cnm sakına göze çöp batarmış ben bunu bilir bunu sölerim nazara tabiki inancım var ben herzaman rabbime dua ediyorum nazardan korusun diye sende bi nazar duası oku nası geiyo nazar değecekmi korkusu...
.......................canım yaa sen çok kavgacı birisin bence bu huyunu değiştir yoksa çevrende hiç arkadaş kalmaz sana abla öğüdü iyi niyetimi suistimal ediyorsun her seferinde alttan alıyorum
bide bana senin için beklentilerin yanlış çıktı malaesef...diyorsun alındım valla benden ne beklentin olabilirki sana en iyi arkadaşlık yanımı gösterdim zaten küfürmü ettim sana, bedduamı ettim , eşine sana kötü bişimi dedim ne dedim çok alındım
baaak benim kavgacı olduğumuda nerden çıkardın bakıyım sen....
huyumu değiştirip değiştirmiycemi senden öğrenicek değilim ben ...
gel gör bakalım arkadaşım var mı yok mu önce sen kendi etrafına bak....
kaç sefer alttan aldın onuda merak ettim haaaa
ne ablası beee aramızda kaç yaş var sende kendini iyice abla yapmışın be güzelim hadi sen yoluna ben yoluma....
canım kısma ama pek olgun davrandığın söylenemez benim her lafıma bi kup buluyorsun ben arayı düzeltmeye bakıyorum sen bana akıl yaşta değil başta diyorsun sencede çocuksu değilmi
tamam canım öyle olsun Allaha emanet olŞeniz[/Q
........
ee nasılsın bakalım napıyorsun
iyiyim bende temizlik yapıyorum malum pazartesi mutfağı ne döktüm bahar temizliği anlıycan
hmm ne güzel ellerine sağlık bende hafta sonu yaptım temizliğimi yarında belki misafrim gelcek onun için yeni bi pasta tarifi buldum onu deniycem tadıda çok güzel...
iyi canım dene bakıyım güzel olursa banada ver tarifini
bi arkadaşım yapmışda çok güzel tadı yaaaa istersen şimdi vereyim
eğer yazarsan sevinirim ama yorulursun boş zamanında yaz istersen
cnm tarifi çok kısa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?