Tüp Bebek Sonrası Adet

ben sana vermek istemesem zaten koymazdım tatlım saçmalama ben sevdiğim kişiler ayrı

yok cnm olsun yaaaa vazgeçtim böle huyu olanlar istersen sevdiği arkadaşı olsun yinede istemez...
olsun cnm benim örmem olur biter sanki başka örgü modelimi kalmadı....

yok cnm olsun yaaaa vazgeçtim böle huyu olanlar istersen sevdiği arkadaşı olsun yinede istemez...

sende iyice inatmışsın haaaaaaaa sinir oldum şimdi gerçekten kavga edicez o zaman sevmedin dantelimi

hadi ben kaçtım cnm by byopuyorumnanaktan

iyi geceler tatlı rüyalarboshayallersmile

sen beni çok yanlış anlıyorsun neyse Allah biliyor benim seni sevdiğimi canım sen ne dersen de boşver ben sevdiğim arkadaşlarıma canımı veririm dantel neymişki

beni gerçekten kırdın canım ortada bişi yokken bana sert çıktın canım sıkıldı şimdi neyse yatıyım bari

Son düzenleme:
cnnm benim sana bişe dedğim yok sen kendi kendine alındın napa bilirim ki.......

şu dediğin laf beni çok kırdı herkes kırıyor zaten önemli değil alıştım ben

ben bugün yokum yarında yokum salıda olmayabilirim çarşamba zaten oturmam var sonra görüşürüz

şu dediğin laf beni çok kırdı herkes kırıyor zaten önemli değil alıştım ben

cnm bak benim dediğimde anormal bişe göremiyorum neye alındın bi türlü anlamadım...

insanlar neye alınmak istiyosa oma alınıyo maşallah nese ya uzatmaya gerek yok bence....

Back
X