- 27 Eylül 2015
- 170
- 192
- 18
- 33
Yok canim gunum 11 demek istedimCanim kaçıncı gun 11 cikti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim gunum 11 demek istedimCanim kaçıncı gun 11 cikti
Hi tamamYok canim gunum 11 demek istedim![]()
Kiz ben bugun test yaptim bile 70.39 seninde katlansin benimde insallahHi tamamozamn Yarin buyuk gun. Canim hadi bakalim
bende bugun baktim 10 gun 108 cikti
ya sen ztn dun vermemismiydin kan :) ay bu hanilelik bana yaramadi bi garip oldum unutuyorum falan:) ama oldun herseye ragmen coooooook sevindim cnm allah kucagina almayida nasip etsin insallahKiz ben bugun test yaptim bile 70.39 seninde katlansin benimde insallah![]()
ya sen ztn dun vermemismiydin kan :) ay bu hanilelik bana yaramadi bi garip oldum unutuyorum falan:) ama oldun herseye ragmen coooooook sevindim cnm allah kucagina almayida nasip etsin insallah
He he sabah cikti dogrudurya sen ztn dun vermemismiydin kan :) ay bu hanilelik bana yaramadi bi garip oldum unutuyorum falan:) ama oldun herseye ragmen coooooook sevindim cnm allah kucagina almayida nasip etsin insallah
Kokusuna bile tahhammul edemiyorumaranizda sigara kullanan varmi kizlar
ay hadi super insallah katlansın katlansın kocaman olsunKiz ben bugun test yaptim bile 70.39 seninde katlansin benimde insallah![]()
Walla sonucu Gören'e kadar tiryakisiydim ama simdi ağzıma surmiyorumaranizda sigara kullanan varmi kizlar
cnm sonuc kaç çıktıCanim hayirli olsun hamilesin bende transferin 9.gunu ovitrelle ignesi yaptim 3 te birini sonra test yaptim ikinci cizgi silikti hemen hastaneye kostum kan testi yaptm ve cikti allaha sukur 5 haftalik hamileyim rabbim bebeklerimizi kucagimiza almayi nasib etsin evet o ignenin etkisi var ama okadar cok degil hayirli olsun
Insaallah görmüssündür canim bebisi haber et bugün benimde kontrolum vardi sükür hersey yolundakizlarrr yarin doktor randevummvar dua edinde keseyi gordugum gibi bebisimide gorurum insallah![]()
cok sevindim canim senin adina :) bende gordum bugun gordum bebisimi sukurler olsun kalp atisinida duyduk allahim sonunu getirsin hepimizinInsaallah görmüssündür canim bebisi haber et bugün benimde kontrolum vardi sükür hersey yolunda
Ayy cok sevindim canim mevlam tamamina erdirir insallah hepimizicok sevindim canim senin adina :) bende gordum bugun gordum bebisimi sukurler olsun kalp atisinida duyduk allahim sonunu getirsin hepimizin
Kizlar bugun 12. Gun kan verdim betahcg 400.9 cikti internet den baktim ikiz veya üçüz olabilir sizin kaçtı Değerleriniz
12. gün 464 tu tek gebelik canımKizlar bugun 12. Gun kan verdim betahcg 400.9 cikti internet den baktim ikiz veya üçüz olabilir sizin kaçtı Değerleriniz
Saol canim benim bi arkadaşım 370 di ikiz bebekleri oldu bian yüksek geldi bana ama sizinde yüksek tek gebelik12. gün 464 tu tek gebelik canım
Benimde 10.gun 514 tu canm ama daha kese ve kalp atisi icin gitmedm draKizlar bugun 12. Gun kan verdim betahcg 400.9 cikti internet den baktim ikiz veya üçüz olabilir sizin kaçtı Değerleriniz