Tüp bebek sonucu bekleyenler

ASLINDA ÇOK RAHAT BİRİYİM; VAKTİ ZAMANI DEĞİL SANIRIM ONDAN OLMUYOR DİYORUM ARTIK :) İNANIYORUM BİR GÜN OLACAK... DOKTORUM DA DİYOR Kİ BİRAZ NAZLI GALİBA GELECEK OLAN MİSAFİR :)

Kizlaaaarrr bu sabah test yaptim coook silik birseyler cikti ve ben bu silik seyi senelerdir hic görmedim bi an sevindim ama emin olamadim, belim cok agrimaya basladi ve artik bacaklarima vuruyor adet belirtileri gibi.. Kahve rengi akintim cok olmasada devam ediyo

BEBİŞİN SANA TUTUNUYO SANIRIM ONDAN OLABİLİR, SEN Bİ DOKTORUNU ARA İSTERSEN, BEN OLSAM ARARDIM...

Kizlar meherhaba oncelikle hepize boll dabirlar versin belemek icin..benim bir asilamam olu ama tutumadi simdi tubebek yaptirdik bu ayin 16sinda trasfer oldu bugun 8.gunum test gunum 28 de ve benim adetimdet gunumde 28 ve adet agrilarim var..ben dayanamadim test yaptim ve olumsuz tek cizgi gordum yikildim..acaba erkenmi yaptim sizce kizler bi akil vern yaa cok kotuym..erken olupta kanda cikarmiki.. bu arda gogsumun uclarinin rengi koyulasti..hemde bayyaaa..yaa ne olur bisiler yazin

Canım erken yapmışşın benimde 27 si test günüm bende yaptïm cıkmadï ümidimizi yitirmeyelim yorumlara bakïyorum genelde 10 veya 11ci günlerde daha net belli oluyormuş allah Insallah gönlümüzde göre versin

C
Canim valla dusunmekten kafay yicem annem vucudunda degisiklikler var diyor teyzemle onlar hani kendilerince yorum yaparlar ya eskiler bir onlar umudum bide goguslerimi ucunun rengi koyulasti bayaaa hemde simdiye kadar bole bisey yasamamistim birde bu umudum okadar sende varmi belirtiler

Seninle test günümüz aynı, benimde transferden sonraki7 gün ve hiç bir belirtim yok, test de yapmadım ama pazar günü erken gebelik testlerinden yapmayı düşünüyorum. Beklemek çok zor...

Bende koyulasma yok kasıklarım agriyor birde idrar yaparken yanma var göğüslerinin ağrısı hep var dün cok halsizdim elin kolum uyusuyordu bu gun yine var ama o kadar degil birde merak ediyorum hep evdemisiniz. Ben evde cok sıkıldım su an dısarıdayım.

Birde asırı bel agrısı var o beni mafediyo.

E
Canim ya hep evdeyim..calisyordum izinaldim benim isimmbiraz yorucu hep ayakta oldugum icin doktor istirat et dedi benimde gosum aciyor kasiklarimda sanci var ama idarada yanma yok

Kizlar bugun 11. Gunum beta hcg 353 cikti cok mutluyum. ins devami artarak gelir. Rabbim tamamina erdirsin. Sizleri cok iyi anliyorum beklemek gerçekten cok zor bi surec. Ben bu mübarek gunde mutlu haberi aldim. Ins sizinde mutlu haberlerinizi duyayiz. Hepimize cok dua ediyorum.

E

Canim ya hep evdeyim..calisyordum izinaldim benim isimmbiraz yorucu hep ayakta oldugum icin doktor istirat et dedi benimde gosum aciyor kasiklarimda sanci var ama idarada yanma yok
ılk tüp bebek denemenizmi ben de calısıyorum dr. Bana günlük hayatına devem et dedi sadece ağır kaldırma .hoplama zıplama kendini yorma dedi ama ben ne olur ne olmaZ diye gitmiyorum .bu gun haftalık iyne yaptırmak icin aie hekimine gittim kendimi zor tuttum kan tahlili vermek icin .ama eşimdeen gizli her gün idrar tahlili yapıyorum ama hep tek çizgi .son üç gün hani bir söz varya allahım hakkımda hayırlısını eyle hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle.Insallah hayirlısı neyse o olur sizinle konuşunca. Rahatliyorum

Hayırlı olsun canim, güzel haberler gelmeye başladı,çok seviniyorum böyle olunca. Belirti varmıydı peki....

Evet canim ilk tup bebek denemem valla ayni bende konusunca rahatliyorum..oyle tabi allah hakimzda hayirlisini versin..eger saglikli sihatli hayirli olcaksa olsun.bende dedim ya bugun dayanamdim ayptim esimin haberiyok benimkide tek cizgi..senin tirasferden sonra kacinci gunun bugun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…