Tüp Bebek Sonrası Adet

kısss ben geldim sen gitmişsin neyse zaten kapatıcaktım eşim gelmek üzere hoşçakalolumunekankayizsmile

cnm tahmin ettim zaten sana benzediğini ooooo türkan şoray kadar güzelmisin kız...aklinialirimsmile
güzeldir benim arkadaşım güzeeeeeeeeeeelll:lepi:

hemde çok benzer ama dudaklarım o kadar kalın değil fazla:kedi:

hemde çok benzer ama dudaklarım o kadar kalın değil fazla:kedi:

işte benim dudaklarım türkan şoraya benzer benide kime benzetirler biliyomusun hani kavak yellerindeki aslı varya ona çok benzeten oldu bide adanalıdaki sofyaya ama sofyanın burnundan aşağısı benziyo dediler ben sarışınım biraz...bayanssulusmile

aaa öylemi çok tatlı olduğunu biliyordum zaten Şeniz bende kara kaşlı kara gözlüyüm türkan şoraya ve hani eskiden ayşecik diye bir dizi vardıya küçük tatlı kız vardı şapkalı onun annesi vardı terketmişti sonradan ortaya çıktı ona benzetirler ama daha çok türkan şoray iyi kıssss şimdi seni hayal etmeye başladımolumunekankayizsmile

canım dün ne oldu biliyomusun ben cumadan geldim kapıda bide ne görüyüm eşimin ayakkabıların şoka girdim ne oluyo diye bi girdim içeri adam soyunmuş dökünmüş yatıyo hastalanmış cnm benim yaaaa hemen içeri girdim bi çorba pişirdim ıhlamur kaynattım biraz kendine geldi sabah da hiç hali yoktu bi duşa girdi biraz önce gitti cnm yaaa bi korktum ki kız bende ona üzüldüğümden sesim soluğum gitmiş hep.....

saol bitanem sen daha güzelsin kara kaşlı kara gözlü bende çok sarışınım bembeyazım anlıycan eşim bana hep sütlü kahvem der

canım benim sende benim gibi kocana çok düşkünsün demek üzüldüm kıssss Allah şifa versin soğuk algınlığıdır bişi olmaz inşallah benimkide üşütünce gece öksürür kötü kötü hemen bilirim bir kaşık zencefile bal karıştırıp veririm hemen kesilir sende yap istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…