canım benimde 5 ağus. ama pazar olunca pazartesi gel dediler. bende çaresiz tamam dedim.
Suudenazcım ve nurel86 ikinizede çok teşk ederim belirtilere takılmamak gerektiğini biliyoruz ama heyecan işte.umarım hepimizin yüzü güler:):)
Canım başka bir yerde yaptir icin rahat eder . Beimde normalde yarın değil pazar ama ben başka bir yerde yaptıracağım sonra ararım doktorumu test sonucunu söylerim
Suudenazcım sorduğum birkaçkişi idrar yoluna toplama esnasında mikrop bulaşmış olabileceğini yada toplama esnasında herbir yumurta için iğne batırıldığindan tahriş olmuş olabilir diyorlar orda halen yara olabilir dediler. Benden 16 yumurta çıkmıştı dile kolay 16 iğne demek buda.
Kızlar bugün öğleden sonra cok rahatsızlandım ben . Sag tarafımda cok ağrım var otururken bile canım acıyor wc de otururken sanki icimde yara varmış gibi acıyor . Eve geldim uzandım ama hala ağrım var
Kizlar benimde bugun agrilarim biraz cok oldu. Korkdugumdan yatAkdan hic kalkmadim wc gitmekcin kalkdim yalniz. Yarin benim 13.gunum. Insallah test gunumdu yarin. Ne olur dua edin benimcin
Kizlar benimde bugun agrilarim biraz cok oldu. Korkdugumdan yatAkdan hic kalkmadim wc gitmekcin kalkdim yalniz. Yarin benim 13.gunum. Insallah test gunumdu yarin. Ne olur dua edin benimcin
Merhaba arkadaslar, bu benim altıncı denemem ve pazar gunü test gunüm. Dayanamadım ve bugün idrar testi yaptım malesef negatif çıktı, bugün transferden sonraki dokuzuncu gündü. Şimdi moralim çok bozuk pazar gunü yaptıracağım kan testini bekliyorum. sürekli dua ediyorum. Allahım mucizesini bizede nasip eder inşallah.
Selam canım
idrar testleri biliyorsun çok güvenli değil . 9. günde çıkmaması çok normal değil mi ?
sen moralini bozmadan kan testine kadar bekle canım . eminim benden daha deneyimlisin ve sabretmeyi öğrenmişsindir . Kan testinde inşlllllllllllllllllll sonucun yüzünü güldürür .
İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. 9. Günde pozitif sonuc alanlarda çok aslında. Ben her seferinde bir daha idrar tahlili yaptirmayacagim diyorum ve her seferinde dayanamıyorum, negatif sonuçla basbasa kalıyorum. İnanki ilk denemelerde beklemek daha kolaydı. Daha büyük bir ümit ve heyecanla bekleniyor. Ama demeler çoğaldıkça beklerken ümitsizlik had safhada. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
canım ya kıyamam((( böyle düşünme tatlım . iyi düşünelim iyi olsun . bak ben kan testi yaptım 2 gün önce değğerim 15 çıktı idrar yaptım bişe çıkmadı . kötü düşünme lütfen (
canım ya kıyamam((( böyle düşünme tatlım . iyi düşünelim iyi olsun . bak ben kan testi yaptım 2 gün önce değğerim 15 çıktı idrar yaptım bişe çıkmadı . kötü düşünme lütfen (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?