canımm gömlek pantolon ütüledim pazartesine hazır olsun diye aman zor oluyor eğer parartesi sabaha bıraksam bide yedek ütülüyom nolur nolmaz diye

öyle canım eee sen neyapıyon kıss ben hem senle konuşuyom hem işimi hallediyom sen bişey yapmıyormusun bunun her zaman başında oturma kıss git gez dolan evinin işini yap sonra otur ben öyle yapıyorum öyle sürekli başında durunca insan stresleniyor

öyle canım eee sen neyapıyon kıss ben hem senle konuşuyom hem işimi hallediyom sen bişey yapmıyormusun bunun her zaman başında oturma kıss git gez dolan evinin işini yap sonra otur ben öyle yapıyorum öyle sürekli başında durunca insan stresleniyor

kıs sen benim sürekli bunu başındamı oturduğumu sanıyon allah iyiliğini versin emi tabi geziyom nereye gitem bilgisayar benle beraber zavallım..

Back
X