ayşegül tedavin hayırlı olsun canım . dinlenmende hiç bir sakınca yok ama imzandaki hamilelik takvimi dikkatimi çekti .
Canım evet test günüm bugündü ama ben aqncak yarın gidebileceğim hastaneye o yüzden testi yarın yaptıracağım..
Bu idrar testlerine sakın güvenme benim de sonuç kanda pozitif olduğu halde idrarda negatif gösteriyordu sen en iyisi kan testini bekle en sağlıklısı hem 1 günün kalmış boşa üzme kendini
ben hep olumlu düşünerek haraket ediyorum bu nedenle bebişlerimin doğacağı tarihi hesaplattım :) ve eklemek istedim buraya.
Canım iyi duşun iyi olsun moral bozma lütfen . Netten kendinde araştır bak bu testler güvenilir değil gercektende . Yarın guzel haberlerini okuruz insllllllllllllaSel_k cok saol. Vallahi beni rahatladiniz. Rabbim her birinizin muradini versin. Hepinizi cok seviyom
canım moralini sakın bozma. ben 1 haftadır okumadık topik bırakmadım. idrar testi negatif çıkıpta kanda hamile olan çok arkadaşımız var. bak eğer ağlarsan moralini bozarsan, inşaallah hamileysen bebişine zarar verirsin. hep olumlu düşün.lütfen canım,moralini bozma. rabbim bana herşeyin hayırlısını nasip et diye dua et.
bak sana başka bi topikten alıntı kopyalıyorum.
ahunisa kullanıcısından alıntı
Çok doğru. Benim eşimin abisininde çocuğu olmuyor. Tüp bebek yaptılar, 2. de tutturdular kan testi pozitif çıktı, eltimin içinde ukde kalmıştı bi de idrar yapacam çift çizgiyi görecem dedi, idrar testini yaptı aaaa bi baktıki tek çizgi. Kızı şimdi 12 yaşında. Demekki neymiş bu idrar testleri eğğğ kakaymış.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...cak-arkadaslar-yola-birlikte-cikalim-632.html
arkadaşlar bugün transferin 9. günü. kabızlık problemim var. karnım ağrıyo. bide adet ağrısı gibi sancı giriyo. doktor ağrı kesici iç dedi.ama adını sormayı unutmuşum. siz hangi ağrı kesiciyi içtiniz.
canım hoşgeldin aramıza. inşaalah seninde güzel haberlerini alırız.
sağol cnm bugün ilk iğnelerim yapıldı gonal f
merhaba sudenaz bende transfer yaptırdım ankarada recaipabutçuya bugün 9.günüm transferimin doktorum reçetesinde kabızlık olursa magnezi calsıne günde 1 kere kullan dedi karın ağrısı olursa parol kullan dedi inşallah herşeyin hayırlısı olur hepimiz için
Kizlar, ben qirip oldumyaaaaaa((((((( burnum akiyo ve bogazim cooook agriyo. Qrip dusuk yapa bilirmi?
nurelcim gripten düşük olmaz canım . bugün senin test gününmüydü ?
CaNIM BUGUN KENDIMI PEK IYI HISS ETMIYODUM. Gidemedim teste. Insallah yarin gidicem
elifterya betty hadi sıra sizde güzel haberler getirin sıra ile bütün listeyi çizelim inşallah. asel-k sen kendini neden çizmedin beşini bekleme değerin katlanıyo ya sen ona bak :)
canım yarın test günüm ya kesin haberi alayım öyle yaparım dedim .
şimdi idrar testi denedim bakayım çıkacak mı diye :))
teşekkür ederim asel-k ben ilaç kullanmadım ama kasıklarım çok ağrıyodu çok korkuyorum 4ağustos yani yarın yaptıracağım bugün 10.günüm Allah herkese nasip etsin bebişleri
idrar testiyle çıkarmıki asel_k seninle transferlerimiz aynı gün sen sonuç alırsan bugün bende yaptırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?