Tüp bebek sonrası gün gün🤩

Ben de tam olarak aynı durumdayım! İhtimal hiç vermiyorum ama insan yine de bir umut olur mu acaba diyor.Keşke olsaydı

Ya yapmaya korkarım gbi bu gün üç. Gn işte of korkuyrum
Korkunun ecele faydası yok bacım mecbur yapılıyor o testler
Benim için kanda negatif görmek daha korkunçtu o yüzden sonuç ne olursa olsun idrarda öğrenmek istiyorum deyip test yapmıştım. Negatif çıksaydı kan teati hiç yapmayacaktım

Ay çok güzel ya Rabbim isteyince oluyor işte darısı bizlere bende çok ikiz istiyorum biliyorum zor ama bence çok güzel
Gebeliği de zor büyütmesi de zor ama bu gebelik doğal olsa da ikiz olacakmış Rabbim bunu uygun görmüş ondan gelen başım üstüne
Inşallah nasip olur valla ikiz isteyenlere özellikle çok dua ediyorum

Gebeliği de zor büyütmesi de zor ama bu gebelik doğal olsa da ikiz olacakmış Rabbim bunu uygun görmüş ondan gelen başım üstüne
Inşallah nasip olur valla ikiz isteyenlere özellikle çok dua ediyorum
inşAllah inşAllah sağsağlim gelsin sizin bebişlerinizde düşünmesi bile güzel ikiz bebek :)

ah keske olsa tam tedaviye başlayacağım ay böyle bir mucize olsun hiç umudum yok ama Rabbim ol der olur
Şimdi diyeceksin her sey de sana denk gelmiş
Beraber transfer beklediğimiz bi arkadaş vardı forumda. Transfere birkaç gün kala covid testi pozitif cıktı transferi iptal oldu. Bir sonraki ay adetle transfer hazırlığına başlayacaktı bekle bekle adet olmadı. Meğer hamile kalmış o ay

ahaha vallahi harika bir haber keşke bir mucizede bize olsa tedaviye başlayacakken hamile olduğumuzu öğrensek

Ben de ikiz duası istiyorum adette tedaviye başlıyoruz çift transfer olacak yaşımdan dolayı ama zaten ben yine de isterdim olsa çok sevinirim 5. gündü herhalde erken çıktığına göre, idrar testini kaçıncı gün yaptınız? Kanda kaç çıktı

kaç yaşındasınız?

Ya bn salı transfer oldum ikinci gunummus bu gün kafa gitti bnce yasa takılmayın bnm doktr masallh bakiom 38-40-44-46hepsinin oluyor tek yumurtayla rabbim ostesn yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…