:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
gerçektenmi benimki hiç içmez ben arada nescafe yaparım keyifli olduğumuz zaman yoksa hiç aramaz valla beni öyle sıkıştırmaz Allah razı olsun
kız benimkide sıkmazda ama çayıda çok seviyo çaysız duramaz....
yatana kadar meyvesiydi çayıydı kuruyemişine kadar yatana kadar beyefendinin isteklerini yerine getir....
ağla ağla :dilcikar: hiç üzülmüyorum tamam tamam gel Şeniz
ama olsun canım onlar bizim için akşama kadar çalışıyor bir çayımı esirgiycen
lülülülülülülülülülülülü
naniknaniknaniknanik
tabi cnm orası öle ben onu için herşeyi yaparım ne istese yapıyorum oda bilir benim yapacağımı
sen bugün nerdeydin....CADIARZU
aman kardeşime laptop alınacakta beraber kayseri parktaydık akşama kadar akşamda tam yemek yedik ne oldu biliyonmu kaydirigubbakcemile3 biraz meraklan
bak bak bide dil çıkarıyor alsanaalsanasmile
eşimin kayınvalidesi üveyya kayınpederimde ümreye gitti kayınvalidemi ve görümcemi eşim sabah bağa bıraktı geldi biz eşimle gezdik ben yemeği yaptım yiycez eşimi annesi çağırdı gel bizi götür diye neyse eşim gitti almaya kadın eşimin eline ne versin biliyormusun eski oyuncaklarını al bunlarda senin oyuncakların demiş eşimin bebeklik oyuncakları daha duruyormuş bağda fazlalık oldu galiba eşime vermiş oda eve getirdi yediğimiz yemek burnumuzdan geldi görsen sinir olduk bizim bebeğimiz yok geberiyoz kadın eve oyuncak gönderiyor
bizi tamamen hayatından çıkarmak istiyor
allahım onu bildiği gibi yapsın yaaa sanki karezliğinize yapmış gibi ne değişik kadınmış yaaa ooo kötükedihüso
şimdi bende sinir olodum...
değişikki hemde ne değişik geçen yaz bağa bizde göçelim dedikte önce iyi dedi bağa gittik temizledik bizim evde 3 katlı bağ evi neyse 1 hafta temizliğini yaptık öldüm öldüm sabah erkenden gittik kendi evimin işini braktım oraya gittim neyse tam göçücez pazara 2 gün var bu dediki kızım gelecek siz bu hafta göçün sonra kızım gelince evinize gidin o gidince geri gelirsiniz dediler görsen kafayı yiyorduk bağınızda sizin olsun başında paralansın dedim ben göçemedim sizde göçemezsiniz inşallah dedim kıssss vallahi onlarda göçemediler bi olaylar oldu gidemediler
çay bağlarında
hmm iyi cnm yazın mı göçüyosunuz siz oraya oh mis gibi havadır şimdi oralar....
ha cnm kardeşine aldınız mı peki bilgisayarı?
biz göçmeyiz işte kayınbabamlar göçer yazın öyle çok güzel havası var ama bizi nasiplendirmiyor hanımefendi
yok canım gezdik bugün almadık daha
hmm tmm cnm anladım öle bi fiyat listesi çıkatrtınız herhal...
bizde öle yapmıştık önce bi araştırdık sonra aldık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?