Tüp bebek sonucu bekleyenler

Selam canim benim de 10ncu gunum hic belirtim yok o yuzden korkuyorum :KK42:senin de insallah katlanir degerlerin :KK9:
Bende kesin yok dedim ki ben cok zor günler geçirdim hep antibiyotik kullandım ama Allah okadar buyuk ki ol demesi yeter cnm sakin moralini bozma guzel haberlerini bekliyorum

Herkese merhaba inşallah herkez bebeğine kavuşur hayırlısıyla moralinizi bozmayın sakın bende tüp bebek yaptırdım hiç bir belirtim olmadı sonuç pozitif. Önce değer düşük çıktı sonra yavaş yavaş yükseldi çok sükür moralinizi sakın bozmayın iyi düşünelim iyi olsun

Canim 5. Gun embiriyosu 3 tane transfer erittiler 8. Gunum du bugun idrarda bakmak nasip olmadı cunku transfer sırasında mesanem darmis ve 1lt su mesanemden sizarak batın bölgeme yayıldı o yuzden hala sondayla dürüyorum
yasal olarak tek embriyo transfer edilmesi gerekmiyor mu? nasıl 3 tane transfer ettiler sana?

yasal olarak tek embriyo transfer edilmesi gerekmiyor mu? nasıl 3 tane transfer ettiler sana?
Benim farklı saglik problemlerim var belki bu uç tane olmasa bidaha yumurtam bile olmayabilirdi riske atmak istemedik ki ben zaten yaptırdığım hastanenin 5 yıllık personeliyim ki oyle olmasa bile istisna durumlarda 4 tane bile transfer edilebiliyor tup bebekle 3 uz olanlar da var

Merhaba kızlar bugün benimde 10. günüm bugün teste 2 gün kaldı heyecan dorukta :)

Burda 10 haftalik canim yeni bu sende insallah haftaya görürsün ben 6 haftalikken kese icinde minnacik bi nokta görmüstük
canim napiyosun nasi gidiyo bak bende yine bi sorun :) kan sulandirci igneye basladim ve sanirimhamileligin sonuna kadar da kullanicam ben ignelerealistim o sorun deil de umarim bise olmaz benim ilk dusugum normal yolla olmustu ucuncu ayimda dusuk yaptirdilar ilacla cunku kalbi durmustu sanirim sorun kan pihtisasmasi ve onun icin sulandirci igne veriolar herseyide gectim bu igneyi yapanlar normal
dogum yapamiyomus:( kan sulu oldugu icin kan durmaz diye insallah allah isteyen herkese verir bizlerede kucaimiza almayi nasip eder kurban oldugum

Merhaba kızlar!sie bir sorum olacak.acaba tüp bebek öncesi laparoskopi ile tüplerini aldıran oldu mu?eģer olduysa transferiniz ne zaman yapıldı?cevaplarınızı bekliyorum ve tüm hamilelere sonuç bekleyenlere iyi dileklerimi yolluyorum.sevgiler...

Back
X