• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek sonucu bekleyenler..

şuan evimde dinlenme sürecindeyim 1 embriyo transfer edildi dr um 2 tane olsun istiyordu ama maalesef tek embriyom kalmıştı. 1 tek embriyomu 11.8.2012 de ferti jin de transfer yaptırdık. Sonucum 22.8.12 de belli olacak inşallah tutar bebeğimiz

şuan evimde dinlenme sürecindeyim 1 embriyo transfer edildi dr um 2 tane olsun istiyordu ama maalesef tek embriyom kalmıştı. 1 tek embriyomu 11.8.2012 de ferti jin de transfer yaptırdık. Sonucum 22.8.12 de belli olacak inşallah tutar bebeğimiz

canım hayırlı olsun . inşl güzel haberlerini paylaşırsın bizlerle . bol bol dinlen tatlım beslenmenede dikkat et stresten uzak dur . hiç 1-2 sayısına takılma Rabbim ol derse olacak inşl .
Hadi hayırlısı bakalım :)

Benimde 1 yumurtam olustu ve onu transfer ettiler.senden 1 gun sonrada benim test gunum:) yumurtanin toplandigi gunle beraber 6.gun tutunma basliyor ve 7. Gun sona eriyor.sana 3gunluk transfer yapildiysa 14-15ags.tarihlerinde dikkatli ol ve vucudunu dinle.ben o gunler daha dikkatli olacagim belki belitilerden anlariz tutunmayi:)

selam kızlar 2 gündür sizi takip ediyorum tüm yazıları okudum ,beni bu sayfayı okumaya iten hikayemi yazmak istiyorum ;

1)bizim ilk sorunumuz bendeki 5 cm lik basit kistti ama dr lar hormonlarıma baktı ve tehlikeli değil diyerek denememi istediler (1 yıl).

2)eşim sperm testi yaptırdı 9 ay sonra % 90 hareketsiz sperm çıktı (5 ay içinde tüm sonuçları düzeldi:nazar:).

3)bu arada benm kist takipteydi 7 cm olmuş dr tehlikeli almalıyız dedi ok dedik 29 haziranda ameliyatı oldum ve sağdaki kisti soldaki küçük kisti ve sağ tüpümü almışlar(enfeksiyon kapıp büyümüş) ve ben çok üzüldüm bunu duyunca.

4)bu ay ilk defa yumurta takibi yaptık şans eseri yumurta sol overda büyümüş ama gel görünki gebe kalamdım ve laporoskopiden sonraki ilk reglimi oldum 2 gün önce.

5)ve bu arada dr bize açık açık söledi %4 doğal yolla çocuk olur diye.ve biz yıkıldık.bu ayda ilk denemede regil olunca ,en iyi si 2 ay sonra tüp bebek yaptıralım dedik ,ve bende okumaya başladım sayfaları ,bu işte nasip işi Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın...

ben yurt dışındayım nasipse bu iş için Türkiyeye gelcez çünkü burada çok pahalı dolarlardan bahsediyolar sanırım lap.dan sonraki 3.reglimde Türkiyede olmalıyım .

ne gibi şeyler istiyorlar ilk başvurduğumuzda kızlar yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden teşekkürler...

Benimde 1 yumurtam olustu ve onu transfer ettiler.senden 1 gun sonrada benim test gunum:) yumurtanin toplandigi gunle beraber 6.gun tutunma basliyor ve 7. Gun sona eriyor.sana 3gunluk transfer yapildiysa 14-15ags.tarihlerinde dikkatli ol ve vucudunu dinle.ben o gunler daha dikkatli olacagim belki belitilerden anlariz tutunmayi:)

canım tedavin hayırlı olsun . dilerim sende güzel haberlerini verirsin bize . dikkat et kendine . kızlar bu süreçte bol bol badem yiyin

selam kızlar 2 gündür sizi takip ediyorum tüm yazıları okudum ,beni bu sayfayı okumaya iten hikayemi yazmak istiyorum ;

1)bizim ilk sorunumuz bendeki 5 cm lik basit kistti ama dr lar hormonlarıma baktı ve tehlikeli değil diyerek denememi istediler (1 yıl).

2)eşim sperm testi yaptırdı 9 ay sonra % 90 hareketsiz sperm çıktı (5 ay içinde tüm sonuçları düzeldi:nazar:).

3)bu arada benm kist takipteydi 7 cm olmuş dr tehlikeli almalıyız dedi ok dedik 29 haziranda ameliyatı oldum ve sağdaki kisti soldaki küçük kisti ve sağ tüpümü almışlar(enfeksiyon kapıp büyümüş) ve ben çok üzüldüm bunu duyunca.

4)bu ay ilk defa yumurta takibi yaptık şans eseri yumurta sol overda büyümüş ama gel görünki gebe kalamdım ve laporoskopiden sonraki ilk reglimi oldum 2 gün önce.

5)ve bu arada dr bize açık açık söledi %4 doğal yolla çocuk olur diye.ve biz yıkıldık.bu ayda ilk denemede regil olunca ,en iyi si 2 ay sonra tüp bebek yaptıralım dedik ,ve bende okumaya başladım sayfaları ,bu işte nasip işi Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın...

ben yurt dışındayım nasipse bu iş için Türkiyeye gelcez çünkü burada çok pahalı dolarlardan bahsediyolar sanırım lap.dan sonraki 3.reglimde Türkiyede olmalıyım .

ne gibi şeyler istiyorlar ilk başvurduğumuzda kızlar yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden teşekkürler...

Selam canım ,
öncelikle geçmiş olsun diyorum dilerim buraya gelmeden normal yoldan hamile kalırsın inşlllllllllllllllllllllll .
burada canım yanında kimlik ve evlenme cüzdanının olması yeterli . birde orada yaptırdığın tedavilerdeki sana verilen test sonuçların tedavi geçmişini yanında getirirsen yardımcı olur . kalan test tahlil gibi şeylerini zaten gideceğin merkezde yapıtıracaksın ...
şimdiden hayırlı olsun inşl .

Selam kizlar. Men merak etdim Turkiyede tup bebek yaptirmak kac para? Men Azerbaycanda yaptirdim. Ilaclarla birlikde 5000euro oldu. Ama Azerbaycanda bunu yapan dr Turk

Selam kizlar. Men merak etdim Turkiyede tup bebek yaptirmak kac para? Men Azerbaycanda yaptirdim. Ilaclarla birlikde 5000euro oldu. Ama Azerbaycanda bunu yapan dr Turk

canım bunun fiyatı merkezden merkeze değişiyor . mesela benim ki 7000 tl yi buldu :(

Selam canım ,
öncelikle geçmiş olsun diyorum dilerim buraya gelmeden normal yoldan hamile kalırsın inşlllllllllllllllllllllll .
burada canım yanında kimlik ve evlenme cüzdanının olması yeterli . birde orada yaptırdığın tedavilerdeki sana verilen test sonuçların tedavi geçmişini yanında getirirsen yardımcı olur . kalan test tahlil gibi şeylerini zaten gideceğin merkezde yapıtıracaksın ...
şimdiden hayırlı olsun inşl .

teşekkür ederim canım ,inşAllah doğal olsa ama ne bileyim ...hayırlısı hakkımıza ,evlilik cüzdanını bilmiyodum bak:34: teşekkürler tekrar...

Canim tl kac euro yapiyo? Mene soyledilerki Turkiyede munasip fiyata yapiyolar mende 2.deneme icin Turkiyeye gelmeyi dusunuyom. Hangi hastanede yaptirdin sen?

Tatlım bak hastane bana ilk seferde şöyle bir fiyat vermişti

3850 TL hastanede tedavi ücreti
2000 TL ilaç masrafı
ama benim ilaçlarım bu kadar tutmadı . onların verdikleri bu paranın toplamı ise 5,850 TL yani 2650 Euro yapar .

buna birde iki günde bir gideceksen kan tahlilleri falan ekleniyor onlarıda yuvarlayalım 1000 TL olsun diyelim

Kan Tahlilleri , ilaç , uygulama bu sefer yaklaşık olarak 3100 Euro yapar :)

türkiyede fiyatlar aşağı yukarı bu civarlarda canım .
başka sormak istediğin bir şey olursa lütfen sor elimden geldiğince sana yardımcı olurum .
Beni Yeditepe Üniversitesi hastanesine gittim canım doktorum Cem Fıcıcıoğlu . İnternetten araştır istersen gerçekten bu konuda uzmanlaşmış biridir kendisi .
Ama tek bir merkezde takılı kalma buralarda çok alternatif var canım . sen merak ettiğin yerleri sor benim hepsi ile ilgili olarak bilgim var :)

Özel bir şey soracaksan da bana özelden yaz nurelcim . inşl tedaviye gerek kalmadan bu ay kendiliğinden hamile kalırsınnnnnnnnnnnnnnnnn bizede müjde veririsin :)

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

teşekkür ederim canım ,inşAllah doğal olsa ama ne bileyim ...hayırlısı hakkımıza ,evlilik cüzdanını bilmiyodum bak:34: teşekkürler tekrar...

Selam canım ,
evlilik cüzdanı mutlaka istiyorlar . buralarda sormak istediğin bir şey falan olursa ben sana yardımcı olurum tatlım .
kafadan hiç soru işareti kalmasın geldiğinde . dilerim her şey yolunda gider Rabbim gönlüne göre versin canım .

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49:

Selam canım ,
evlilik cüzdanı mutlaka istiyorlar . buralarda sormak istediğin bir şey falan olursa ben sana yardımcı olurum tatlım .
kafadan hiç soru işareti kalmasın geldiğinde . dilerim her şey yolunda gider Rabbim gönlüne göre versin canım .

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49:

selam cnm ,çok teşekkürler iyi niyetin ve yardımseverliğin için...valla bu zamana kadar çok şey araştırdım ama bu tüp bebek konusunda fazlada araştırmak istemiyorum kötü bişey duyunca başıma gelcek korkusu sarıyo beni artık biraz panoyak oldum bebek konusunda sanki:9:,

inşAllah herşey yolunda giderde sağlıkla gelir bebişler:34:

bu arada sen naptın canım değerlerin ne durumda yani kesin hamilemisin sen cnm ben anlamadım:17:senin durumunu inşAllah katlanarak artmıştır değerlerin:26:,sağlıkla gelir bebişin

selam cnm ,çok teşekkürler iyi niyetin ve yardımseverliğin için...valla bu zamana kadar çok şey araştırdım ama bu tüp bebek konusunda fazlada araştırmak istemiyorum kötü bişey duyunca başıma gelcek korkusu sarıyo beni artık biraz panoyak oldum bebek konusunda sanki:9:,

inşAllah herşey yolunda giderde sağlıkla gelir bebişler:34:

bu arada sen naptın canım değerlerin ne durumda yani kesin hamilemisin sen cnm ben anlamadım:17:senin durumunu inşAllah katlanarak artmıştır değerlerin:26:,sağlıkla gelir bebişin

selam tatlım ,
bak ben 12 senedir bu işlerle uğraştığım için girip çıkmadığım yer kalmadı . aklına takılan ne varsa sor bana canım seve seve elimden geleni yaparım .
eğer istanbula gelirsen tedavi için sana burada da elimden geldiğince yardımcı olurum her konuda ...
benim en son 18.gün değerim 288 olmuştu canım doktorum bir daha test istemedi . şimdi ultrason randevum var ona gidicem bayramdan sonra . hakkımızda hayırlısı olur inşl ...

selam tatlım ,
bak ben 12 senedir bu işlerle uğraştığım için girip çıkmadığım yer kalmadı . aklına takılan ne varsa sor bana canım seve seve elimden geleni yaparım .
eğer istanbula gelirsen tedavi için sana burada da elimden geldiğince yardımcı olurum her konuda ...
benim en son 18.gün değerim 288 olmuştu canım doktorum bir daha test istemedi . şimdi ultrason randevum var ona gidicem bayramdan sonra . hakkımızda hayırlısı olur inşl ...

Allah razı olsun canım ,çok teşekkürler.

Allahım sana bağışlasın bebeişini inşAllah ne güzel değerin yükselmiş inşAllah keseyide kalp atışınıda duyar rahatlarsınız:16:
biz memlekette yaptırcaz inşAllah ,hakkımıza hayırlısı olur inşAllah,gazi euro fertilde olacak sanırım ,iyi söylüyolar hakkımıza hayırlısı ,ne diyim

5)ve bu arada dr bize açık açık söledi %4 doğal yolla çocuk olur diye.ve biz yıkıldık.bu ayda ilk denemede regil olunca ,en iyi si 2 ay sonra tüp bebek yaptıralım dedik ,ve bende okumaya başladım sayfaları ,bu işte nasip işi rabbim kimsenin kucağını boş koymasın...

Ben yurt dışındayım nasipse bu iş için türkiyeye gelcez çünkü burada çok pahalı dolarlardan bahsediyolar sanırım lap.dan sonraki 3.reglimde türkiyede olmalıyım .

Ne gibi şeyler istiyorlar ilk başvurduğumuzda kızlar yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden teşekkürler...

selam canım nerede başlamayı düşünüyorsan ora ile irtibata geçersin. Reglin 2.günü iğnelerle başlıyorlar ilk etapta 1 şey istemediler bizden yumurta toplandığın gün ücretini + eşimin ve benim nüfus cizdanımı evlilik cüzdanımızı istediler. Tranferimin 9.günü 22 ağustosta sonucumuzu öğreneceğiz

canım hayırlı olsun . Inşl güzel haberlerini paylaşırsın bizlerle . Bol bol dinlen tatlım beslenmenede dikkat et stresten uzak dur . Hiç 1-2 sayısına takılma rabbim ol derse olacak inşl .
Hadi hayırlısı bakalım :)

dinleniyorum zaten yalnız tüp bebek tedavisine başlayınca dr beni kontrole çağırdıkça bu arada hidrosalpink diye 1 rahatsızlığım çıktı o yüzden hamile kalamamışım ilk tedaviyie başladığımda küçük sıvı birikimi oluşmuş iğneler kontroller derken o büyümüş ama her şeye rağmen doktorlar transferimi yapmamaya karar verdiler ve yaptılar şafak 3 :)

Back
X