Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

kızlar bende 2 kez aşılama yaptırdım olumsuz sonuçlandı şuan tüp bebek tedavisi görüyorum yarın yumurtalarım toplanacak :18::18: artık çok ağrım oluyor kasıklarım otururken bile ağrıyor ara ara sancılar saplanıyor hayırlısıyla toplansaydı inşallah sağlıklı çıkar yumurtalarım :18:

Merhabalar, 3 yıldır evliyim 7 ay bebek için uğrastık ama malesef olmadı. Benimle bebek çalışmalarına başlayan herkes pıtır pıtır hamile kalırken ben her ay regli olup ağlıyordun. Doktor doktor geziyorduk hiç bir nedeni bulunamıyordu. Artık bebek sahibi olamayacağına inanmışken yardımcı üreme tekniklerine başvurmayı düşündük. Her doktor aşılamaya yapalım diyordu ama benim pisikolojim o kadar bozuktuki aşılamadık bir başarısızlığı kaldıramayacağıma karar verdik ve tup bebek için jinemede başvurduk. Sayın meriç karacan ile görüştük hiç aşılama yapmayalım lütfen tüp bebek için yardımcı olun dedik. Hiç unutmam odasında gözyaşlarına bozulduğumda selpak getirip en az benim kadar üzülmüştü. Hemen tedaviye başladık ancak o da ayrı bir zor süreçmiş bitmeyen ilaçlar iğneler... Her karnım agrıdıgında ve ümidim tükendiğinde kadınlar klübündeki yorumlara bakıyordum ve kendime söz verdim. Burdan sorularına yanıt arayan sevgili arkadaslara sesleniyorum pes etmeyin hersey iyi olmak zorunda.
Kim ne derse desin transfer sonrası yatın (ben 6 gun yattım) , elinizden geldiğince iyi beslenin, bol bol dua edin, ailenizden gizlemeyinki size destek olup moral verebilsinler ve korkmanız çok normal. Çektiğiniz kasık ve karın ağrıları da normal. Benim hiç kanamam olmadı o nedenle niye kanamadı diye tasalanmayın. Ben transfer sonrası 11. Gun betahcg testi yaptırdım sonucum148.1 çıktı doktorum 2 gun sonra tekrar edelim dedi. 2 katına çıkmasını beklıyoruz. Inşallah o da güzel çıkacak lütfen umudumuzu yitirmeyelim biliyorum herseyin çok basındayım ama sizlere yazmak istedim.

mrb ordamısın bu kaçıncı denemem hiç kürtaj oldunmu

tedavin hayırlı olsun camın allah bebişini saglıkla doğurmanı nasıp etsın ınsallah
raporsuz yaptırdın tüp bebegi ne kadara mal oldu herkeze soruyorum ama yorum yok

tedavin hayırlı olsun camın allah bebişini saglıkla doğurmanı nasıp etsın ınsallah
raporsuz yaptırdın tüp bebegi ne kadara mal oldu herkeze soruyorum ama yorum yok

ben bundan önceki denemeyi raporsuz yaptırdım ilaçlarla 5500 civarını buldu izmir irenbede bu sefer egede yaptırdım 1500 felan oldu perşembe sonuç alacağım inş

arkadaşlar tranferimin 8, günü kayınvalidem bakıyor yanında rahat olamadığımdan gaz birikior embriyoya zarar verirmi birde kan gelmemesi tutunma olduğuna işaret olurmu

Merhaba arkadaşlar,
bende 1 yıldır bebek için denemeler yaptım olmayınca eşimin spermi 1,5 milyon yani düşük çıktı doktor direk tüp bebek dedi.. Ilk kez test yaptırdık bende bir sorun yok çok şükür yaşım 25...
Istanbul anadolu yakasında oturuyorum.. Bu civarda tüp bebek yaptıran varsa lütfen nerde yaptırdığını ve nekadara mal olduğunu yazarsa sevinirim.

Yorumlarınızı okudum allahım tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsün.. Herkes gelişmeleir yazsında morelimiz yerine gelsin allahın izni ile..
Herkese sevgiler allah yardımcınız olssun

Merhabalar hepimiz için hayırlısı ve en güzeli olsun öncelikle..
ben 28 yaşındayım ilk tüp bebek girişimimiz.. ankara ufuk üni.yaptırıyorz
25 şubatta 3 embriyo transfer edildi. 6. günümdeyim.
8 martta test yapcaz heyecanla bekliyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsunn..

arkadaşlar tranferimin 8, günü kayınvalidem bakıyor yanında rahat olamadığımdan gaz birikior embriyoya zarar verirmi birde kan gelmemesi tutunma olduğuna işaret olurmu

merhaba canım aynı durumdayımm bende yalnz kalsak daha rahat olacak gibi ama bişy de denmiyor
gaz sorunu bende de var kabızlık sorunum olduğu için kuru kayısı falan tüketiyorm ondan mı hareketsizlikten mi bilemiyorm
doktoruma sormuştum bi sorun olmaz demşti

bu bilgiler çok güzel teşekkürler bu arada güzel sonuçlar alırsınız inşallah

evet canım bende oldu kızarıklık ve kaşıntı doktorum normal bir yan etkisi dedi ortalama 15 dk falan sonra geçiyor güzel olur inş korkma

25 şubatta transfer oldu 3. gün embriyosu 24 yaşındayım 3 tane embriyo transfer edildi 2. tüp bebek denemesi 10 martta sonuç bekliyoruz hayırlısıyla
hayırlı olsun canım bende 25 şubat ta embriyo transfer edildi
8 martta cağırdı doktorumz hakkımızda haayırlısı

hoşgeldiniz aramıza ne kadar güzel maşallah size iki tane meleğin annesisiniz o mübarek duyguları bizede, hepimize tattrsın Rabbim.. Allahım şifa versin size..

hayırlıı olsun inşallah güzel haberlerinizi duyarız burdan dua edelim inş birbirimize

Birlikte öğreneceğiz inş güzel sonuç alırız mutlaka sonucu bildir inş

bugün 8. günüm göğüs ağrım dışında hiç belirtimde yok.zaten bu kezde olmazsa uzun süre ara vericem tedaviye.Bu aşamalara gelmek için 3 kere ameliyat oldum. sonrası hüsran zaten. ümidimi yitirmemek istiyorum ama içime öyle doğuyor.

Beş Mart Çarşamba test günüm dayanamadım çubuk test aldım silik ama ikinci çizgi var :)))))))

Rabbim yardımcın olsun inşallah bebeğinle kavuşman yakındır.. böyle yorumları gördükçe kendime umut aşılıyorumm.
ben de yakında gidicem tüp bebek için fakat iyi bir merkez araştırıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…