- 3 Aralık 2014
- 1.604
- 1.565
- 168
yani hamilemisin canım anlıyamadım idrarmı yanlişKIZLAR BUGÜN 12. GÜN VE KAN SONUCUMU ALDIM 98.21 ÇIKTI SONUÇ POZİTİF ,DOKTORUM IYI BİR SONUÇ DEDİ 2 GÜN SONRA TESTİ TEKRAR EDİCEM.
BİRDE BELİRTİ OLARAK HİÇ BİR ŞEY YOK. NE AKINTI, NE KASIK NE DE GÖĞÜS AĞRISI, ATEŞ BASMASI OLMADI BENDE...
8. GÜN YAPTIĞIM NORMAL GEBELİK TESTİ NEGATİF ÇIKMIŞTI
10. GÜN YAPTIĞIM ERKEN GEBELİK TESTİ SİLİK 2 ÇİZGİ ÇIKTI,
KAN TESTİ YAPTIRMADAN ÖNCE BU SABAH YANİ 12. GÜN YAPTIĞIM NORMAL GEBELİK TESTİ DE SİLİK POZİTİF ÇIKTI BİLGİNİZ OLSUN DİYE SÖYLÜYORUM
KORKUYORUM ŞİMDİ DEĞERİM ARTMAZ DİYE.. ÖNCEKİ KİMYASAL GEBELİK Tİ ÇÜNKİ..
Doktorumun dedigine göre hamileyim , değerim düşükte değil, cok yüksekte degil 2 gun sonra testi tekrar yapicam...yani hamilemisin canım anlıyamadım idrarmı yanliş
inşallah hamilesindir canım yükselir kandeyerin ya iki gün icinDoktorumun dedigine göre hamileyim , değerim düşükte değil, cok yüksekte degil 2 gun sonra testi tekrar yapicam...
hadı hayırlısı olsun canımDoktorumun dedigine göre hamileyim , değerim düşükte değil, cok yüksekte degil 2 gun sonra testi tekrar yapicam...
güzel düşün güzel olsun maşallah degerın cok ıyı ınsallah kat kat artarKIZLAR BUGÜN 12. GÜN VE KAN SONUCUMU ALDIM 98.21 ÇIKTI SONUÇ POZİTİF ,DOKTORUM IYI BİR SONUÇ DEDİ 2 GÜN SONRA TESTİ TEKRAR EDİCEM.
BİRDE BELİRTİ OLARAK HİÇ BİR ŞEY YOK. NE AKINTI, NE KASIK NE DE GÖĞÜS AĞRISI, ATEŞ BASMASI OLMADI BENDE...
KAN TESTİ YAPTIRMADAN ÖNCE BU SABAH YANİ 12. GÜN YAPTIĞIM NORMAL GEBELİK TESTİ DE SİLİK POZİTİF ÇIKTI BİLGİNİZ OLSUN DİYE SÖYLÜYORUM
Tesekürler canimHayirlisi olsun canim. Senin kacinci gün embriyosuydu
Hayirlisi olsun rabbim en kisa zamanda güzel haberleri almani nasip etsin Insallah meryem suresini sanada tavsiye ederim canm ben cok inandim ve sükür olduyaptım cıkmadı cnm cok üzüldüm
Hayirli olsun tedavin Insallah seninde güzel haberlerini alirizmrblar bayanlar bugun 6.gunum....bırsey hıssetmıyorum.....4.gun 3 tane embrıyo koyuldu bakalım nasıp..ınsallah guzel seyler olur hakkımızda
amin cümlemiz inşallahHayirli olsun tedavin Insallah seninde güzel haberlerini aliriz
canım nasılsın kandeyerin nasıl yükseliyormuKIZLAR BUGÜN 12. GÜN VE KAN SONUCUMU ALDIM 98.21 ÇIKTI SONUÇ POZİTİF ,DOKTORUM IYI BİR SONUÇ DEDİ 2 GÜN SONRA TESTİ TEKRAR EDİCEM.
Canim 12. Gun kan degerim 98.21 çıkmıştı 14.gun Kan degerim 166.1 cikti doktorum 2 gun sonra tekrarla dedi kan testini, yarin yaptiricam 16. Gun artis olucak mi bakalim... Biraz sıkıntılı bir süreç oluyor benim için,canım nasılsın kandeyerin nasıl yükseliyormu
inaşallah güzel sonuclar arırız canım benimde sınrda yükselir inşallahCanim 12. Gun kan degerim 98.21 çıkmıştı 14.gun Kan degerim 166.1 cikti doktorum 2 gun sonra tekrarla dedi kan testini, yarin yaptiricam 16. Gun artis olucak mi bakalim... Biraz sıkıntılı bir süreç oluyor benim için,
Umarim burdan guzel sonuc veririm size...
Ama hala bi belirti yok bende mesela kasik agrisi, ates basmasi, göğüs agrisi, akinti, uyku, halsizlik, istah acilmasi, kalp carpintisi, agazda tat degisikligi gibi, hic bir belirtim yokkk.
Insallah canim...inaşallah güzel sonuclar arırız canım benimde sınrda yükselir inşallah
Canim senin kan degerin kacti sinirda demişsininaşallah güzel sonuclar arırız canım benimde sınrda yükselir inşallah
6.49 canımCanim senin kan degerin kacti sinirda demişsin
ALLAH TAN UMUT KESILMEZ, BENIM 2. TUP BEBEK DENEMEMDE SONUCUM SENIN GIBI DUSUK BIR DEGER CIKMISTI, DOKTORUM BANA DEMISTI COK IYI BIR SONUC DIYEMEM AMA OLMAZ DA DIYEMEM BENIM HASTALARIM VAR COK AZ BI DEGERLE POZITIF SONUCU ALAN DEMISTI, BENIM KIMYASAL GEBELIK OLDU AMA BELKI SENIN OLUMLU OLUR, BILEMEYIZ6.49 canım
hayırlısı senin göksünde agrı oluyormuyduALLAH TAN UMUT KESILMEZ, BENIM 2. TUP BEBEK DENEMEMDE SONUCUM SENIN GIBI DUSUK BIR DEGER CIKMISTI, DOKTORUM BANA DEMISTI COK IYI BIR SONUC DIYEMEM AMA OLMAZ DA DIYEMEM BENIM HASTALARIM VAR COK AZ BI DEGERLE POZITIF SONUCU ALAN DEMISTI, BENIM KIMYASAL GEBELIK OLDU AMA BELKI SENIN OLUMLU OLUR, BILEMEYIZ
Yok canim hic ağrı filan yok.. Hala daha hic bir belirti yokhayırlısı senin göksünde agrı oluyormuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?