- 31 Mart 2012
- 75
- 14
- 298
Hayirlisi olsun, ne denilebilir ki başka umarim bizde birgün o duyguyu yaşarız. Hayaller ,umutlar bitmiyor, denemeye devam☺Merhaba kızlar. 2. Denememde olumsuz malesef. Dün 12. Gündü ve kan sonucum 0 cıktı. Ard arda denemiştik ara vermeden. Bu defa doktor 1 ay ara vericez dedi. Henüz adette olmadım. Ağrı bile kalmadı. Hepinize mutlu haberler diliyorum. Şunu söyleyebilirim ki benim fikrim 3. Gün embriyoları için yaklaşık 9-10. Günlerde kanda mutlaka belli oluyor. 7.gün kanda0,514 9. Gün kanda 0,100 ve 12. Gün kanda <0 dolayısıyla benim düşüncem kanda 9/10 günler azda olsa bir değer veriyor.
Benim de transferden sonraki 4. Gunum ve bende de bir belirti yok. Daha 8 gün var sonucu öğrenmek için, bakalim zaman ne getirecek bize...Kizlar ne durumdasiniz? Bende hic bir belirti yok bel agrimda kalmadi sadece gögüslerim cok fena agriyo ama oda aldigimiz hormonlardan...sükür gribimide atlattim ama öksürügüm hala cok fena bu tutunmaya engel olurmu ya?? Cok icten öksürüyorum....
Bide ben meryem suresine baslamistim 41 boyunca Rabbim Insallah kabul etsin bebeklerimize kavusalim
Canm transferden sonra bnde oksuruyodum kuru kuru 3 gun boyunca hareket ederken olsaydım. Ama sımdı gectı.ben ılk gun transferden sonra kustum bıle.cunkı ohss belirti vardı.allahıma sukur 3 gun surdu belirtiler 4 gun kendiliginden gectı.bıgın 6 gunun. Ayın 27 sinde kan testi var dua edin banaKizlar ne durumdasiniz? Bende hic bir belirti yok bel agrimda kalmadi sadece gögüslerim cok fena agriyo ama oda aldigimiz hormonlardan...sükür gribimide atlattim ama öksürügüm hala cok fena bu tutunmaya engel olurmu ya?? Cok icten öksürüyorum....
Bide ben meryem suresine baslamistim 41 boyunca Rabbim Insallah kabul etsin bebeklerimize kavusalim
Canm transferden sonra bnde oksuruyodum kuru kuru 3 gun boyunca hareket ederken olsaydım. Ama sımdı gectı.ben ılk gun transferden sonra kustum bıle.cunkı ohss belirti vardı.allahıma sukur 3 gun surdu belirtiler 4 gun kendiliginden gectı.bıgın 6 gunun. Ayın 27 sinde kan testi var dua edin bana
Insallah iyi sonuclar getirir zaman bize.. Cünkü beklemek coook zor ve zaman durmus gibi...Benim de transferden sonraki 4. Gunum ve bende de bir belirti yok. Daha 8 gün var sonucu öğrenmek için, bakalim zaman ne getirecek bize...
Hayirlisi olsun canm bencede ara vermen iyi gelecek cünki cok stressli bi dönem kafani dinlersin biraz... Olumsuz olmasina ragmen belirtin falan oldumu acaba?Merhaba kızlar. 2. Denememde olumsuz malesef. Dün 12. Gündü ve kan sonucum 0 cıktı. Ard arda denemiştik ara vermeden. Bu defa doktor 1 ay ara vericez dedi. Henüz adette olmadım. Ağrı bile kalmadı. Hepinize mutlu haberler diliyorum. Şunu söyleyebilirim ki benim fikrim 3. Gün embriyoları için yaklaşık 9-10. Günlerde kanda mutlaka belli oluyor. 7.gün kanda0,514 9. Gün kanda 0,100 ve 12. Gün kanda <0 dolayısıyla benim düşüncem kanda 9/10 günler azda olsa bir değer veriyor.
Aminnnn insallahKizlar umarim Rabbim dualarinizi kabul eder insallah bebislerinizle müjdelenirsiniz...
CANIM KÖTÜ DÜŞÜNME, İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN. UMARIM EN YAKIN ZAMANDA BU GÜZEL DUYGUYU YAŞAMAK NASİP OLUR BİZLERE , GÜZEL HABERLER VERİRSİN İNŞALLAH...Kizlar bugün 8.günüm kahve rengi akintim var ve adetteki gibi bel agrim var ama cok siddetli deyil cok karmasik duygular icindeyim sevineyimmi üzeyimmi bilemedim yarin test yapmayi düsünüyorum
mrb bende pazartesi tüpbebek yaptırdım kalitesi 8h dedi doktor dondurulmuşlarımdan yaptırdım tutma şansı ne acaba cok merak ediyorum bililen varmı
Insallah hayırlısı olur canım senın adına.bnmde 27 sinde Bellı olcakNASİP KISMET İŞİ BENCE, MESELA BENİM HİÇ BİR NEDENİ YOK BEBEK OLMAMASI İÇİN; YAPILAN 1. TÜP BEBEK DENEMEMDE 8 HÜCRELİ 1 KALİTE TAZE EMBRİYO TRANSFERİ OLDU OLUMSUZ SONUÇLANDI.2. TÜP BEBEK DENEMEM İSE DONDURULMUŞ 5. GÜN BLASTOKİST TRANSFERİ OLDU KİMYASAL GEBELİK OLUŞTU, 3. DENEMEMDE İSE 2 TANE 3. GÜN 8 HÜCRELİ 1. KALİTE DONDURULMUŞ EMRİYO TRANSFERİ OLDU 28 ZİNDE SONUÇLANACAK , BEKLEMEDEYİM.. UMARIM OLUMLU SONUÇLANIR DENEMEN , HAYIRLISI OLSUN.
Tedavin hayirli olsun canm benimde dondurulmus ama ilk denememmrb bende pazartesi tüpbebek yaptırdım kalitesi 8h dedi doktor dondurulmuşlarımdan yaptırdım tutma şansı ne acaba cok merak ediyorum bililen varmı
nerde yaptırdınız sizNASİP KISMET İŞİ BENCE, MESELA BENİM HİÇ BİR NEDENİ YOK BEBEK OLMAMASI İÇİN; YAPILAN 1. TÜP BEBEK DENEMEMDE 8 HÜCRELİ 1 KALİTE TAZE EMBRİYO TRANSFERİ OLDU OLUMSUZ SONUÇLANDI.2. TÜP BEBEK DENEMEM İSE DONDURULMUŞ 5. GÜN BLASTOKİST TRANSFERİ OLDU KİMYASAL GEBELİK OLUŞTU, 3. DENEMEMDE İSE 2 TANE 3. GÜN 8 HÜCRELİ 1. KALİTE DONDURULMUŞ EMRİYO TRANSFERİ OLDU 28 ZİNDE SONUÇLANACAK , BEKLEMEDEYİM.. UMARIM OLUMLU SONUÇLANIR DENEMEN , HAYIRLISI OLSUN.
canım benımde hic bir neden yok daha oncede normal iki gebeligim oldu ikiside ikizdi ama sitrese baglı olmuyor suan benimde ikinci tüpbebek denemem hepimizin hakında hayırlısı inşallah rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin siz hangi hastanede yaptırıyorsunuzNASİP KISMET İŞİ BENCE, MESELA BENİM HİÇ BİR NEDENİ YOK BEBEK OLMAMASI İÇİN; YAPILAN 1. TÜP BEBEK DENEMEMDE 8 HÜCRELİ 1 KALİTE TAZE EMBRİYO TRANSFERİ OLDU OLUMSUZ SONUÇLANDI.2. TÜP BEBEK DENEMEM İSE DONDURULMUŞ 5. GÜN BLASTOKİST TRANSFERİ OLDU KİMYASAL GEBELİK OLUŞTU, 3. DENEMEMDE İSE 2 TANE 3. GÜN 8 HÜCRELİ 1. KALİTE DONDURULMUŞ EMRİYO TRANSFERİ OLDU 28 ZİNDE SONUÇLANACAK , BEKLEMEDEYİM.. UMARIM OLUMLU SONUÇLANIR DENEMEN , HAYIRLISI OLSUN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?