Tüp bebek sonucu bekleyenler

Arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum benimde transferimin 8. Günü dondurulmuş embiriyolarim vardi onları transfer ettik. Bende hic bir belirti yok biraz Ümitsizlik sardı beni sizde ne gibi belirtiler olmuştu :KK17:

Arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum benimde transferimin 8. Günü dondurulmuş embiriyolarim vardi onları transfer ettik. Bende hic bir belirti yok biraz Ümitsizlik sardı beni sizde ne gibi belirtiler olmuştu :KK17:
Tatlım benim de 4. Günüm. belirti işine gelince herkeste farklı tatlım onu kafana takıp boşuna üzülme yani. İnş güzel bir sonuç alırsın

Çok şükür yükseltmiş. Salı günü tekrar ıstedıler test. Kısmetse o Zaman ıcım daha rahat olacak
Çok sevindim canım. Aslında sen bi daha uğramayınca kötü haber vereceğinden korkmuştum. Gözünaydın tatlım. Peki kaç olmuş canım?

Kizlar ben dayanamadım kan verdim ve sonuç 38.7 inanmıyorum hiç bir belirti olmadı ben kendimi yediğimle kaldım Allah'ıma Şükürler olsun bana bu günüde gösterdi
Tebrikler tatlım darısı bize. Transfer sonrası kaçıncı günündü? Kaç günlük kaç embriyo verilmişti? İdrarda hiç bakmış mıydın canım?

Allah isteyen herkeze insallah nasip eder dualarını kabul eder cok zor bi süreç 2 denemem di bu arkadaşlar kendinizde ben gibi belirti aramayın olmayada biliyomus dua etmek en Güzeli

Tebrikler tatlım darısı bize. Transfer sonrası kaçıncı günündü? Kaç günlük kaç embriyo verilmişti? İdrarda hiç bakmış mıydın canım?
Canim 5. Gun embiriyosu 3 tane transfer erittiler 8. Gunum du bugun idrarda bakmak nasip olmadı cunku transfer sırasında mesanem darmis ve 1lt su mesanemden sizarak batın bölgeme yayıldı o yuzden hala sondayla dürüyorum

Kizlar ben dayanamadım kan verdim ve sonuç 38.7 inanmıyorum hiç bir belirti olmadı ben kendimi yediğimle kaldım Allah'ıma Şükürler olsun bana bu günüde gösterdi
Selam canim benim de 10ncu gunum hic belirtim yok o yuzden korkuyorum :KK42:senin de insallah katlanir degerlerin :KK9:

Back
X