Tüp bebek sonucu bekleyenler

onu sana doktorunun soylemesi lazim ben hamileligin besinci haftasi basladim öle söledi doktor

Test sonucu bekliyoruz kızlar. Bu arada benim 5. gün embriyosu bugün transferimin 12. günü değerler kaç olması lazım yani kaç günlük gibi düşünmek gerek

Test sonucu bekliyoruz kızlar. Bu arada benim 5. gün embriyosu bugün transferimin 12. günü değerler kaç olması lazım yani kaç günlük gibi düşünmek gerek
5. gün embriyosuyla test sonucu 9 güne belli oluyor canım. galiba transfer günü 14. gün olarak düşünülüyor, onu hesaplayan gebelik siteleri de var. embriyonun blastosist kalitesi neydi peki?

5. gün embriyosuyla test sonucu 9 güne belli oluyor canım. galiba transfer günü 14. gün olarak düşünülüyor, onu hesaplayan gebelik siteleri de var. embriyonun blastosist kalitesi neydi peki?
A+ ve A. bizim 3. Denememiz bu yüzden 2 tane kondu. Simdi bugun transfer sonrası 12. Gün yani 26 günlük diye mi dusunecegiz

Selam kızlar bende 8 ekim Perşembe günü beşinci gün transferini oldum hayırlı sonuçlar bekliyorum inşallah anlamadigim nokta transfer raporunda 5AA yaziyo bu embriyonun kalitesi mi ve hangi kalitede anlamadim gerçi doktor birinci kalite dedi ama tam bilmek istiyorum bu olayı bu sayı ve harflerden anlayan var miiii???

Benim ki de 3AB ve 9 ekimde transfer yapıldı. Ne demek bu harfler ve rakamlar ben de merak ediyorum. İns hepimizin hamile kaliriz

merhaba arkadaşlar. transferden sonra ki 5. günüm. 2. kalite 2 adet 3. gün embriyorsu transfer oldum. dündün beri inanılmaz bir adet agrısı sinirlilik ve ateş basması var. geçen ay ki denememde de aynısı olmuştu ve sonucum negatifti. yine tutmadı mı ki?

Benim 10. günüm 2-3 gündür hafif bel ve kasık ağrım var ve endişeliyim iyi mi kötü mü??? Yarın beta hcg yaptıricaz bakalım. 3. denememiz bu. Umarım mutlu sonuçlanır. Herkes için diliyorum

benim 7.gün başlamıştı bel ve kasık ağrım senin sonucun çıktımı benimde 12.günüm pazartesiydi yaptırdım değerim 353 çıktı hamişim ve çok iyi dedi doktor yarın tekrar kan vericem.

arkadaşlar sealm ya size bir şey sormak istiyorum bugün yerde öne doğru uzanmıştım hafif karnım cız etti acaba düşürdüm mü????

7. gün kan değerim 0,514 . malesef 2. denememde tutmamış. tutsaydı en azından 5 çıkardı. çok üzgünüm kızzlarr.

Bana kalitesinin ne derece olduğuyla ilgili bi evrak falan verilmedi sadece embrilog kalitesinin iyi oldugunu soyledi ve cuma toplandi yumurtalar

Bana kalitesinin ne derece olduğuyla ilgili bi evrak falan verilmedi sadece embrilog kalitesinin iyi oldugunu soyledi ve cuma toplandi yumurtalar

Bana da verilmedi. Ama doktor transferi yapmadan yanıma gelip 2 tanesi gelişmiş ama 2. Kalite dedi. Ne demek dedim. Oda bölünme oranları farklı ve tutma oranı daha düşük 1. Kaliteye göre dedi. Ama benim geçen ayda 1. Kalite transfer olmuştu doktorum çok ümitliyim senden demişti. Ama olmadı

selam kizlar bemim diger hesap iptal oldu :)) ebruelamm simdi ebruelammm oldum :)) ii sizi bulabildiime sevindim nevar ne yok test sonucu alan varmi aranizda

Slm kizlar bende bekliyenlerdenim persembe günü transferim oldu.. Ve ne hikmetse cumartesi günü bel agrim basladi ve hala devam ediyo ayakta cok kaldigim müdetce... Ve en kötüsü transfer gününden 1 gün önce gribe yakalandim ve hala devam ediyo atesim bile yükseliyo

Merhaba kızlar.bugun benimde transferinin 4 gunu.ara ara okurum oluyor.2 denemem bu.ılk negatif tı. İlk denememde oksuruk ates basması olmuyordu. Bide benimki 5 gun emriyosu transfer oldu.2gun cok bel ayrım oldu.ama hic kanama kekeme hıc bısı olmadı.acaba tutunmus mudur? ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…