Tüp bebek sonucu bekleyenler

Mrb kizlar anladım ki sizden baska kimse beni anlamycak. Pazartesi transferim oldu. 4.gundeyim. Uyuyamiyorum kendimi dinlemekten. Hic belirti yok. 2.denemem ilkinde de hic belirti yoktu tutmadi. Ama tutan arkadaslarimin kasik agrilari hep vardi. Yani belirtisi olanlarin hep pozitif cikti. Acaba belirtiler test gunune yakin mi ortaya cikiyo. Cok endiseliyim yine mi tutmayacak stresden duramiyorum ne olur yardim edin.

Kizlarr benim 10.gunum 2.ve 3.gunde kahverengi akintim.oldu sonrasinda surekli adet olcakmisim gibi agri son 2 gundurde sadece sag kasigimda batmalar oluyo ama bugun dayanamayip idrar testi yaptim negatif( pazartesi sonuc alicam sizce pozitif cikarmi

hiç tedirgin olma canım benimde 3.denemem ve transfer sonrası hiç belirtim yoktu test yapmama bir iki gün kala adet olcakmışım gibi belirtilerim vardı ve kesin adet olucam bu seferde tutumıycak diyodum ki çıkan sonuç çok şükür pozitiftedirgin olmanı çok iyi anlıyorum ama dua et rabbim hayırlısıyla nasip eder canım.

Insallah canimm cok saol. Yine belirti olmayinca cok sıkılıyorum. Ama anlattigina gore teste yakin baslamis belirtilerin buna cok sevindim.

Kizlarr benim 10.gunum 2.ve 3.gunde kahverengi akintim.oldu sonrasinda surekli adet olcakmisim gibi agri son 2 gundurde sadece sag kasigimda batmalar oluyo ama bugun dayanamayip idrar testi yaptim negatif( pazartesi sonuc alicam sizce pozitif cikarmi
Idrar testi yaniltiyo canim kan testi yaptir bence ben 10.gun yapmayi planliyorum daha fazla dayanamaycm bu gidisle.

Cikanlari okuyunca dayanamadim bende ama yapmamak en iyisiymis suan cokmus durumdayim

Pozitif sonuc alan yok mu kizlar. Belirtileriniz neler oldu kacinci gunden itibaren hissetmeye basladiniz yazar misiniz. Bu arada benim su gibi akintim cok oldu hatta bu jel bile bu denememde sivi halde geri geliyo hep yani kuruluk olmadi hic. Iyimidir kotumudur bilmiyorum.

Jel bendede öyle oluyor geri akıyor,ve cok akıntı yaptı.

Insallah pozitif sonuc aliriz canim senin cok az kalmis. ben daha cooook bekliycem ve hic belirti olmamasi beni cok üzüyor.

Insallah pozitif sonuc aliriz canim senin cok az kalmis. ben daha cooook bekliycem ve hic belirti olmamasi beni cok üzüyor.
Ya belirti arama bence şöyle düşün insanlar normal gebeliklerde bile adet gecikmesinden 2 hafta sonra belirtileri yaşamaya başlıyor. Allah hayırlısını versin

Ya belirti arama bence şöyle düşün insanlar normal gebeliklerde bile adet gecikmesinden 2 hafta sonra belirtileri yaşamaya başlıyor. Allah hayırlısını versin
Simdi yine arastirdim belirtisiz pozitifi gorende cok olmus az da olsa rahatladim ilkinde beraber transfer oldugum arkadaslarin hepsi belirti ozellikle kasik agrisi yasadi ve tuttu bendede hic agri sizi olmamisti o yuzden ister istemez takiliyorum. Allahim yardim etsin hepimize. Beklemek cok zor.

Günaydın kızlar benimde ikinci denemem ilkinde 6yumurtam toplndı 4üne islem yapıldı 3ü döllendi 2si 2.gün embriyosu olarak transfer yapıldı fakat olumsuz oldu suanda transferimin 2.günündeyim 5gün transferi yapıldı yine iki embriyo insallah bu defa pozitifi görürüz hep birlikte

Arkadaşlar günaydın. İki gündür çok ıZdırabım vardı sırtıma kadar vurdu ağrısı, en son bu sabah sırtıma ve mideme giren kramptan sonra doktora gelmeye karar verdim. Doktor kan testi istedi gebelik var gibi duruyor dedi, sonuçları alınca tekrar yazacağım. İnşallah güzel haberler veririm sizlere

Hayirli olsun canim. Test gunun ne zaman belirtin var mi. insallah pozitif sonuclar aliriz.

Hadi hayirlisi canim insallah pozitif cikar yaz bize unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…