Tüp Bebek Sonrası Adet

ee nasılsın kıss eşini yanlız bırakma bence aynı odada değilmisiniz

evet canım eşimde iş çalışıyor yanımda bende senle konuşuyorum bir yandanda kanal 7 de şaban oğlu şabana bakıyoruz çok komik bu film yaaaa:roflol:

evet canım eşimde iş çalışıyor yanımda bende senle konuşuyorum bir yandanda kanal 7 de şaban oğlu şabana bakıyoruz çok komik bu film yaaaa:roflol:

cnm inanmıycaksın ama bizde ona bakıyoruz kız çok komik şimdi reklama girdi yaaaa...

amin canım kıs ben dün ezme yapmıştımya bugün arttı akşam yemeğe koydum ama soğan acımış yiyemedik çok yapmışım yarısı ziyan oldu

amin canım kıs ben dün ezme yapmıştımya bugün arttı akşam yemeğe koydum ama soğan acımış yiyemedik çok yapmışım yarısı ziyan oldu

kıs onu bi günde bitirmene gerek yok ki bizde hem akşam yemeğine hemde sabah kahvaltıda yedik hemen bitirilmez zaten ölçüsüne göre yaptıysan az oldu benim ki.... akşam yemeğinde ne vardı cnm...

aman ne biliyim zaten soğanı çok olmuş sabaha kadar acımış neyse akşama balık yaptım sen ne yaptın

aman ne biliyim zaten soğanı çok olmuş sabaha kadar acımış neyse akşama balık yaptım sen ne yaptın

oooo afiyet olsun cnm bende paçanga böreği yaptım yanınada çorba pişirdim şimdide eşim çay içiyo bende bitki çayımı içiyom rahatladım walla....:kahve:

evet başladı ordaki kadın oyuncu yaprak dökümündeki fikretin kayınvalidesi

kız allah iyiliğini versin emi bizde eşimle omu o değilmi diye konuşuyoduk ki sen söledin kız ben kalbimden ne geçirsem sen sölüyosun haaa Şeniz

walla mı ne güzel kız işte akşamları çay koyma derdin yok bizim ki çay içmeden yatmazkötükedihüso

gerçektenmi benimki hiç içmez ben arada nescafe yaparım keyifli olduğumuz zaman yoksa hiç aramaz valla beni öyle sıkıştırmaz Allah razı olsun

Back
X