Sudenazcım benim idrarla ilgili sıkıntım var ayrıca karnıma da dokununca acı oluyor. Sendede varmı
canım karnımda acı yok ama makatım acımaya başladı kabızlıktan.4 gündürde idrarımı zor yapıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sudenazcım benim idrarla ilgili sıkıntım var ayrıca karnıma da dokununca acı oluyor. Sendede varmı
canlarım korkuyorum. ıkınmak bebişe zarar verir dimi.![]()
canım biraz içebiliyorsan 1 çay kaşığı zeytinyağı iç hem doğal hem de hiç bir zararı yok bu seni rahatlatır .
canım bi gidip deneyeyim. o benim aklıma gelmemişti.
canım biraz içebiliyorsan 1 çay kaşığı zeytinyağı iç hem doğal hem de hiç bir zararı yok bu seni rahatlatır .
Sade içmezsen suya karıştır canım gerçekten bağırsaklarını yumuşatacak . bunuda bir arkadaşın bebeği çok kabız oluyordu annem söylemişti bize içirin bu rahatlatır diye . hiç bir zararı da yok gayet doğal :)) dilerim şifalı gelirde rahatlarsın canım .
canım çok teşekkür ederim. allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşaallah. gidip 1 bardak suya 1 yemek kaşığı karıştırıp içeyim. bu daha kolay olur heralde.
Günaydın kızlar
sabah gittim kan verdim geldim sonucumu bekliyorum . Dua edin ne olur katlanmış olsun((
sabah adet ağrılarımda başladı belirtilerim kendini gösteriyor . Acaba bebeğim beni bırakıyor mu(( çok huzursuzum birde öğleden sonra işe gitmek zorundayım . eğer negatif bir haber alırsam ben bugün nasıl çalışacağım bilmiyorum
((
Slam kızlar benden umut kalmadı 27,16 olan değerim 36,88 olmuş dOktor büyük ihtimalle kimyasal dedi dEgein düşene kadar takiP edeceğiz dedi cok üzgünüm(((
canım sen ilaç kullanıyormuydun hangi ilaçları kullanıyordun benimde aynı seninle çünkü değerimiz inşllh artar canım yaa moralini bozma
Benimki de olmadı kızlar. 14 olan değer 6 düşmüş. Umarım sizin yüzünüz güler. Herkese bol şans.
Benim de bugün 10. Günümdu. İdrar testim negatif bakalım çarşamba kan testi ne olacak?
Selam Sozsen
ilaç sabahları jel kullanıyordum , saat 10 gibi göbekten iğnem vardı birde akşam 18:00 de progestron iğnesi vurduruyrdum .
Normalde ikiye katlanması gerekiyormuş ama benimki katlanmadı . inşl seninki katlanarak devam eder canım . ben çok üzgünüm ama elimden hiç bir şey gelmiyor nasip değilmiş demekten başla((
çok üzüldüm; çok stresli bir yol hemen gücümüzü toplamalı ve yolumuza devam etmeliyiz;
allah kolaylık versin hepimize.