Tüp Bebek Sonrası Adet

canım biz bu akşam gidiyoruz kayınvalidemlere 1 hafta yokum ya ufff özlüycem walla seni haaa haftaya pazar geliriz artıkın...

bende seni özlüycem ama sana iyi gelicek eminim sağ selamet gidin gelin inşallah kazasız belasız:gitme:

bende seni özlüycem ama sana iyi gelicek eminim sağ selamet gidin gelin inşallah kazasız belasız:gitme:

saol bitanem allah razı olsun güzel dileklerin için
bana kesin iyi gelir cnm walla oturmalarımız çoğaldı ondan bu kadar uzun gidiyoruz...

avatar resminde çok güzel böyle bir bebek darısı bize ve isteyen herkese kıssss konuşup duruyoruz hadi işimize bakalım

geldim tatlım evi bir süpürdüm toz aldım yatağımı örttüm geldim

kıss siz kahvaltıda ne yiyorsunuz özel yaptığın bişi varmı şimdi eşim aç gelicek ona ne yapsam diye düşünüyorum pratik bildiğin bişi varmı acep

kıss siz kahvaltıda ne yiyorsunuz özel yaptığın bişi varmı şimdi eşim aç gelicek ona ne yapsam diye düşünüyorum pratik bildiğin bişi varmı acep

her insanın yediği gibi yumurta patates kızartması köfte v.s gibi şeyler yiyoruz bazende çok sıkıştım mı içi pastırmalı sigara böreği yapıyorum cnm eşin nerden nezaman gelcek ki kız...

kız işte cumartesileri 1 e kadar çalışıyorlar sonra evde

ay ne biliyim her zaman aynı şeyler insanı sıkıyorda ondan sordum özel bişi yapıyormusun diye

hmm tmm analdım cnm of ya eşin geldimi konuşamayız ki benim eşim kendi iş yeri olduğu halde akşam kadar çalışır kızzz...

yok benimki çalışmaz evde devam eder :roflol: o gelince çalışır biz konuşuruz ama ona kahvaltı hazırlamalıyım bende daha bişi yemedim

ay ne biliyim her zaman aynı şeyler insanı sıkıyorda ondan sordum özel bişi yapıyormusun diye

ha cnm pazar günleri genellikle gözlem çiğ börek gibi şeyler yapıyorum ama bu pazar kayınvalidemlerdeyiz özel bişe yapamam of ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…