kıs nası gök gürlüyo öleeyvahedigeldismile
kıs sen mini etektemi giyosun tabi kızar adam....kötükedihüso
he kız çok fena walla :1shok:
nese cnm atlatmışın rabbim bi daha göstermesin inş...olumunekankayizsmile
kıs bayan gezmelerinde dışarıya giyermiyim hiç
ayy ensonuncu nası gürledi eşime koştum hemen ayy oda odasında çalışıyoeyvahedigeldismile
olsun kız ben bayan oturmalarımızda bile aynı kapalı kıyafetlerimi giyerim yine kafamda kapalı olur.....
nese cnm herkesin görüşü bir olcak diye bişe yok ya...a.s
kıssss eşin yazdıklarımı okumuyor değilmi :kedi:
yok kız o karşı koltukta oturuyo be diğer koltukta hiç okumaz ki o kendini vermiş ki tv ye...beni bile görmüyo gözü:1ninca:
eşimde çok istiyor kapalı olmamı ama ben ne biliyim kapanmıyorum ama o kadarda mini değil giyenleride kınıyorum zaten dizimde giyerim eşim ona mini diyoda:kedi:
bana hababam sınıfını yada geniş aileyi izliyoruz deme
kız benimde bitane senin dediğğin gibi bi eteğim var kayınvalidem almıştı ama onu eşim hiç giydirmiyo ki :kedi: bende o eteğimi çok seviyorum ama onu giymiyceksinde giymiyceksin der o eteği ne zaman giysem kesin kavga ederiz yani...:mymeka:
kaydirigubbakcemile3 geniş ailaeyi izliyo cnm o filmi çok seviyo hep kayseri ağzı konuşuyolar yaaa...
ben saklı giyiyorum oraya gidene kadar uzun etek giyerim gezmeye varınca değiştiririm hihoyyyt duysa banada kızar :sm_cool:
evet bizde o diziyi çok seviyoruzeşim daha çok ulviyi seviyor bende mürseli
hoopppp mürsel
kız walla aynı ben mürseli çok seviyorum eşimde aynı ulviyi seviyo hele şu raya bak eşim gözünü dikmişki:1shok:
asi ismi ne demek nerden buldun
eşim bana hep sen benim asi meleğimsin derde ondan bubu yaptık cnm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?