• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Sonrası Adet

cnm komşu geldide yoğurt almaya biraz lafladık onun için geç yazdım şimdi deçıkıyorum eşim gelir gidiyimde soframı hazırlayım görüşrüz cnm

Slm kizlar bende tup bebek yaptirmistim ama tutmadi.24 haziranda adet gordum.Test tarihim bugundu yaptirdim negatif cikti.Cok uzgunum.

petek73 hakkında hayırlısı böleymiş rabbim inş.tüp bebeğe gerek kalmadan gönderir sana meleğini bak bende 2 sefer tüp bebek yaptırdım 2 si de malum negatif rabbimini bi bildiği vardır elbet benneyaptımki

arkadaslar bana yardim edin kafam cok karisti.ablamin cocugu olmuyor.gecen hafta pazartesi tüp bebek icin transfer yaptirmislar.ve transferden bes gün sonra nasil oluyorda ablam adet görüyor yaa.onu anlayamiyorum bi türlü.doktor temmuzun 6 sina randevü vermis bide.ablama sordum nasildi adeti diye.ilk önce lekeli gelmis.simdi kan rengini almis.bu sekilde olupta hamile kalan arkadaslarimiz varmi acaba diye merak ediyorum.evet cözümü kolay adet gördünmü hamile degilsinidr demek.ama bazilari lekelendim ama yinede hamile kalmisim diyor onu anlayamiyorum.lütfen yardim edin acilll.ablam aglamaktan helak oldu yaaaaaaa.cok üzülüyorum ona

Tesekkur ederim arkadaslar Allah razi olsun.Allahim hepimize hayirlisiyla hayirli evlatlar versin.
amin canım hepimize
arkadaslar bana yardim edin kafam cok karisti.ablamin cocugu olmuyor.gecen hafta pazartesi tüp bebek icin transfer yaptirmislar.ve transferden bes gün sonra nasil oluyorda ablam adet görüyor yaa.onu anlayamiyorum bi türlü.doktor temmuzun 6 sina randevü vermis bide.ablama sordum nasildi adeti diye.ilk önce lekeli gelmis.simdi kan rengini almis.bu sekilde olupta hamile kalan arkadaslarimiz varmi acaba diye merak ediyorum.evet cözümü kolay adet gördünmü hamile degilsinidr demek.ama bazilari lekelendim ama yinede hamile kalmisim diyor onu anlayamiyorum.lütfen yardim edin acilll.ablam aglamaktan helak oldu yaaaaaaa.cok üzülüyorum ona

canım geçmiş olsun
evet transferden sonra lekelenme olur buda bebeğin tutttuğuna işarettir
ama eğer lekelenme kahverengiden koyu kırmızıya dönüyorsa onda bi sorun vardır
bi arkadaşımızın tuttu bir hafta sonra düştü kürtal olmak zorunda kaldı
bak link vereyim gir

bak bu jürtajdan önceki yazdıkları margaritha arkadaşımız

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...me-olsada-gebeligi-devam-eden-arkadaslar.html

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/373299-bebegim-birakti.html

buda sonraki
ama her kanaması olanda düşecek diye bişey yok olasılık var sadece
inşaallah sıkı sıkı tutmuştur bebeği
kalkmasın hep yatsın bol protein yesin
hakkında hayırlısı olsun ablanın

Tesekkur ederim arkadaslar Allah razi olsun.Allahim hepimize hayirlisiyla hayirli evlatlar versin.
saol cnm senden de razı olsun

cnm herkesin bünyesinden bünyesine fark ediyo demekki bak mesela benim de 2 .denemem sonucu hafif kahverengi bi lekelenme oldu bana dediler ki tutunmasına işaret dediler ama daha sonra o kahverengi leke kkırmızıya dönüştü ve adet oldum...ama bu illa ablanada olacak diye bişe yok herkesin bünyesi farklı inş..ablanın bebişi ablana sıkı sıkı tutunmuştur...

iyiyim bugün doğum günüm
ben doğdum ama doğuramadım içimde bi hüzün varboshayallersmile

iyiyim bugün doğum günüm
ben doğdum ama doğuramadım içimde bi hüzün varboshayallersmile

yeni yaşına bebeğinle girersin inş..benimkide hüzünlü geçmişti ama elden gelecek bişe yok napalım canımız saolsun elbet bir gün de bizim meleklerimiz olcak..
bende bugün biraz erkenciyim görümcem gelcek heralde bugün öle anlaşmıştık evim okadar dağınıkki görmen lazım gidiyim de evimi toparlayım gelirim...

yeni yaşına bebeğinle girersin inş..benimkide hüzünlü geçmişti ama elden gelecek bişe yok napalım canımız saolsun elbet bir gün de bizim meleklerimiz olcak..
bende bugün biraz erkenciyim görümcem gelcek heralde bugün öle anlaşmıştık evim okadar dağınıkki görmen lazım gidiyim de evimi toparlayım gelirim...

tamam canım işine bak

Back
X