- 16 Mayıs 2009
- 3.990
- 4.319
- 333
- 40
Ayyy maşallah canım gözünaydın darısı başımıza dua et bize de lütfenBak canim o bos kese ne olmus rabbim cok sükür herkese nasip etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy maşallah canım gözünaydın darısı başımıza dua et bize de lütfenBak canim o bos kese ne olmus rabbim cok sükür herkese nasip etsin inşallah
Insallah bugün yöne kan verdım beklıyorum sonucuİnş katlana katlana yükselir canım tebrikler
İnş çoook yükselmiştir tatlım :)Insallah bugün yöne kan verdım beklıyorum sonucu
Tatlım benim de 4. Günüm. belirti işine gelince herkeste farklı tatlım onu kafana takıp boşuna üzülme yani. İnş güzel bir sonuç alırsınArkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum benimde transferimin 8. Günü dondurulmuş embiriyolarim vardi onları transfer ettik. Bende hic bir belirti yok biraz Ümitsizlik sardı beni sizde ne gibi belirtiler olmuştu![]()
Tatlım ne yaptın? Sonucun kaç çıktı? İnş yükselmiştirInsallah bugün yöne kan verdım beklıyorum sonucu
Çok şükür yükseltmiş. Salı günü tekrar ıstedıler test. Kısmetse o Zaman ıcım daha rahat olacakTatlım ne yaptın? Sonucun kaç çıktı? İnş yükselmiştir
Çok sevindim canım. Aslında sen bi daha uğramayınca kötü haber vereceğinden korkmuştum. Gözünaydın tatlım. Peki kaç olmuş canım?Çok şükür yükseltmiş. Salı günü tekrar ıstedıler test. Kısmetse o Zaman ıcım daha rahat olacak
Çok şükür . Rabbım herkese Nasıl eder ınsallah. Bugün değer 70 cıktıÇok sevindim canım. Aslında sen bi daha uğramayınca kötü haber vereceğinden korkmuştum. Gözünaydın tatlım. Peki kaç olmuş canım?
Çok sevındım hayırlı olsun. Kaçıncı günüydüKizlar ben dayanamadım kan verdim ve sonuç 38.7 inanmıyorum hiç bir belirti olmadı ben kendimi yediğimle kaldım Allah'ıma Şükürler olsun bana bu günüde gösterdi
cnm naptinInsallah bugün yöne kan verdım beklıyorum sonucu
ayyyyyyy ne guzell cok sevindim cnmKizlar ben dayanamadım kan verdim ve sonuç 38.7 inanmıyorum hiç bir belirti olmadı ben kendimi yediğimle kaldım Allah'ıma Şükürler olsun bana bu günüde gösterdi
Tebrikler tatlım darısı bize. Transfer sonrası kaçıncı günündü? Kaç günlük kaç embriyo verilmişti? İdrarda hiç bakmış mıydın canım?Kizlar ben dayanamadım kan verdim ve sonuç 38.7 inanmıyorum hiç bir belirti olmadı ben kendimi yediğimle kaldım Allah'ıma Şükürler olsun bana bu günüde gösterdi
Can'ım tekrar hayırlı olsun. Bende 9. Günündeydim ama bendede hala belırtı yok test yaptırmasaydım hamıle olduğumu hayatta ınanmazdım8. Günüydü ama belirti hic yoktu
Çok şükür değer arttı herşey yolunda görünüyor salı tekrarlayacağız kısmetsecnm naptin
Canim 5. Gun embiriyosu 3 tane transfer erittiler 8. Gunum du bugun idrarda bakmak nasip olmadı cunku transfer sırasında mesanem darmis ve 1lt su mesanemden sizarak batın bölgeme yayıldı o yuzden hala sondayla dürüyorumTebrikler tatlım darısı bize. Transfer sonrası kaçıncı günündü? Kaç günlük kaç embriyo verilmişti? İdrarda hiç bakmış mıydın canım?
Selam canim benim de 10ncu gunum hic belirtim yok o yuzden korkuyorumKizlar ben dayanamadım kan verdim ve sonuç 38.7 inanmıyorum hiç bir belirti olmadı ben kendimi yediğimle kaldım Allah'ıma Şükürler olsun bana bu günüde gösterdi