nolduu ??arkadaşlar burada olan varsa yazbilr miiiiiiiiiiiiiii lütfeeeeeeeeeeeeeeeen
nolduu ??[/QU
Transfer sonrası elevit ve coraspin kullanılmaya devam ediliyor mu?
5. gün embriyosuyla test sonucu 9 güne belli oluyor canım. galiba transfer günü 14. gün olarak düşünülüyor, onu hesaplayan gebelik siteleri de var. embriyonun blastosist kalitesi neydi peki?Test sonucu bekliyoruz kızlar. Bu arada benim 5. gün embriyosu bugün transferimin 12. günü değerler kaç olması lazım yani kaç günlük gibi düşünmek gerek
A+ ve A. bizim 3. Denememiz bu yüzden 2 tane kondu. Simdi bugun transfer sonrası 12. Gün yani 26 günlük diye mi dusunecegiz5. gün embriyosuyla test sonucu 9 güne belli oluyor canım. galiba transfer günü 14. gün olarak düşünülüyor, onu hesaplayan gebelik siteleri de var. embriyonun blastosist kalitesi neydi peki?
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html buradan bakabilirsin. A+ nedir bilmiyorum. bana 3AB olan tek embriyo transfer edildi. heyecanla bekliyorumA+ ve A. bizim 3. Denememiz bu yüzden 2 tane kondu. Simdi bugun transfer sonrası 12. Gün yani 26 günlük diye mi dusunecegiz
Benim ki de 3AB ve 9 ekimde transfer yapıldı. Ne demek bu harfler ve rakamlar ben de merak ediyorum. İns hepimizin hamile kalirizSelam kızlar bende 8 ekim Perşembe günü beşinci gün transferini oldum hayırlı sonuçlar bekliyorum inşallah anlamadigim nokta transfer raporunda 5AA yaziyo bu embriyonun kalitesi mi ve hangi kalitede anlamadim gerçi doktor birinci kalite dedi ama tam bilmek istiyorum bu olayı bu sayı ve harflerden anlayan var miiii???
Benim 10. günüm 2-3 gündür hafif bel ve kasık ağrım var ve endişeliyim iyi mi kötü mü??? Yarın beta hcg yaptıricaz bakalım. 3. denememiz bu. Umarım mutlu sonuçlanır. Herkes için diliyorum
Test sonucu bekliyoruz kızlar. Bu arada benim 5. gün embriyosu bugün transferimin 12. günü değerler kaç olması lazım yani kaç günlük gibi düşünmek gerek
Bana kalitesinin ne derece olduğuyla ilgili bi evrak falan verilmedi sadece embrilog kalitesinin iyi oldugunu soyledi ve cuma toplandi yumurtalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?