• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Sonrası Adet

benimkide kıssssss ben bizimkine aramızda yaş farkı var diyordum sizinki daha çokmuşkaydirigubbakcemile3

evet cnm ama hiç belli olmuyo eşim küçük gösteriyo bende ona yakın göateriyomuşum....
ben zaten yaşımı göstermemki en fazla 25 gösteriyosun diyolar bana oda çok ta gerçi taş çatlasa 22-23 gibi felan gösteriyorum....

benim eşimde hiç göstermez yaşını Allah bir şekilde ayarlıyor canım neyse çok konuştum benim eşim gelmek üzeredir sofrayı hazırlıyım hayırlı akşamlar size

benim eşimde hiç göstermez yaşını Allah bir şekilde ayarlıyor canım neyse çok konuştum benim eşim gelmek üzeredir sofrayı hazırlıyım hayırlı akşamlar size

saol cnm hadi sizede hayırlı akşamlar afiyet bal şeker olsun....opuyorumnanaktan

üyüyüm ne yapıyım offff şu adetimde hiç bitmedi 10 günü geçti özür sayılıyor ama ben namaz kılmaya çekiniyorum ıslak ıslak ne biliyim içime sinmiyor sen adet oldunmu

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 üyüyüm yazmışım:roflol:

üyüyüm ne yapıyım offff şu adetimde hiç bitmedi 10 günü geçti özür sayılıyor ama ben namaz kılmaya çekiniyorum ıslak ıslak ne biliyim içime sinmiyor sen adet oldunmu

evet cnm 31 de oldum iyice bünyem değşti haaa bi oluyom aferdersin :kedi: harıl harıl offf yaaa ne zamana kadara olcam dur bakalım sen ne zaman olmuştun cnm yaaaa?

canım ben adetimden 5 gün önce oldum ama damla damla günlük ped kullandım şu kanatsız olanlarından 9 gün öyle oldum sonra abdestimi aldım tam namaza başlıycam tekrar lekelenme oldu bugün 15. gün hala çamaşırım batıyor afedersin:kedi:

canım ben adetimden 5 gün önce oldum ama damla damla günlük ped kullandım şu kanatsız olanlarından 9 gün öyle oldum sonra abdestimi aldım tam namaza başlıycam tekrar lekelenme oldu bugün 15. gün hala çamaşırım batıyor afedersin:kedi:

allah allah ben öle olmadım cnm yaaaa 31 de oldum normal herzamanki gibi oluyom işte bi dr a mı gitsen ki iyice değişmiş ya bünyemizfisfisfis

valla artık doktor yüzü görmeye tahammül edemiyorum öncekinden sonra sinirlerim alt üst oldu neyse hatırlayıp daha fazla sinir olmuyum bir ay daha bekliyimde ondada böyle olursam gidiyim

Back
X