Tüp bebek sonucu bekleyenler

arkadaşlar bende dün yaptırdım transferimi ve şimdi beklemedeyim aranıza katılmak istedim
Hayırlı olsun,inşallah güzel haberler alırız. Normal dedi ama sadece göbeksiz bir insan olduğum için göbek rahatsız etmeye başladı epey,onun dışında ağrı sızı sancım yok. Bir iki gün daha bekleyip artık olmadı gidicem doktora tekrar.

slm arkadaşlar cuma günü transferim yapıldı. normalde test yapmayı düşünmüyordum evde ama ovulasyon testlerinin arasında gebelik testi görünce dayanamadım yaptım erken olduğunu biliyorum çıkan sonuca da inanmıyorum ama yaptım işte hayalet çizgi dediğimiz var ile yok arası bir çizgi belirdi belki ilaçların etkisidir ama yine paylaşmak istedim. İlk aşılamam tuttuğu için çok umutluyum açıkçası fakat 9 haftalık kalbi durdu. kısmet değilmiş.
5 haziran dedi dr test günümü 15 gün geçmiş olacak neden böyle anlamadım herkes 12. günde baktırıyor. allah isteyen herkese versin, kimsenin emeği boş çıkmasın.

aminn teşekkür ederim evet çok rahatsız olursan git mutlaka sonucun ne zaman peki hayırlı pozitifler olsun inşallah

amin defnecim test gününe takılma her dr farklı zaman veriyor benim ilk transferimde de 9. gün yapılmıştı kan testim şimdi transferin 10. günü yapılacak mesela bence dr la alakalı takma kafana olumlu düşün inşallah güzel sonuç alırsın

aminn teşekkür ederim evet çok rahatsız olursan git mutlaka sonucun ne zaman peki hayırlı pozitifler olsun inşallah
23 mayısta 5. Gün transferi oldu, 2 haZiranda tahlil günüm. Allahım kimseyi sıkmasın üzmesin darda koymasın, elini açıp isteyen herkese nasip etsin tez zamanda

23 mayısta 5. Gün transferi oldu, 2 haZiranda tahlil günüm. Allahım kimseyi sıkmasın üzmesin darda koymasın, elini açıp isteyen herkese nasip etsin tez zamanda
amiinnnn hayırlı sonuçlar al inşallah rabbim gönlü muradını versin herkesin

Evet sanırım doktorla alakalı takılma benimde 10.günde yapılacak tahlilim. Allah hayırlı güzel sonuçlar nasip etsin. Çok güzel bir örneksin aslında sadece poZitif sonuç almak değil önemli olan sağlıkla devamını getirip, sağlıkla kucaklarımızı alabilmek evlatlarımızı. Rabbim güzel yazılar yazsın inşallah

inşallah güzel sonuçlar alalım hepimiz.

kesinlikle pozitif sonuç insanı bir yere kadar mutlu ediyor bunu en iyi bilenlerden biriyim önemli olan devamının olması sağ salim sağlıklı kucağa almak daha önemli çok acı bir şekilde tecrübe ettim. hayırlısı olsun herkes için.

Kızlar kasiklarimda batma var bugün bi hareketlilik takmiyorum normalde ama kendini hissettiriyo batmalar iyi bi sey mi acaba

Kızlar kasiklarimda batma var bugün bi hareketlilik takmiyorum normalde ama kendini hissettiriyo batmalar iyi bi sey mi acaba
O bendede oluyor canım özellikle akşamları artıyor, ama ben çalıştığım için günün yorgunluğu gibi düşünüyorum. E biryandanda adet tarihlerimizde yaklaşıyor

O bendede oluyor canım özellikle akşamları artıyor, ama ben çalıştığım için günün yorgunluğu gibi düşünüyorum. E biryandanda adet tarihlerimizde yaklaşıyor
Bendde rapor aldım ise gitmemek icin yormamaya çalışıyorum kendimi bir hafta kaldi büyük gune:-D

Arkadaşlar ben de yeni katıldım sayfaya.Transferimin bu gün 3. günü.Sadece yarım gün dinlendim.Süreklı ağır işler olmasa da birşeylere yapıyorum.Acaba yanlışmı yapıyorum diye kendimi de bitiriyorum.Cunkı yatınca daha çok sıkılıyorum. Ne yapmam gerektığını lütfen soylermisiniz?Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Hoşgeldin :) benim ctesi günüm transferim olduktan sonra doktor yaklaşık 2 saat hastanede kaldırmadan yatırdı. Akabinde bugün senden bolca dinlenmeni istiyorum,yarın itibariyle rutin hayatına geri dönebilirsin ama kendini hamileymiş gibi varsayıp ağır işlerden kaçacaksın dedi. Ev işi yok eğilip uzanmak yok dedi.Ben pazartesi çalışmaya başladım zaten oturark calısıyorum evde olduğum zamanlardada dinleniyorum. Yapılan araştırmalardada bu süreci yatarak geçirenlerle ayakta geçirenlerin gebelik oranı aynı.

Merhaba.benım aslıda 2.cı denemem.Ilkide de hamıle kalmıştım ama 8.haftamızda kalp atışlarını duramadık.Aldılar maalesef.Yanı ılkinde de hiç dinlenmemiştim.Sürekli bırseylerle uğraşıyordum.Zaten doktorum yatma dedi.İş yerim uzak olduğu için izinliyim.Ne bılıyım çok zor.Rabbim emeklerimizi yerde koymaz inşallah.

Gerçekten her aşaması ayrı zor Allah hiçkimseyi üzmesin. Hepimize hayırlı yazılar yazmış olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…