Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

inşallah rabbim yardımcın olsun.. Umutsuz düşünme morelini yüksek tut.. Meryem suresini varsa teleonun onda dinlee.. Allah yardımcın olurda bebeğine kavuşursun inşallah.. Nerde yaptırdın tüp bebek ?

arkadaşlar transferimin 11. günü transferimin ilk günlerindeki gibi bel ağrılarım oluşamaya başladı normal adet tarihimde yaklaştı aslında umutsuzluğa kapılıyorum sizde de böyle olan var mı birde son bir kaç gündür tuvalete gidemiyorum cevaplarınızı bekliyorum

inşallah rabbim yardımcın olsun.. Umutsuz düşünme morelini yüksek tut.. Meryem suresini varsa teleonun onda dinlee.. Allah yardımcın olurda bebeğine kavuşursun inşallah.. Nerde yaptırdın tüp bebek ?

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Antalya tüp bebek merkezinde kemal özgüre yaptırıyorum.sen denedinmi tüp bebek?

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Antalya tüp bebek merkezinde kemal özgüre yaptırıyorum.sen denedinmi tüp bebek?

ben istanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum... burada brüksel ve bahçeci tüp bebek merkezleri var kürler işe yaramazsa direk görüşmeyi düşüyorum canım

Merhaba hamımlar
bende tüp bebek yaptırdım bugün 10. gün
sabah idrra testi yaptım negatif çıktı ilk etapta çook üzüldüm ama şimdi iimm
bu benim 2. denemem ikinde 9 . günden itibaren lekelenme olmuştu 12. gün değerimde 0.1 yani negatif
bu sefer leke filan yok ama sonuç ta yok galiba
perşembe test günüm 3. gün transferi yapılmıştı
hayırlısı

canım hemen test yapma biz nekadar sabırsızım allahım aslında çok erkendi hemen morelini bozmaya gerek yok.. Azıcık bekle leken falan yoksa dur 5 gün sonra yaparsın birdaha.. Inşallah allahım yardımcın olsunda tutar...

sonuç yarın...
umarım güzel haberler verirsin, bende smyrna tüp bebek merkezinde tedaviye bugün başladım :)

ahh canım
hiç umutlanmak istemiyorum
çünkü olmayınca hüsranıda büyük oluyor
ilk tedavimde 5. gün embriyosu idi herşey çok güzel dediler 9. gündü galiba lekelenme başladı lekeyi görünce sevindim üstelik yerleşme lekesidir diye ama malesef adetin habercisiymiş
bu sefer ki 3. gün embriyosu 10. gün evde gebelik testi yaptım negatif çıktı
evet leke yok ama ....ne bileyim ümit de yok bende
ilk tedavimde ilk 3 gün yerimden kalkmadım diğer günlerde kendime dikkaat ettim olmadı
bu tedavimde transfer günü yattıım sonraki gün normal hayatıma döndüm aşırıya kaçmamamk şartıyla yemek yaptım
alışveriş merkezine gittiim ağır kaldırmadım ama ...Allah hepimize yardım etsin
perşembe test günüm bakalım ne olacak

Merhabalar!
Ben daha bekleme aşamasına geçemedim tabi; henüz ikinci iğnemi vurdum. Daha kaç tane vururum bilmem.
İşin bu kısmı ayrı sıkıntı beklemesi ayrı sıkıntı... Genelde ilk muayenede kaç yumurtanız vardı; yumurta toplanacağı gün kaç
tane topladılar? Kaç tane uygun embriyonuz oluştu? vs. vs. Bir fikrim olsun istiyorum yaaa.. Teorik bilgi tamam da yaşayanlardan dinlemek daha önemli.
Bi de transferden sonra kaç gün istirahat ediyorsunuz? İş güç vs. başlama durumunuzu nasıl planladınız?

ben yürekten inanıyorum allah büyük yardım edecektir sana..fazla dolaşma arkana yastık koy ve uzan.. Güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz
sevgiler

Tüp bebek sonrası sonuç bekleyenler
*hangi gün açıklanacak
*kaç embriyo kondu
* hangi il ve hastane
*yaşlar kaç ve
*kullandığınız ilaçlar neler ??

merhaba arkadaşlar ben yeniyim aranızda bende sizin gibi tüp bebek yolcusuyum.bugun 7.günümdü yani pazar gün
*benim bugun 7.günümdü yani pazar günü açıklanacak sonuç ://
*bana 2 embriyo transfer edildi 3.gün embriyosu...
*istanbul acıbadem maslak hastanesi bülent tıraş hocayla çıktık bu yola...
*yaşım 20
*şuan kullandığım ilaçlar estrofem ,coraspin,hibor,progesteron iğnesi ve folik asit

yalnız çok karmaşık duygular içerisindeyim ben pek dinlenmedim günde en fazla 2 3 saat yattım nrmal günlük hayatıma devam ettim bulaşık yemek flan başka iş yapmadım eşimle özel araçla gezmelere gittik biyerlerde oturduk benim göğüs uçlarım biraz acıyor kasık ve bel ağrılarım var kabız değil tam aksine ishalim sabahları gerilmeler oluyor bacağımda sanki biri bacaklarımı çekiyor gibi..ve bende özellikle akşamları çok gaz olluyor karnımdan sesler geliyor...karnım çok şişti...heee bide bugün yüzümde sivilce çıktı ağrılarımda var kasık belde acaba adet mi olacağım :::( hakkımızda hayırlısı olsun rabbim gönlümüzün muradını versin inşallah amin...heee bide benim yaşadıklarımı yaşayan var mı?

mrb canım 20 yaşındayım 2 embriyo kondu demişsin normalde olmuyor galıba bende düşünüyorun tüpbebek ıkı tane koyuluyormu isteyene

merhaba bende smyrna art ta tedavi görüyorum. bu ay iğnelerim verilecek benimde ikinci denemem. inşallah olumlu sonuçlar alırız hep birlikte. Çok korkuyorum ya olmazsa diye daha önce çok umutluydum o yüzden çok acı çekmiştim. Sizlerin sonuçlarını merakla bekliyorum..

Benim 1 kez aşılama oldu, 27 Şubat'ta 2 embriyo transfer edildi 11 Mart' a kadar bir maraz çıkmaz ise sonucumu öğreneceğim inşallah güzel bir haber alırım. Tek tüpüm kapalıydı 2010 dan beri hamile kalamıyorum 1 kez kaldım o da düşükle sonuçlanınca bu yola başvurduk. ASM de yaptırıyorum.

Ben de sonuç bekleyenlerdenim. bugün 4. günüm.
29 yaşındayım. İlk tüp denememiz.
2 martta 1 tane 5. gün embriyosu konuldu.
14 Mart test günüm.
Kullandığım ilaçlar crinone jel, coraspin, oskarpan iğne, folbiol, estrofem...
İstanbul Bahçelievler Medical Parkta yapıldı.
Zaman geçmiyor

merhaba arkadaşlar ben yeniyim aranızda bende sizin gibi tüp bebek yolcusuyum.bugun 7.günümdü yani pazar gün
*benim bugun 7.günümdü yani pazar günü açıklanacak sonuç ://
*bana 2 embriyo transfer edildi 3.gün embriyosu...
*istanbul acıbadem maslak hastanesi bülent tıraş hocayla çıktık bu yola...
*yaşım 20
*şuan kullandığım ilaçlar estrofem ,coraspin,hibor,progesteron iğnesi ve folik asit

yalnız çok karmaşık duygular içerisindeyim ben pek dinlenmedim günde en fazla 2 3 saat yattım nrmal günlük hayatıma devam ettim bulaşık yemek flan başka iş yapmadım eşimle özel araçla gezmelere gittik biyerlerde oturduk benim göğüs uçlarım biraz acıyor kasık ve bel ağrılarım var kabız değil tam aksine ishalim sabahları gerilmeler oluyor bacağımda sanki biri bacaklarımı çekiyor gibi..ve bende özellikle akşamları çok gaz olluyor karnımdan sesler geliyor...karnım çok şişti...heee bide bugün yüzümde sivilce çıktı ağrılarımda var kasık belde acaba adet mi olacağım :::( hakkımızda hayırlısı olsun rabbim gönlümüzün muradını versin inşallah amin...heee bide benim yaşadıklarımı yaşayan var mı?[/QUOTE]

merhaba canım öncelikle hayırlı olsun
bende 9. günümdeyim genellikle yatarak geçiriyorm vaktimi dün geceden beri hafif haffif belimde ve karnımda sancı var tedirginlikten doktorumu aradım sordum normal olabilir dayanamayacak olursan gel dedi ılık bi havlu koy karnına dedi
gaz sorunum çok benm de ama onu progesteron yapıyormş doktorum öyle dedi ayrıca göğslerim çok şişti yanlardan çok acıyor bu da estrofem yan etkilerindenmş bende durum bu yanii benzer şeyler hakkımızda hayırlı ve güzel olan olsun inş
12. günü bekliyorummm

merhaba canım hayırlı olsun her zaman geçen zaman şimdi geçmez ama sabretcez inş sonu güzel olacak ben böyle yapıyorum günlerdir bugün 9. günüm heyecandan, korkudan fena oluyorum ama sabır, duaa ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…