Tüp bebek sonucu bekleyenler

Selam kizlr...size kısaca hikayemi anlatayim once..4 sene once tup bebek le 1 oglum oldu..dondurulmuslarim vardi..dun transferim oldu.5 gun embriyosu ama sansimizin az oldugunu soyledi dr.um..2 tane yerlestirelim 2 tutarsa birinini aliriz diger dogumda rahimde anamoli olustu ikiz gebelik zor olur dedi..bendebtek embriyo koydurdum..digerine kiymaktansa diye dusundum
.simdi 9 gun tahlili m var..rabbim hepimize hayırlısı ni versin inşallah

Arkadaşlarım siz kendi isteğiniz doğrultusundamı arada kan tahlili yaptırıyorsunuz. Benim transferim dün yapıldı doktor 2 haziranda tahlile gel dedi başka bişey demedi bana.
Ctesi oldu transferim daha bugün 4
E
merhaba arkadaşim ayni hun yapmisiz transferi insallah sonucumuz pozitif olur hepimizin

Transfer gunu sayılmıyodu bızde ama belkı senın doktor farklıdır o ayrı. Insallah tutunmultur bebegın sanaaa
E
merhaba arkadaşim ayni hun yapmisiz transferi insallah sonucumuz pozitif olur hepimizin
amin arkadaşım. İnşallah güzel hayırlı haberler alır, sağlıklı bebişlerimiz olur. Günler geçmiyor sanki çok heyecanlıyım

İnşallah güzel sağlıklı haberler alırsın, bizede iyi haberlerini verirsin.. Gerçekten buradan arkadaşların paylaştığı her güzel haber benim içimdeki umutları dahada arttırıyor.

hemşireyle konuştum yarın tekrar kan vereceğim. kimyasal gebelik sanırım.
Nasıl gercekten ı... nasıl anlıyokı izüldüm canım cıdden ama allah buyuk her şerde bı hayır vardır belkı zamanı degıldı. Rabbım en kısa zamanda sevındırsın ınsallh

Nasıl gercekten ı... nasıl anlıyokı izüldüm canım cıdden ama allah buyuk her şerde bı hayır vardır belkı zamanı degıldı. Rabbım en kısa zamanda sevındırsın ınsallh
Amin sağol canım zamanı var demek ki hayırlısı.

hemşireyle konuştum yarın tekrar kan vereceğim. kimyasal gebelik sanırım.
Cok üzüldüm canım. Allah hayırlısını versin inşallah,vakit saat gelince herşey vesile olacak.. İnşallah yinede güzel haberler alırsın hiç belli olmaz

Öncelikle bütün sonuç bekleyenlere hayırlı sonuçlar diliyorum bnmde dört sene sonra ilk tüp bebek denememdi 13yumrta toplandı 10u dollendi Ohss oldum dr hiç umursamadi çarşamba opu oldum cuma günü transfer dr a yalvardim yapmayın bn çok kötüyüm diye yinede transferi zorla yaptılar sonra ama sürekli istanbula gidip geliyoruz hergün serum yapıp gonderiyolar transferden sonra.Transferden öncede iki embriyo istediğimi söylemiştim sürekli reddettiler bütün ısrarlarıma rağmen.neyse transfer olucam masada embriyolog iki isterseniz eğer biz iki transfer etmek istiyoruz dedi imzaladım oldu bitti bn gün geçtikçe sistim nefes alamiodum artk istanbula gidiom serum yiyip geri donuom hep yollarda geçti sonuca birgün kala eşime dedim sanırım olmicak dondurulcakta kalmadiydi bunlar bize birşey söylemiyorlar ama sanırım ümit yok dedik kendimizi hazrladik sonuç günü birde aldimki sonucu 170 sonra370 dedim bitanesi tuttu keseye gittik dr dedi iki kese var

Çok uzun oldu ama bütün olumsuzluklara rağmen allah nasip ederse hiçbirşey zor deil suan üç ayim bitiyor allaha çok şükür ama şunu diyim kasikmis belmis kokuymus hiçbir belirtim göğüslerim hicbirseyya hiç hamile gibi hissetmiodum umudunuzu kaybetmeyin 8.haftamda mide bulantim koku hassasiyetim başladı boşuna dert etmeyin sabredin dua edin olmuyosada hayırlısı diyin elden gelen bu verende O alacak olanda rabbim hepinize sabır ve dayanma gücü versin insallah

Bende cok heyecanliyim canim durum nasil agrin falan var mi
Aslında çok sancılı bir durumum yok,sadece arada karın ağrım ve rahmime iğne batıyormuş gibi oluyor. Ama bunlar psikolojikte olabilir yada ilaçlardan. Sende durum ne canım.

Aslında çok sancılı bir durumum yok,sadece arada karın ağrım ve rahmime iğne batıyormuş gibi oluyor. Ama bunlar psikolojikte olabilir yada ilaçlardan. Sende durum ne canım.
Beni esim zorla yatiroyor:-D bendede kasik agrisi var bide siskinlik cok sıkıldım ya

Beni esim zorla yatiroyor:-D bendede kasik agrisi var bide siskinlik cok sıkıldım ya
Şişkinlik bendede çok fena gerçekten zaman zaman nefes almakta güçlük çekiyorum. Sonuçlarımız iyi olsunda bunlarda geçer elbet

Arkadaşlar bu şişliklerimiz ne zaman inecek yaa davul gibi oldu göbeğim rahatsız etmeye başladı, yada yaptığınız özel bişey varmı

arkadaşlar bende dün yaptırdım transferimi ve şimdi beklemedeyim aranıza katılmak istedim

Arkadaşlar bu şişliklerimiz ne zaman inecek yaa davul gibi oldu göbeğim rahatsız etmeye başladı, yada yaptığınız özel bişey varmı
ilk transferimde yaşamıştım ben onu ama ben polikistik over olduğum için 24 yum toplandı transfer öncesi şişmeye başlamıştım yani belki bi faydası olur diye yazmak istedim durumunu da bilmiyorum tabiki ama serum taktırıp biraz rahatlıyordum ben doktorunla bir görüş istersen en doğru yolu o söyler sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…