- 2 Kasım 2016
- 5.685
- 7.691
- 198
- Konu Sahibi 4yaprakli yoncam
-
Ben de tam olarak aynı durumdayım! İhtimal hiç vermiyorum ama insan yine de bir umut olur mu acaba diyor.Keşke olsaydıya kızlar biliyorum belki imkansız ama benim dün yumurtlamadan sonra 6. günümdü tabi daha erkek yumurtlamadıysam ve dün gece pembemsi bir lekelenme yaşadım, bugünde kasık ağrım başladı adetime 10 gün var ihtimal vermiyorum ama acaba bir mucize olmuşmudur diye düşünmekten delircem
ikizmi gebesiniz yani şuandaBirine denk geldim tek embriyo koymuşlar biri bölünmüş tek yumurta ikizi olmuşlardıbenim de embriyolardan biri labaratuvarda bölündü ikizleri transfer ettiler
ah keske olsa tam tedaviye başlayacağım ay böyle bir mucize olsun hiç umudum yok ama Rabbim ol der olurBen de tam olarak aynı durumdayım! İhtimal hiç vermiyorum ama insan yine de bir umut olur mu acaba diyor.Keşke olsaydı
Evet ikizlere hamileyim şu anikizmi gebesiniz yani şuanda
Ay çok güzel ya Rabbim isteyince oluyor işte darısı bizlere bende çok ikiz istiyorum biliyorum zor ama bence çok güzelEvet ikizlere hamileyim şu an
Korkunun ecele faydası yok bacım mecbur yapılıyor o testlerYa yapmaya korkarım gbibu gün üç. Gn işte of korkuyrum
Gebeliği de zor büyütmesi de zor ama bu gebelik doğal olsa da ikiz olacakmış Rabbim bunu uygun görmüş ondan gelen başım üstüneAy çok güzel ya Rabbim isteyince oluyor işte darısı bizlere bende çok ikiz istiyorum biliyorum zor ama bence çok güzel
inşAllah inşAllah sağsağlim gelsin sizin bebişlerinizde düşünmesi bile güzel ikiz bebek :)Gebeliği de zor büyütmesi de zor ama bu gebelik doğal olsa da ikiz olacakmış Rabbim bunu uygun görmüş ondan gelen başım üstüne
Inşallah nasip olur valla ikiz isteyenlere özellikle çok dua ediyorum
Şimdi diyeceksin her sey de sana denk gelmişah keske olsa tam tedaviye başlayacağım ay böyle bir mucize olsun hiç umudum yok ama Rabbim ol der olur
ahaha vallahi harika bir haber keşke bir mucizede bize olsa tedaviye başlayacakken hamile olduğumuzu öğrensekŞimdi diyeceksin her sey de sana denk gelmiş
Beraber transfer beklediğimiz bi arkadaş vardı forumda. Transfere birkaç gün kala covid testi pozitif cıktı transferi iptal oldu. Bir sonraki ay adetle transfer hazırlığına başlayacaktı bekle bekle adet olmadı. Meğer hamile kalmış o ay
Ay gercektn mi insalalh ck sevinrm tabi hayrlı sağlıklı olsunBirine denk geldim tek embriyo koymuşlar biri bölünmüş tek yumurta ikizi olmuşlardıbenim de embriyolardan biri labaratuvarda bölündü ikizleri transfer ettiler
Ben de ikiz duası istiyorum adette tedaviye başlıyoruz çift transfer olacak yaşımdan dolayı ama zaten ben yine de isterdim olsa çok sevinirimKorkunun ecele faydası yok bacım mecbur yapılıyor o testler
Benim için kanda negatif görmek daha korkunçtu o yüzden sonuç ne olursa olsun idrarda öğrenmek istiyorum deyip test yapmıştım. Negatif çıksaydı kan teati hiç yapmayacaktım
kaç yaşındasınız?Ben de ikiz duası istiyorum adette tedaviye başlıyoruz çift transfer olacak yaşımdan dolayı ama zaten ben yine de isterdim olsa çok sevinirim5. gündü herhalde erken çıktığına göre, idrar testini kaçıncı gün yaptınız? Kanda kaç çıktı
Evet ck zor çokKorkunun ecele faydası yok bacım mecbur yapılıyor o testler
Benim için kanda negatif görmek daha korkunçtu o yüzden sonuç ne olursa olsun idrarda öğrenmek istiyorum deyip test yapmıştım. Negatif çıksaydı kan teati hiç yapmayacaktım
31 bn siz kaç yaskaç yaşındasınız?
35 oldumkaç yaşındasınız?
27 olucam önümüzdeki ay35 oldumsiz?
27 canım31 bn siz kaç yas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?