Tüp Bebek sonucu bekleyenler

01YagizYaren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
7
0
1
38
Merhabalar bana donmus 5.gun embriyosu transfer edildi 1 adet. Bugun transferimin 9.gunu. Normalde 12.gunu test yaptirmam gerekiyordu ama bugun dayanamayıp kandan test yaptirdim. Sonuc 0. Gebelik olussaydi az da olsa bir deger cikmasi gerekmiyor muydu? 12.gune artar mi ihtimal nedir merak ediyorm? Boyle bir durum yasayan var mi benim gibi

Sabırlı ol canım 12 gün diyorlarsa doktorlarında bi bildigi vardır bu kadar yorucu bi süreçten sonra niye erkenden test yapıpta moralini bozuyosun . Bu tedavinin en önemli kaynagı mutlu olmak huzurlu olmak biraz sabırlı olmak da fayda vardır .hakkında neysr hayırlısı o olsun canım. İnşaallah hamilesindir

Merhabalar bana donmus 5.gun embriyosu transfer edildi 1 adet. Bugun transferimin 9.gunu. Normalde 12.gunu test yaptirmam gerekiyordu ama bugun dayanamayıp kandan test yaptirdim. Sonuc 0. Gebelik olussaydi az da olsa bir deger cikmasi gerekmiyor muydu? 12.gune artar mi ihtimal nedir merak ediyorm? Boyle bir durum yasayan var mi benim gibi

Mrb canm 2 kez tup bebek tedavisi oldum ilkinde ignelerdn kalc mosmor olup yer kalmicak duruma geldigi icin bnde erknden yaptm 10. Gun sonuc negatif cikti doktora gittigimde baska bir hastanin daha 10. Gun sifir cikmis ama 13. Gun degeri yukselmeye baslams o sans bana vurmadi ama yinede böyle ihtimallerde var

Back
X