merhaba sudenaz bende transfer yaptırdım ankarada recaipabutçuya bugün 9.günüm transferimin doktorum reçetesinde kabızlık olursa magnezi calsıne günde 1 kere kullan dedi karın ağrısı olursa parol kullan dedi inşallah herşeyin hayırlısı olur hepimiz için
CaNIM BUGUN KENDIMI PEK IYI HISS ETMIYODUM. Gidemedim teste. Insallah yarin gidicem
canım teşekkür ederim. seninde hayırlı olsun canım inşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunurlar. ilaç almama gerek kalmadı. kuru kaysı iyi geldi. inşallah ilaca gerek kalmaz. seninde 6 ağustosmu test tarihin:emir_bebek:
ben dayanamıycam bugün yaptırayım idrar testi inşallah bebişlerim tutunmuştur
canım geçmiş olsun. neyin var. çok rahatsızsan gitsen daha iyi doktor mudahale eder. serum falan takarlar. rahatsızlığın fiziksel mi yoksa psikolojik mi. çok mu heyecan yaptın yoksa. biliyorum çok zor ama sakin ol olurmu.
bizede haber ver canım yaparsan eğer merakta bırakma . inşllllllllllllllllll bebişlerin seninle sımsıkı tutunmuşllardır .
Cok tesekkur ederim canim. Qaliba men heyecandan qirip oldum. Dun idrar testi yaptimda ama negatif cikdi. Qaliba onun heyecanindan hastalandim. Insallah yarin HCG testi yaptiricam. Hadi hayirlisi
hayır canım 5 ağustos ama yarın yaptıracağım testimi benimde ara ara kasıklarıma ağrı giriyor benim ilk denemem oyüzden çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum inşallah bebişlerimiz tutunurlarda bu mübarek ayda bizi mutlu ederler
Bende sonuç bekleyenlerdenim yarın kan verme günüm 11.günde vermiş olucam. Belirtileriniz neler kızlar
Bende sonuç bekleyenlerdenim yarın kan verme günüm 11.günde vermiş olucam. Belirtileriniz neler kızlar
ay canım benimde 5 ağustos 12.gün. ama hastane kapalı olduğu için pazartesi gel dediler. ay 11.gün belli olurmuki. imkanım olsa bende yarın yaptırırdım. valla şimdi heycanlandım. canım lütfen sonucu bildir. tamam mı.
Allah herkesin yüzünü güldürsün inş. Biraz karnımda ağrılar var özellikle idrar yaparken sizdede oluyormuş kızlar
Senin test tarihin ne zaman benim 5 Ağustos tu pazara denk geldigi için yarına çağırdılar hadi hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?