- 16 Mayıs 2009
- 3.990
- 4.319
- 333
- 40
İnş canım çifte bayram yaparızBüyük ihtimalle salı olur seninde canım hakkımızda hayırlısı inşallah son denememiz olur kucağımıza alırız yavrularımızı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş canım çifte bayram yaparızBüyük ihtimalle salı olur seninde canım hakkımızda hayırlısı inşallah son denememiz olur kucağımıza alırız yavrularımızı
Amin canım amin inşallah ben herkese tatile gidiyoruz dedim ailemiz biliyor sadece olumsuz olursa açıklamak çok ağır geliyor maalesef ama inşallah bu defa olacak Rabbimin izniyle :))İnş canım çifte bayram yaparız
Tebrikler canım bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşBende sizleri sessiz izleyenlerdenim. Pko hastasıyım.. Ve bir yumurtalığım torsıyon oldugu için alındı. Ikıncısındede ıkı ayda bir kist oluşuyor buyuyor. Kendı basına işler acıyo. Ya dönüyor,ya patlıyor. En sonunda drum tüp bebekle hemen seni gebe bırakılım dedi. O yumurtalığınada bişi olursa bebek sahıbi olamazsın dedi.Tüp bebek hakkında Hiç birsey bilmeden kendimi druma emanet ettim. Bir oğlum var zaten. Transfer sonrası 2 gun yattım. Sonra 3 yasındaki oğluma haksızlık edemezdım. Onun için kalktım ayağa. Öz bakımını yaptım. Yeri geldi kucagıma bile almak zorunda kaldım. Allahıma emanetsınız dedım.hem oğlum için, hem içimdekiler için. Beklemek en zoru. Dayanamadım transferın 7.gunu test yaptım. Cok sılık bir çizgi çıktı.emin olamadım komşum embrıyolog. Ona gosterdım. Cok yeni. Dıkkat et dedi.Bugün transferimin 9.günü. Ve bıldıgınız çift çizgi. Yatmak yemek elbet onemlidir lakın rabbim ol demeden olmuyor. Alacak olan nefesın önüne kimse geçemez. Normal yolllarla hamile kaldığım ilk düşüğümde bunu anlamıstım zaten. O yuzden bu tüp bebek serüvenimde rabbime sığındım.herşeyin başı bence pozıtıf olmak ve dua. Allah ısteyen her kardeşimin kucağını doldursun, hamile olan kardeşleriminde sonuna kadar sağlıkla evlatlarını doğurup büyütüp yetiştirmeyi nasip etsin. Herkese sevgiler
Maaşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin darısı biz bekleyenlere inşallahMerhaba Arkadaslar,
Eylul un 5 nde transfer yapildi. 10.gun test yaptim pozitif cikti. Allah a sukur bir agrim yok. 29 nda ultrason kontrolü var. Insallah hepimiz icin hayirlisi olur.
Tebrikler canım sağlıkla kucağına al inşMerhaba Arkadaslar,
Eylul un 5 nde transfer yapildi. 10.gun test yaptim pozitif cikti. Allah a sukur bir agrim yok. 29 nda ultrason kontrolü var. Insallah hepimiz icin hayirlisi olur.
Canım merak ettim transfer için haber geldi mi ben biraz sonra gideceğim inşallah rahat günlerimin son anlarını yaşıyorumdur şuanTebrikler canım sağlıkla kucağına al inş
İnş canım bebişlerimiz gelsin de koşuşturalım peşlerinden. Benim bugün 3. Gün henüz arayan olmadı bugün arayıp öğleden sonra gel demezlerse 4. Yada 5. Gün transfer olur artık. Bakalım hayırlısı. İnş bebişlerin sımsıkı tutunur anneciğine. Kaç embriyo konacak? Kaç yaşındasın canım? Dondurulmuşlardandı dimi? İnş herşey yolunda gider müjdeli haberin plur bitanemCanım merak ettim transfer için haber geldi mi ben biraz sonra gideceğim inşallah rahat günlerimin son anlarını yaşıyorumdur şuan![]()
Amin canım çok teşekkür ederim evet dondurulmuşlar vardı son 3 dondurulmuş yaşım 28 inşallah seninde hayırlı haberlerini bekliyorum çoknheyecanlandım tam şuan embriyolog aradı çözdürdük hadi gelin diye kıyma çözdürüyolar mübarekİnş canım bebişlerimiz gelsin de koşuşturalım peşlerinden. Benim bugün 3. Gün henüz arayan olmadı bugün arayıp öğleden sonra gel demezlerse 4. Yada 5. Gün transfer olur artık. Bakalım hayırlısı. İnş bebişlerin sımsıkı tutunur anneciğine. Kaç embriyo konacak? Kaç yaşındasın canım? Dondurulmuşlardandı dimi? İnş herşey yolunda gider müjdeli haberin plur bitanem
Amin canıımm aldım ben miniklerimi çok şükür darısı devam etmesine ve tüm bekleyenlere inşallah:) 3 tane konucak o zaman. Hadi hayırlısı bakalım
Çıkan kan sonucuna göre belli olur zaten ama bence hamilesin inşallah darısı devam edip kucağına almana olsun bizide haberdar edersin sonuçtanKızlar Merhaba Benim 10 eylülde transferim yapıldı 3 tane 3.gun embryosu transfer edildi 10.gün ve 11.gün evde test yaptım 10.gün silik 11.gün belliydi dün 11.gunum kan verdim 23 çıktı doktor neden 12.günü beklemedin dedi bugün ogleden sonra tekrar kan vermemiistedi tekrar yaptircam tahlil sizce pazar ve pazartesi arasında Yükselmë olmasa test koyu cikarmiydi yardım edermisiniz
Ayy Allah razı olsun canım ne zor surecmis mutlaka haber ederimÇıkan kan sonucuna göre belli olur zaten ama bence hamilesin inşallah darısı devam edip kucağına almana olsun bizide haberdar edersin sonuçtan
Kan testini tekrrla canim zaten goruceksin yukselicektir degerin 3 embriyoya gore deger dusuk cikmis ya dr un ondan tekrrla zamannda yap demistirKızlar Merhaba Benim 10 eylülde transferim yapıldı 3 tane 3.gun embryosu transfer edildi 10.gün ve 11.gün evde test yaptım 10.gün silik 11.gün belliydi dün 11.gunum kan verdim 23 çıktı doktor neden 12.günü beklemedin dedi bugün ogleden sonra tekrar kan vermemiistedi tekrar yaptircam tahlil sizce pazar ve pazartesi arasında Yükselmë olmasa test koyu cikarmiydi yardım edermisiniz
Canım pozitif gözüküyor ve koyulaşmış. Doktorun değerin yükselme oranını görmek istemiştir. Tebrikler tatlım darısı başımızaKızlar Merhaba Benim 10 eylülde transferim yapıldı 3 tane 3.gun embryosu transfer edildi 10.gün ve 11.gün evde test yaptım 10.gün silik 11.gün belliydi dün 11.gunum kan verdim 23 çıktı doktor neden 12.günü beklemedin dedi bugün ogleden sonra tekrar kan vermemiistedi tekrar yaptircam tahlil sizce pazar ve pazartesi arasında Yükselmë olmasa test koyu cikarmiydi yardım edermisiniz
Bencede tüp bebeğin en zor aşaması bu bana göre şimdiden daraldım ama sonu iyi olsun inşallah kaç embriyoydu kaçıncı gündü merak ettim deBenimde bugun transferim.oldu . 11 gun gecermii acaba :)