Tüp Bebek Sonrası Adet

niye canım eviniz güneşe karşı değilmi kaloriferli herhalde

yok cnm evimiz güneş alamaz sabah mutfak çok güzel alır ikindide yatak odamız güzel alır güneşini oturma odası soğuk olur kaloriferleride yaktım doğalgazlı bizim ki bide ben adet olunca üşürüm ya sıcak basar yada soğuk ya bide biz 1 haftadır kayınvalidemlerdeydik yaaa onun için ev haliyle soğumuş cnm benmeyvahedigeldismile

hımmm anladım evet soğuk olur

aman senin herifinde amma değişikmiş yaw mns den nolcak sanki al benim de var bide çok kıskanç kocaya sahibim...

öyle işte canım benimki çaktırmadan beni sakınır belli etmeden öyle ben seni kıskanıyom şuraya gitme buraya gitme demez biraz olgun benim herif

öyle işte canım benimki çaktırmadan beni sakınır belli etmeden öyle ben seni kıskanıyom şuraya gitme buraya gitme demez biraz olgun benim herif

cnm kıskanmanın olgunlukla alakası yok benim kocacım belki senin kocandan daha büyük ama beni çok kıskanıyo ben hiç kıskanmam yani kıskanırımda öle saçma sapan şeylere kıskanmam o bana dokunan herşeyi kıskanıyo....

kaydirigubbakcemile3 ilahi kısss kocan kaç yaşında benimki 30 yaşında

olgunlukla alakalı canım olmaz olurmu hiç 20 yaşındaki erkekle 30 yaşındaki erkek bir olurmu hiç

olgunlukla alakalı canım olmaz olurmu hiç 20 yaşındaki erkekle 30 yaşındaki erkek bir olurmu hiç

cnm ben 20 yaşalrdaki erkekle 30 lu yaşlardaki erkeği zaten bir tutamam çünkü araların da çok fark var ben sadece kıskanmayı diyorum 40 yaşındaki adamda kıskanır 20 yaşındaki adamda kıskanır ama olgunluk konusuna gelince 20 yaşla 30 yaşı zaten karşılaştırmam....

tamam canım dediğin gibi olsun ben kıskanmak yada kıskanmamak adına bişi demedim yanlızca benim eşim öyle saçma şeylere kıskanmaz kıskanır ama belli etmez benim davranışlarımı değiştirmemi söyler o kadar daha fazla uzatmayalım yine yanlış anlaşılabilirimkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ilahi kısss kocan kaç yaşında benimki 30 yaşında

benim kocamda 29 yaşında ama yaşını hiç göstermiyo daha küçük gösteriyo ya varya benim eşim okadar olgun okadar iyimser okadarda temiz kalpli bi kocam varki....
daha ne diyim sana rabbim iyiki onu benim karşıma çıkarmış çok şükrediyorum rabbime:Saruboceq:

Allah mutluluğunuzu bozmasın:1hug:

cnm ben burda gülünecek bişe görmüyorum ama nese bende uzatmak istemiyorum bu saçma sapan konu için açıklama yapmak zorunda değilim....

cnm ben burda gülünecek bişe görmüyorum ama nese bende uzatmak istemiyorum bu saçma sapan konu için açıklama yapmak zorunda değilim....

haahh bende demet ne zaman alınacak diye bekliyordum bu konuşmalarını yaşına veriyorum yoksa çok gücenirdim

canım ben burda eşimle aramdaki ilişkiyi samimiyeti yazma taraftarı değilim istersen sende yazma nazardan çok korkuyorum ben

haahh bende demet ne zaman alınacak diye bekliyordum bu konuşmalarını yaşına veriyorum yoksa çok gücenirdim
cnm benim akıl yaşta değil baştadır ben gayet olgun davranıyorum bide alınacak bişe yok bu konuda onun için üzüldüm senin için beklentilerin yanlış çıktı malaesef...

canım ben burda eşimle aramdaki ilişkiyi samimiyeti yazma taraftarı değilim istersen sende yazma nazardan çok korkuyorum ben

cnm sakına göze çöp batarmış ben bunu bilir bunu sölerim nazara tabiki inancım var ben herzaman rabbime dua ediyorum nazardan korusun diye sende bi nazar duası oku nası geiyo nazar değecekmi korkusu...

canım yaa sen çok kavgacı birisin bence bu huyunu değiştir yoksa çevrende hiç arkadaş kalmaz sana abla öğüdü iyi niyetimi suistimal ediyorsun her seferinde alttan alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…