Tüp Bebek Sonrası Adet

çiğ börek nasıl yapılır

bak şimdi cnm azıcık mayalı hamur yoğuruyosun size göre o biraz dinlendikten sonra onu küçük küçük bezi haline getir bazlama gibi aç içine ister kıymalı sos yap ister peynir maydonoz koy istersende patatesli iç yapabilirsin sana kalmış bişe o
daha sonra o bezileri bazlama gibi açtıktan sonra içine içini koy 2 ye katla sonra kızgın yağda kızart bu kadar...

o kızartmayı eşim ağzına sörmez biz ona yağ mantısı deriz siz çiğ börekmi dersiniz

o kızartmayı eşim ağzına sörmez biz ona yağ mantısı deriz siz çiğ börekmi dersiniz

kız yağ mantısı ayrı cnm o daha küçük küçük oluyo yağ mantısı bizim vzgeçilmezimiz ozaman eşin ne seviyosa onu yap cnm ...

akşam alışverişe gideriz evde bişi kalmıyo canım ya hafta gelmeden bitiyor ben anlamıyorum eşim daha geçen almadıkmı ne çabuk bitti diyor ama alınca 2 kişili alıyorum 3 tane patlıcan 3 tane kabak bir kilo domater arıya gitmesin diye az alıyorum

bende öle yapıyorum...

amaaa şaziye muzafferi yakalamış ama o salak adam yine kandırır şaziyeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…