- 5 Temmuz 2025
- 16
- 12
- 3
- Konu Sahibi Tupbebekyolundahepberaber
-
Sonucunuz çıktı mıBen de 9. Günümde dayanamadım kan verdim sonucu bekliyorum. Pazartesi test günümdü zaten hem artış olmuş mu onu görürüm dedim. Bana da 2 tane dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Günlerdir bel ağrım ve kasık kramplarım var. 6. Gün erken gebelik yaptığımdan beri silik çıkıyor bugün kaset test de yaptım o da silikti. İnşallah güzel sonuçlar alırız.
12. Güne kadar bekleyin kesinlikle ben çok ağladım değerim yükselmediği için gereksiz kendimi üzmüşümBugün 9 gün kan vermemek için zor duruyorum açıkcası
Beklemek istiyorum ama çokta merak ediyorum12. Güne kadar bekleyin kesinlikle ben çok ağladım değerim yükselmediği için gereksiz kendimi üzmüşüm
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. her zaman aynı yerde yaptırın testinizi. farklı labarotuarlar farklı sonuç çıkar. bu sizi üzmesin. harika gidiyor değerleriniz.Bugün de 176 çıktı %85 artış olmuş farklı hastanede verdim o da etkilemiş olabilir ama bence fena değil
Aminnn inşallah biraz yavaş ilerliyoruz ama geç tutunma oldu sanırımRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. her zaman aynı yerde yaptırın testinizi. farklı labarotuarlar farklı sonuç çıkar. bu sizi üzmesin. harika gidiyor değerleriniz.
Çok teşekkür ederimAyy gözünüz aydın hayırlı olsun
Var gibi duruyorMerhaba arkadaşlar,bugün sabah erken gebelik testi yaptım t+8.günüm.Silik çizgi var foto da net çıkartamadım sankiinşllh hamileyimdir dua edin lütfenEki Görüntüle 3677248
Gerçekten var görünüyor :)Merhaba arkadaşlar,bugün sabah erken gebelik testi yaptım t+8.günüm.Silik çizgi var foto da net çıkartamadım sankiinşllh hamileyimdir dua edin lütfenEki Görüntüle 3677248
MaşallahBen de bugün tekrar kan verdim 414 çıktı gerçekten hayat şaşırtır hep zaten olduilk üç değerim 16-17-12 olunca kimyasal sandık 14. Günden sonra yükselmeye başladı bu durumu yaşayan biri bunu okuyorsa ümidinizi kaybetmeyin
Gerçekten çok değişik duygular bende 2. Transferde bunu yaşamıştım ama o kadar çok üzülüp ağladım ki belki de ondan tutunmadı ümidini kaybetmemek lazımmış inşallah rabbimm tamamına erdirsin.Bende şuan gün sayıyorum test için ama hiç olumsuzluk düşünüyorum olmazsa diye bile aklımdan geçirmiyorum bence bu çok önemli.Ben de bugün tekrar kan verdim 414 çıktı gerçekten hayat şaşırtır hep zaten olduilk üç değerim 16-17-12 olunca kimyasal sandık 14. Günden sonra yükselmeye başladı bu durumu yaşayan biri bunu okuyorsa ümidinizi kaybetmeyin
Benimde böyleydi 9.gün gecesi kan vermii 314 ile öğrenmiştim hayırlı olsun inşallah gözünüz aydınMerhaba arkadaşlar,bugün sabah erken gebelik testi yaptım t+8.günüm.Silik çizgi var foto da net çıkartamadım sankiinşllh hamileyimdir dua edin lütfenEki Görüntüle 3677248
Bende kan verdim şuan sonuç bekliyorum kalbim durcak sanki...inşllh pizitifimdir hamişlerin duası kabul olur duaedin bana lütfenBenimde böyleydi 9.gün gecesi kan vermii 314 ile öğrenmiştim hayırlı olsun inşallah gözünüz aydın
içini ferah tut canım inşallah pozitif gelit sonucun.Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursunBende kan verdim şuan sonuç bekliyorum kalbim durcak sanki...inşllh pizitifimdir hamişlerin duası kabul olur duaedin bana lütfen
Benim 9. Gün 17 çıkmıştıMerhaba arkadaşlar,transfer 9.günüm betahcg 37.70 çıktı nasıl düşük ama yükselme ihtimali var değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?