tüp bebek sonucu bekleyenler..

Canim morel verdiyincin cok saol. Inanki simdi buna cok ehtiyacim var

ben hep olumlu düşünerek haraket ediyorum bu nedenle bebişlerimin doğacağı tarihi hesaplattım :) ve eklemek istedim buraya.

ayşegülcüm ben de yapıyım uğur getirir ,nasıl yapılıyor bu canım?

aSel_k cok saol. Vallahi beni rahatladiniz. Rabbim her birinizin muradini versin. Hepinizi cok seviyom
Canım iyi duşun iyi olsun moral bozma lütfen . Netten kendinde araştır bak bu testler güvenilir değil gercektende . Yarın guzel haberlerini okuruz insllllllllllll

sağol cnm ya..bu alıntıyı yayınladığın için...en azından bi fikrimiz olur,birimizin başına gelir falan..en ufak bi duygu karmaşası bile etkiler yani çooook sağol...:)

merhaba sudenaz bende transfer yaptırdım ankarada recaipabutçuya bugün 9.günüm transferimin doktorum reçetesinde kabızlık olursa magnezi calsıne günde 1 kere kullan dedi karın ağrısı olursa parol kullan dedi inşallah herşeyin hayırlısı olur hepimiz için

sağol cnm bugün ilk iğnelerim yapıldı gonal f

canım tedavin hayırlı olsun inşşlllll Allah Kolaylıklar versin .

Sozsen tedavin hayırlı olsun canımmmmm mecbur kalmadıkça ilaç kullanma bence . ben hiç ağrı kesici içmedim biraz dişini sık içmemeye özen göster tatlım .

Kizlar, ben qirip oldumyaaaaaa((((((( burnum akiyo ve bogazim cooook agriyo. Qrip dusuk yapa bilirmi?

nurelcim gripten düşük olmaz canım . bugün senin test gününmüydü ?

kızlar aşağıda listemiz mevcut test tarihlerinizi söyleyin sizi de ekleyelim ...

1. yaşamak...............2 ağustos HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
2. elifterya09.............2 ağustos
3. aSel-k...................5 ağustos HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4. xBettyx.................2 ağustos
5. babyone................6 ağustos
6. brfn......................1 ağustos HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7. nurel86.................6 ağustos
8. zidda....................8 ağustos
9. sudenaz................6 ağustos
10. gulza....................6 ağustos
11.zencefilgs...............12 ağustos
12.handus...................8 ağustos

elifterya betty hadi sıra sizde güzel haberler getirin sıra ile bütün listeyi çizelim inşallah. asel-k sen kendini neden çizmedin beşini bekleme değerin katlanıyo ya sen ona bak :)

elifterya betty hadi sıra sizde güzel haberler getirin sıra ile bütün listeyi çizelim inşallah. asel-k sen kendini neden çizmedin beşini bekleme değerin katlanıyo ya sen ona bak :)

canım yarın test günüm ya kesin haberi alayım öyle yaparım dedim .
şimdi idrar testi denedim bakayım çıkacak mı diye :))

teşekkür ederim asel-k ben ilaç kullanmadım ama kasıklarım çok ağrıyodu çok korkuyorum 4ağustos yani yarın yaptıracağım bugün 10.günüm Allah herkese nasip etsin bebişleri

teşekkür ederim asel-k ben ilaç kullanmadım ama kasıklarım çok ağrıyodu çok korkuyorum 4ağustos yani yarın yaptıracağım bugün 10.günüm Allah herkese nasip etsin bebişleri

canım kasık ağrılarım benimde çok oldu . dinlenme şansın varsa eğer uzat ayaklarını bol bol dinlen .

idrar testiyle çıkarmıki asel_k seninle transferlerimiz aynı gün sen sonuç alırsan bugün bende yaptırayım

sozsen canım yaptım idrar testi ama varla yok arası bişe çıktı bilmiyorum ki sende çıkar mı etkilemek istemem . moralini bozmayacaksan yap içinde kalmasın . biraz zaman geçsin foto eklerim ben bakarsın . belki de çıkmadı ben çıktı olarak görüyor da olabilirim . bu anlarda çok yatarıcı oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…