yas21
İzmir smyrna tüp bebek merkezinde taranfer gerçekleşti
Bir embriyo bırakıldı 20 şubat transfer tarihi iki embriyo da donduruldu
Şuan kullandığım ilaçlar -Estrofem, progestan, aspriin, folbiol,prednol,parol,clexone (iğne)
"5 mart "ta sonuç günüm
arkadaşım merhaba öncelikle hayırlı olsun transferin. :) inşallah beklediğin hayırlı sonucu alırsın. bende şuan tüp bebek tedavisi görüyorum bugün bir hafta oldu salı günü yumurtalarım toplanacak sonrasında transferim gerçekleşecek hayırlısıyla inşallah. merak ettiğim bişey var yumurta toplanırken sanada narkoz verdilermi uyandıktan sonra ağrın oldumu bide kaç yumurta toplandı :44::44::44:
benimde 18 şubatta transferim yapıldı, bursa acıbadem de 1 embriyo kondu yaşım 29,7 :) 3 mart sonucu öğrenicem zaman hiç geçmiyo
Az kalmış bu günlerin tadını çıkarın konuşun bebişinizle hissetmeye çalışın asla olumsuz düşünmeyin önceki tedavilerde hep negatif sonuca alıştırıyordum kendimi yine de üzülüyordum bu sefer olumsuz sonuca yer yok test yapılacak ve yüksek sonuçlar alınacak (inş)
inşallah iyi sonuçlar alırız senin kaçıncı denemen olacak bide şimdi şu eczanelerdeki testen yapsam doğru sonucu alabilirmiyim acaba
Yumurta toplama işlemini genel anestezi altında yapıyorlar işlem sonrası kasıklarda hafif ağrı oluyormuş ama bende olmadı ilaçların yan etkisini de görmemiştim dr um şimdi böyleyse hamileliğin de kolay geçer dedi biraz dirençliyim herhalde.
14 yumurta toplandı
13üne işlem yapıldı
12 embriyo oluştu tabiki bunların hepsini almıyorlar
en sağlıklı olan üç embriyonun
biri transfer yapıldı
diğer ikisi de donduruldu.
esas ağrılar transferden sonra başlıyor çünkü yumurtalıklar şişmeye başlıyormuş o zaman ağrı kesici de fayda etmiyor dr um dayanacaksın dedi iki gece ağrıdan uyuyamamıştım şimdi iyiyim hepsine razıyım yeterki sağlıklı bebişlerimiz olsun inş hepimiz güzel sonuçlar alırız şimdiden hayırlı olsun
Transferden
Sonraki günler
Embriyo Gelişimi
1.gün 6-8 hücreli embriyo dönerek, büyümeye ve gelişmeye devam eder.
2.gün
Embriyo Morula evresine geçmiş ve hücre yoğunluğu artmıştır. Bölünme devam eder.
3.gün
Hücre sayısı 120 yi geçmiştir artık sayılamayacak durumdadır.Embriyonun içinde sıvı dolu boşluk oluşmuştur
buna blastokist denir.Balastokist etrafını saran kabuktan çıkmaya başlar (Hatching).
4.gün Kabuktan çıkma devam eder aynı zamanda embriyo tutunmaya başlamıştır.
5.gün Yerleşme başlamıştır.
6.gün Yerleşme (implantasyon) devam ediyor.
7.gün İmplantasyon tamamlandığında, sonunda plasenta ve fetus olacak hücreler gelişmeye başlar.
8.gün HCG bu gün itibari ile kanda dolaşmaya başlar.
9.gün Fetal gelişim devam eder ve kanda HCG artar.
10.gün Fetal gelişim devam eder ve kanda HCG daha da artar.
11.gün HCG düzeyleri şimdi bir gebelik algılamak için yeterince yüksek
12.gün Kanda gebelik testi zamanı
Bu tabloya göre sekizinci günde kanda hcg oluşuyor idrara hemen geçmiyor bence gününde kan testi yaptırın birazcık sabırbakın ben de sizden iki gün sonra öğrencem. Bu arada ilk denemem
yas21
İzmir smyrna tüp bebek merkezinde taranfer gerçekleşti
Bir embriyo bırakıldı 20 şubat transfer tarihi iki embriyo da donduruldu
Şuan kullandığım ilaçlar -Estrofem, progestan, aspriin, folbiol,prednol,parol,clexone (iğne)
"5 mart "ta sonuç günüm
merhaba bende yaklaşık 1 yıldır tüp bebek tedavisi görüyorum. önce aşılama-olumsuz, sonra tek embriyo-olumsuz-son olarak 2 embriyo transferi oldum. 5 mart 2014 sonuç günüm.
Allah isteyen herkesi çocuk sahibi yapsın.
arkadaşlar ii akşamlar 19 şubatta transferim oldu. bir hafta geçmesine rağmen ağrılarım geçmedi ayrıca bugün birde karnımda şişlik var bilgisi olan cevap yazabilirmi
arkadaşlar ii akşamlar 19 şubatta transferim oldu. bir hafta geçmesine rağmen ağrılarım geçmedi ayrıca bugün birde karnımda şişlik var bilgisi olan cevap yazabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?