• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek sonucu bekleyenler..

Selam kizlar. Bugun sabah kan testi verdim yeniden. Sonucu bilerekden bunu yapmak cok zor. Men kendimi toparladigimi duwunuyodum ama oyle deyilmiw:((((((((( oyleden sora doktorumla goruwecem. Men bu bebeyi ne kadar cok istiyodum,sabirsizlikla bekliyodum.......... Coooooooook zor kabullenmek cok zor. Sonucu biliyom ama yene 1umudum var. Belke 1 mucize oldu. Belki Rabbim bana lutf eder

Nurelcim merak ettim seni sonucun belli oldu mu ?
Belli olmaz canım Belki son anda sana tutunur bebeğin . Bugünden beri forumda okumadığım topik kalmadı başım ağrıdı okumaktan . Neler var neler inan buna .
Olmasada üzülme canımız saolsun canım bir dahaki sefere ...

merhaba arkadaşlar. asel çok üzüldüm canım. rabbim tez zamanda mucizesini nasip etsin inşallah. bugün ben test yaptırdım. rabbime şükürler olsun hamileyim. dualarım sizlerle. saatlerdir hem ağladım hem dua ettim. kendimi 13 gündür o kadar kasmışımki göz pınarlarıma hakim olamadım. bu mutluluğu dünyada bebek isteyen ne kadar anne baba varsa rabbim hepsine nasip etsin.:nazar:

Nurelcim merak ettim seni sonucun belli oldu mu ?
Belli olmaz canım Belki son anda sana tutunur bebeğin . Bugünden beri forumda okumadığım topik kalmadı başım ağrıdı okumaktan . Neler var neler inan buna .
Olmasada üzülme canımız saolsun canım bir dahaki sefere ...

Canim sordugun icin saol. Sonuc bildiyim gibidi negatif:( bir dahaki sefere inwallah. Doktorumdiyoki kish gelince yeniden baslayacayig. Sende sabirli ol. Rabbim bizim icin en iyisini yapiyo. Bazen bunu anlamiyoz ama bu boyle

merhaba arkadaşlar. asel çok üzüldüm canım. rabbim tez zamanda mucizesini nasip etsin inşallah. bugün ben test yaptırdım. rabbime şükürler olsun hamileyim. dualarım sizlerle. saatlerdir hem ağladım hem dua ettim. kendimi 13 gündür o kadar kasmışımki göz pınarlarıma hakim olamadım. bu mutluluğu dünyada bebek isteyen ne kadar anne baba varsa rabbim hepsine nasip etsin.:nazar:

sudenaz gerçekten çok sevindim Allah tamamına erdirsin canım . Ben değerim düşük olmasına rağmen hamilesin dediklerinde o sevinci yaşayamadım . Doya doya yaşa canım . Allah kucağındada ggöstersin inşl . ben 12 yıldır bekliyorum umudumu hiç yitirmedim yine de yitirmiyorum . Zamanı gelmemiş demekki ...

Canim sordugun icin saol. Sonuc bildiyim gibidi negatif:( bir dahaki sefere inwallah. Doktorumdiyoki kish gelince yeniden baslayacayig. Sende sabirli ol. Rabbim bizim icin en iyisini yapiyo. Bazen bunu anlamiyoz ama bu boyle

Nurel inan bana baştan negatifi duymak bile en hayırlısı . ben kaç gündür resmen sürünüyorum canım . Bugün artık doktor kimyasal diyince biraz üzüntümü tam anlamı ile yaşayabildim . Ama hala insanın içinde umut kırıntıları oluyor . Çarşamba test sonucundan sonra sanırım regl olmayı bekleyecem regl olduktan sonrada değerim düşene kadar test takibi yapılacak . Çok arada kaldım ama inanıyorum ki herşeyin bir vakti zamanı var ve o vakit bizim için henüz gelmedi . Herşeye rağmen çok şükür Allahıma bana iki kez deneme şansı verdi ... bu evreye gelemeyen o kadar insan var ki bu yaşadıklarımız maddi imkansızlıklar yüzünden yaşayamayan . Rabbim inşl 3 . denemem için manevi ve maddi gücü verir bana şu anda tek dileğim bu ...

Canim gozumuz aydin. Tebrik ederim. Allah tamamina erdirsin. Bugun duyduyum en guzel haber bu oldu. Insallah kucagina alirsin bebeyini saaglikli sekilde

Nurel inan bana baştan negatifi duymak bile en hayırlısı . ben kaç gündür resmen sürünüyorum canım . Bugün artık doktor kimyasal diyince biraz üzüntümü tam anlamı ile yaşayabildim . Ama hala insanın içinde umut kırıntıları oluyor . Çarşamba test sonucundan sonra sanırım regl olmayı bekleyecem regl olduktan sonrada değerim düşene kadar test takibi yapılacak . Çok arada kaldım ama inanıyorum ki herşeyin bir vakti zamanı var ve o vakit bizim için henüz gelmedi . Herşeye rağmen çok şükür Allahıma bana iki kez deneme şansı verdi ... bu evreye gelemeyen o kadar insan var ki bu yaşadıklarımız maddi imkansızlıklar yüzünden yaşayamayan . Rabbim inşl 3 . denemem için manevi ve maddi gücü verir bana şu anda tek dileğim bu ...

Canim kimyasal hamilelik ne?

arkadaşlar maalesef sonuç negatif benim...:( sabahtan beri ağlıyorum,telefonlr susmadı,ailedeki herkes çok üzgün...ilk denememdi,ne zormuş negatif sonuç almak...:(

Slm Anne adaylari. Bende tüp bebek yaptirdim, carsamba günü 8 Agustosda kan testi yaptiracagim. Kizlar acil yardiminiza ihtiyacim var. ben isal olmusum ve miydem cok bulaniyor. doktor bana Virus olmadigini söyledi. Ama hic birsey yiyemiyorum, miydem bulaniyor ve cok halsisizim. Bunlar normalmi?? acaba Hamilemiyim ondanmi?

Slm Anne adaylari. Bende tüp bebek yaptirdim, carsamba günü 8 Agustosda kan testi yaptiracagim. Kizlar acil yardiminiza ihtiyacim var. ben isal olmusum ve miydem cok bulaniyor. doktor bana Virus olmadigini söyledi. Ama hic birsey yiyemiyorum, miydem bulaniyor ve cok halsisizim. Bunlar normalmi?? acaba Hamilemiyim ondanmi?
Selam canım yediğin bir SEY dokunmuş olabilir muz ye 1-2. Tane hergün bu ishaline iyi gelir mide bulantİn mideni usuttugun icin olabilir doktoruna sor bunu sana belki ilaç tavsiye eder . Dilerim guzel haberlerini verirsin bize

arkadaşlar maalesef sonuç negatif benim...:( sabahtan beri ağlıyorum,telefonlr susmadı,ailedeki herkes çok üzgün...ilk denememdi,ne zormuş negatif sonuç almak...:(

Canım cok üzüldüm gercekten ağlamak çözüm değil tatlım Rabbim ol derse olacak bizim zamanımız gmemiş demekki sabırlı olmayı öğreniyoruz ....

Canim kimyasal hamilelik ne?

Canım bebek tutunuyor ama duramıyor akıp gidiyor ama bu esnada hamilelik oluştuğu icin kan degerlerini etkiliyor ve çıkmasına sebep oluyor . Su anda bebek yOk ama benim degerim az az yükseliyor . Ve ben ade olmayı beklemek durumdayım ki degerim düşsün diye :(((

canım hamılelık belırtılerı ıcın henuz cok erken ama olabılırde tabı ınsallah ondardır benım 4 haftalık oldu ben hala kabızım yapmadıgım sey kalmadı mıdemde az az bulanmaya basladı stres yapma ALLAH hayırlısını versın ınsallah hamılelık belırtılerıdm bunları sana ır hayırlı haberlerını beklıyorumm ınsallah bebıs yapar tum bunları

sudenaz çok sevindim canım Allah kucağınada almayı nasip etsin bende bugün 2.testimi yaptırıcam inşallah ikiye katlamıştır da bende bugün gönlümce sevinebilirim

sudenaz çok sevindim allah tamamına erdirsin.
asel-k canım ne diyeceğimi gerçekten bilmiyorum. dediğin gibi daha zamanı gelmemiştir. umut dolu olmana çok sevindim.böyle olarak başarı şansının ne kadar artacağını göreceksin. evrene olumlu frekanslar göndererek bütün pozitif enerjiyi alacaksın canım....

Tebrik ederim canım gözün aydın Allah kucağına almayı da nasip etsin

çok üzüldüm canım ben de birkaç gün önce negatif sonucu aldım ve 6. denememdi. senin ilk denemen inş. 2. de yüzün güler

Tebrik ederim canım gözün aydın Allah kucağına almayı da nasip etsin

çok üzüldüm canım ben de birkaç gün önce negatif sonucu aldım ve 6. denememdi. senin ilk denemen inş. 2. de yüzün güler

seni çok iyi anlıyorum cnm, inşallah hepimizin yüzü güler bir gün...bu da bizim bu dünyadaki sınavımız sanırım...pes etmek yok...

Merhaba arkadaşlar.benimde bugün test günüm.kanımı verdim.sonuç bekliyorum.gerçi umudum yok dün idrar testim negatif çıktı.dün transferden sonra 8.gündü.tüm adet belirtilerimi yaşıyorum zaten.tüm arkadaşlara bol şans.

Merhaba arkadaşlar.benimde bugün test günüm.kanımı verdim.sonuç bekliyorum.gerçi umudum yok dün idrar testim negatif çıktı.dün transferden sonra 8.gündü.tüm adet belirtilerimi yaşıyorum zaten.tüm arkadaşlara bol şans.

canım idrar testlerine hiç güvenme bence moralini de bozma . Allahım inşl yüksek değerlerin çıkar bu sevinci paylaşırsın bizimle ... Rabbim yanında olsun ...

Back
X