tüp bebek sonucu bekleyenler..

Suudenazcım ve nurel86 ikinizede çok teşk ederim belirtilere takılmamak gerektiğini biliyoruz ama heyecan işte.umarım hepimizin yüzü güler:):)

canım benimde 5 ağus. ama pazar olunca pazartesi gel dediler. bende çaresiz tamam dedim.

Canım başka bir yerde yaptir icin rahat eder . Beimde normalde yarın değil pazar ama ben başka bir yerde yaptıracağım sonra ararım doktorumu test sonucunu söylerim

Suudenazcım sorduğum birkaçkişi idrar yoluna toplama esnasında mikrop bulaşmış olabileceğini yada toplama esnasında herbir yumurta için iğne batırıldığindan tahriş olmuş olabilir diyorlar orda halen yara olabilir dediler. Benden 16 yumurta çıkmıştı dile kolay 16 iğne demek buda.

Kızlar bugün öğleden sonra cok rahatsızlandım ben . Sag tarafımda cok ağrım var otururken bile canım acıyor wc de otururken sanki icimde yara varmış gibi acıyor . Eve geldim uzandım ama hala ağrım var

Suudenazcım ve nurel86 ikinizede çok teşk ederim belirtilere takılmamak gerektiğini biliyoruz ama heyecan işte.umarım hepimizin yüzü güler:):)

canım merhaba ben Temmuz topiğinden misafir geldim...
hiç belirtisi olmayan birsürü insan hamile kaldı bitanem...
hiiiiç takılma rahat ol.
benim tavsiyem 2 rekat namaz kıl,meryem suresi,yasin ve salat-ı tefriciye duaları okuyup Allah'tan dile,bu mübarek Ramazan ayında Rabbim dileklerini kabul edecek inşallah...

Canım başka bir yerde yaptir icin rahat eder . Beimde normalde yarın değil pazar ama ben başka bir yerde yaptıracağım sonra ararım doktorumu test sonucunu söylerim

canım büyük yerde yaşasam hiç durmamda küçük yerde olmuyo işte. 4 bin nüfuslu bi ilçedeyim. hamilelik testi istiyorum desem 4 binin hepsi duyar. pozitif çıksa neysede, bide negatif çıkarsa allah korusun. buna hiç hazır değilmişim onu anladım. düşüncesi bile üzdü beni. allahım hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.

canım ama benim bugün başladı bu rahatsızlığım. a gerçi yumurta toplandığında bir kaçgün zor yaptım idrarımı. doğru olabilir.

canım çok geçmiş olsun. dün bende çok kötüydüm. bugün ağrılarım biraz hafifledi. aslında bu ağrılar belirti olabilir. o yüzden aklına kötü şey getirme ve dinlen. iş falan yapma sakın. eğer çok kötü olursan doktorunu ara. unutma onlara birsürü para veriyoruz. bizimle ilgilenmek zorundalar.

Teşk ederim canım desteğine.okuyorum dediklerini canım sonuçta herşey dua ile oluyor. Rabbim ol dedimi olur. İnş hepimiz için en hayırlısı olur

Kizlar benimde bugun agrilarim biraz cok oldu. Korkdugumdan yatAkdan hic kalkmadim wc gitmekcin kalkdim yalniz. Yarin benim 13.gunum. Insallah test gunumdu yarin. Ne olur dua edin benimcin

Kizlar benimde bugun agrilarim biraz cok oldu. Korkdugumdan yatAkdan hic kalkmadim wc gitmekcin kalkdim yalniz. Yarin benim 13.gunum. Insallah test gunumdu yarin. Ne olur dua edin benimcin

nurselcim dualarım seninle inşallah güzel haberlerle gel yarın.benim de kasık ağrılarım oldu hatta adet oldum olucam diye wc ye gitmeye korktum her an gelcekmiş gibi hissettim . birde bacaklarım çok ağrıdı .İçini ferah tut.

Merhaba arkadaslar, bu benim altıncı denemem ve pazar gunü test gunüm. Dayanamadım ve bugün idrar testi yaptım malesef negatif çıktı, bugün transferden sonraki dokuzuncu gündü. Şimdi moralim çok bozuk pazar gunü yaptıracağım kan testini bekliyorum. sürekli dua ediyorum. Allahım mucizesini bizede nasip eder inşallah.

nurelcim selam canım
yarın testini yaptıracak mısın ? Buradaki herkes için dua ediyorum . Dilerim test sonuclarında hepimizin yüzü güler caNIM
.benimde bugün çok ağrım oldu ve halen var . Sonumuz güzel olur inşlllllllllllllllllllllllll .

Selam canım
idrar testleri biliyorsun çok güvenli değil . 9. günde çıkmaması çok normal değil mi ?
sen moralini bozmadan kan testine kadar bekle canım . eminim benden daha deneyimlisin ve sabretmeyi öğrenmişsindir . Kan testinde inşlllllllllllllllllll sonucun yüzünü güldürür .

İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. 9. Günde pozitif sonuc alanlarda çok aslında. Ben her seferinde bir daha idrar tahlili yaptirmayacagim diyorum ve her seferinde dayanamıyorum, negatif sonuçla basbasa kalıyorum. İnanki ilk denemelerde beklemek daha kolaydı. Daha büyük bir ümit ve heyecanla bekleniyor. Ama demeler çoğaldıkça beklerken ümitsizlik had safhada. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım ya kıyamam ((( böyle düşünme tatlım . iyi düşünelim iyi olsun . bak ben kan testi yaptım 2 gün önce değğerim 15 çıktı idrar yaptım bişe çıkmadı . kötü düşünme lütfen (

Âmin âmin âmin. İnşallah allah seninde bebisini kucağında pispislamayi nasip etsin. Hamile kalanları duydukca ümitlerimiz artıyor

Âmin âmin âmin. İnşallah allah seninde bebisini kucağında pispislamayi nasip etsin. Hamile kalanları duydukca ümitlerimiz artıyor

ınsallah hepınızınkıde pozıtıf cıkar cıkmıstır ALLAH ISTEYEN HERKEZE VERSIN BENIM ILK DNEMEMDI tuttu ınsallah haftya cuma ultoroson var dualarım sızlerleeeee sızde eksık etmeyınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…