• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Sonrası Adet

hastaymış canım

allah rahmet eylesin cnm ya ne diyim eşinede rabbim sabır ve kolaylıklar versin inş..
ben çkıyorum cnm ya çok yoruldum biraz yatıymda dinleneyim bari yarın görüşürüz by cnmopuyorumnanaktan

allah rahmet eylesin cnm ya ne diyim eşinede rabbim sabır ve kolaylıklar versin inş..
ben çkıyorum cnm ya çok yoruldum biraz yatıymda dinleneyim bari yarın görüşürüz by cnmopuyorumnanaktan

amin canım sağol tamam hadi se dinlen yarın belki açamam ev işi yapıcam canım bu açık olunca iş yapamıyorum öğleden sonra görüşürüzŞeniz

günaydın canım nasılsın ben hala işi bitiremedim salonu süpürüyorum bayanssulusmile geç cevap yazabilirimŞeniz

günaydın canım nasılsın ben hala işi bitiremedim salonu süpürüyorum bayanssulusmile geç cevap yazabilirimŞeniz

günaydın cnm bende yeni bitirdim de işleri oturdum bilgisayarın başına tmm cnm sen işine bak bende arada kalkıp oturuyorum işte...olumunekankayizsmile

günaydın cnm bende yeni bitirdim de işleri oturdum bilgisayarın başına tmm cnm sen işine bak bende arada kalkıp oturuyorum işte...olumunekankayizsmile

tamam canım arada gelirim Şeniz

çok bekletme kııııııııııs özlerim,sonrada ağlarımsenağlama

tmm cnm bende karnımı doyurucam ozaman görüşürüz rahat rahat kolay gelsin cnm

yok canım toz alıcam bide lavaboyu cifliycem şimdi yemeğe ara verdim sen napıyosun yedinmi yemek

hmm kız ne çok işin varmış yahuuuu!
evet cnm yedim bende atıştırdım işte bi şeyler artık akşama yerim bende iyice...

saol cnm anam senin bugğn konuşasın yok herhal:sinifsinif:
bari bende el işimi yapıyım gidiyimde hadi görüşürüz cnmopuyorumnanaktan

temizlik yapoyorumya canım cevap yazamıom kusura bakmaohaoldumsmile

özel mesajımı aldınmıkaydirigubbakcemile3

ee napıyorsun ben adet olmadım daha

Back
X