Tüp Bebek Sonrası Adet

cnm sakına göze çöp batarmış ben bunu bilir bunu sölerim nazara tabiki inancım var ben herzaman rabbime dua ediyorum nazardan korusun diye sende bi nazar duası oku nası geiyo nazar değecekmi korkusu...

ben her duamı yaparım canım beni yanlış anladın galiba neyse

canım kısma ama pek olgun davrandığın söylenemez benim her lafıma bi kup buluyorsun ben arayı düzeltmeye bakıyorum sen bana akıl yaşta değil başta diyorsun sencede çocuksu değilmi

bide bana senin için beklentilerin yanlış çıktı malaesef...diyorsun alındım valla benden ne beklentin olabilirki sana en iyi arkadaşlık yanımı gösterdim zaten küfürmü ettim sana, bedduamı ettim , eşine sana kötü bişimi dedim ne dedim çok alındım

canım yaa sen çok kavgacı birisin bence bu huyunu değiştir yoksa çevrende hiç arkadaş kalmaz sana abla öğüdü iyi niyetimi suistimal ediyorsun her seferinde alttan alıyorum
.......................

Son düzenleme:

.......

Son düzenleme:

tamam canım öyle olsun Allaha emanet olŞeniz

canım kısma ama pek olgun davrandığın söylenemez benim her lafıma bi kup buluyorsun ben arayı düzeltmeye bakıyorum sen bana akıl yaşta değil başta diyorsun sencede çocuksu değilmi

............

Son düzenleme:
iyiyim bende temizlik yapıyorum malum pazartesi mutfağı ne döktüm bahar temizliği anlıycan

iyiyim bende temizlik yapıyorum malum pazartesi mutfağı ne döktüm bahar temizliği anlıycan

hmm ne güzel ellerine sağlık bende hafta sonu yaptım temizliğimi yarında belki misafrim gelcek onun için yeni bi pasta tarifi buldum onu deniycem tadıda çok güzel...

hmm ne güzel ellerine sağlık bende hafta sonu yaptım temizliğimi yarında belki misafrim gelcek onun için yeni bi pasta tarifi buldum onu deniycem tadıda çok güzel...

iyi canım dene bakıyım güzel olursa banada ver tarifini

3 paket burçak bisküvi bu bisküvileri 3 paket sana yağla kavur daha sonra borcama bastır bunu...

1 kilo süte 4 kaşık un 8 kaşık şeker 1 paket vanilya bu karışımı pişir....altını kapat..

içine 100 gram sana yağkat mikserle çırp...100 gramda labne peyniri koy bunuda mikserle çırp..daha sonra bu karışımı bisküvinin üstüne dök...
en üstünede kakao serpiştir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…