canım ben bi namaz kılıyım iyimi
tmm cnm rabbim kabul etsin banada dua etŞeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben bi namaz kılıyım iyimi
tmm cnm rabbim kabul etsin banada dua etŞeniz
deldimbenneyaptımki
niye cnm hayırdır neren ağrıyohb
aman heryerim ağrıyo
hava yine bulandı
Slm kizlar bende tup bebek yaptirmistim ama tutmadi.24 haziranda adet gordum.Test tarihim bugundu yaptirdim negatif cikti.Cok uzgunum.
amin canım hepimizeTesekkur ederim arkadaslar Allah razi olsun.Allahim hepimize hayirlisiyla hayirli evlatlar versin.
arkadaslar bana yardim edin kafam cok karisti.ablamin cocugu olmuyor.gecen hafta pazartesi tüp bebek icin transfer yaptirmislar.ve transferden bes gün sonra nasil oluyorda ablam adet görüyor yaa.onu anlayamiyorum bi türlü.doktor temmuzun 6 sina randevü vermis bide.ablama sordum nasildi adeti diye.ilk önce lekeli gelmis.simdi kan rengini almis.bu sekilde olupta hamile kalan arkadaslarimiz varmi acaba diye merak ediyorum.evet cözümü kolay adet gördünmü hamile degilsinidr demek.ama bazilari lekelendim ama yinede hamile kalmisim diyor onu anlayamiyorum.lütfen yardim edin acilll.ablam aglamaktan helak oldu yaaaaaaa.cok üzülüyorum ona
saol cnm senden de razı olsunTesekkur ederim arkadaslar Allah razi olsun.Allahim hepimize hayirlisiyla hayirli evlatlar versin.
arkadaslar bana yardim edin kafam cok karisti.ablamin cocugu olmuyor.gecen hafta pazartesi tüp bebek icin transfer yaptirmislar.ve transferden bes gün sonra nasil oluyorda ablam adet görüyor yaa.onu anlayamiyorum bi türlü.doktor temmuzun 6 sina randevü vermis bide.ablama sordum nasildi adeti diye.ilk önce lekeli gelmis.simdi kan rengini almis.bu sekilde olupta hamile kalan arkadaslarimiz varmi acaba diye merak ediyorum.evet cözümü kolay adet gördünmü hamile degilsinidr demek.ama bazilari lekelendim ama yinede hamile kalmisim diyor onu anlayamiyorum.lütfen yardim edin acilll.ablam aglamaktan helak oldu yaaaaaaa.cok üzülüyorum ona
günaydın canım
iyiyim bugün doğum günüm
ben doğdum ama doğuramadım içimde bi hüzün varboshayallersmile
yeni yaşına bebeğinle girersin inş..benimkide hüzünlü geçmişti ama elden gelecek bişe yok napalım canımız saolsun elbet bir gün de bizim meleklerimiz olcak..
bende bugün biraz erkenciyim görümcem gelcek heralde bugün öle anlaşmıştık evim okadar dağınıkki görmen lazım gidiyim de evimi toparlayım gelirim...