tüp bebek sonucu bekleyenler..

merhaba arkadaşlar. inşallah herkesin keyfi yerindedir. benim dün çok ağrım vardı. kuru kaysı yedim biraz rahatladım bugün. ama hafif adet ağrıları oluyo. doktoru aradım normal dedi. son 2 gün. hem heyecanlıyım hem korkuyorum. sabah israr testi yaptım çokk silik 2. çizgiyi gördüm. hayırlısı bakalım.

arkadaşlar elifterya arkadaşın testi negatif çıkmış. başka bi topikte yazmış çok üzüldüm. inşallah en kısa zamanda rabbim hepimizi bebişlerimize kavuşturur.

canım teşekkür ederim. seninde hayırlı olsun canım inşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunurlar. ilaç almama gerek kalmadı. kuru kaysı iyi geldi. inşallah ilaca gerek kalmaz. seninde 6 ağustosmu test tarihin:emir_bebek:

CaNIM BUGUN KENDIMI PEK IYI HISS ETMIYODUM. Gidemedim teste. Insallah yarin gidicem

canım geçmiş olsun. neyin var. çok rahatsızsan gitsen daha iyi doktor mudahale eder. serum falan takarlar. rahatsızlığın fiziksel mi yoksa psikolojik mi. çok mu heyecan yaptın yoksa. biliyorum çok zor ama sakin ol olurmu.

hayır canım 5 ağustos ama yarın yaptıracağım testimi benimde ara ara kasıklarıma ağrı giriyor benim ilk denemem oyüzden çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum inşallah bebişlerimiz tutunurlarda bu mübarek ayda bizi mutlu ederler

Cok tesekkur ederim canim. Qaliba men heyecandan qirip oldum. Dun idrar testi yaptimda ama negatif cikdi. Qaliba onun heyecanindan hastalandim. Insallah yarin HCG testi yaptiricam. Hadi hayirlisi

Cok tesekkur ederim canim. Qaliba men heyecandan qirip oldum. Dun idrar testi yaptimda ama negatif cikdi. Qaliba onun heyecanindan hastalandim. Insallah yarin HCG testi yaptiricam. Hadi hayirlisi

nurel şimdi bende yaptm idrar testi negatif çıktı ama moralimi bozmuyorum bu testler hiç güvenli değil canım yarın kan ver için rahatlasın moral bozmak yok ...

Bende sonuç bekleyenlerdenim yarın kan verme günüm 11.günde vermiş olucam. Belirtileriniz neler kızlar

ay canım benimde 5 ağustos 12.gün. ama hastane kapalı olduğu için pazartesi gel dediler. ay 11.gün belli olurmuki. imkanım olsa bende yarın yaptırırdım. valla şimdi heycanlandım. canım lütfen sonucu bildir. tamam mı.

Bende sonuç bekleyenlerdenim yarın kan verme günüm 11.günde vermiş olucam. Belirtileriniz neler kızlar

canım hayırlı olsun öncelikle tadavin . Ben kesin emin olamadığım için yanıltıcı olabilir belirtileri . ama transferden sonra kasıklarımda müthiş ağrılar oldu ...

canim idrar testi yaptirdim silik sekilde cikti 1 2dakika sonra insallah tutunmustr bebisler bana dr dedi yarin gel diye pazar yokum dedi yaptiralm dedi hayirlisi canim insallah duruyodur bebisler

canım seninle aynı gün transfer olmuşuz. benimde yarın 11 günüm. test günü yaklaştıkça heyecanlanıyo insan. ben 10 gündür vakit geçsin diye okumadık topik bırakmadım. belirtileri okudum. bazı arkadaşlar hiç belirti olmadan hamile kalmışlar. bazı arkadaşlarda adet ağrısı,bel ağrısı,göğüs ağrısı gibi belirtiler ile hamile kalmışlar. yani kişiden kişiye değişiyo.
ben yorumları okudukça ay bende hiç belirti yok diyorum. yani ağrı. ama 9 ve 10 günümde adet ağrısı ve kasık batması oluyo. bakalım hayırlısı.
yarın sonucunu yaz bize. inşallah müjdeli haberle gelirsin.

Allah herkesin yüzünü güldürsün inş. Biraz karnımda ağrılar var özellikle idrar yaparken sizdede oluyormuş kızlar

1. brfn......................1 ağustos HAMİLE
2. yaşamak...............2 ağustos HAMİLE
3. elifterya09.............2 ağustos İNŞALLAH DİĞER TRANSFERE
4. xBettyx.................2 ağustos HABER YOK
5. sozsen..................4 ağustos
6. Esk26z..................4 ağustos
7. aSel-k...................5 ağustos HAMİLE
8. sudenaz................6 ağustos
9. gulza....................6 ağustos
10. babyone..............6 ağustos
11. nurel86................6 ağustos
12. zidda....................8 ağustos
13. handus.................8 ağustos
14. zencefilgs.............12 ağustos

Senin test tarihin ne zaman benim 5 Ağustos tu pazara denk geldigi için yarına çağırdılar hadi hayırlısı bakalım

Allah herkesin yüzünü güldürsün inş. Biraz karnımda ağrılar var özellikle idrar yaparken sizdede oluyormuş kızlar

ay canım aynısını ben soracaktım.doktor bol su iç dedi. bende 2.5- 3 lt içiyorum. durmadanda wc gidiyorum. ama çişimi yapmak için oturduğumda kasıklarımda bir sancı. kıvranıyorum resmen. yapınca geçiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…