Hadi gözün aydin Insallah böyle devam eder...KIZLAR; 12. GÜN KAN TESTİM SONUCUM 98.21 ÇIKMIŞTI
14. GÜNÜ KAN TESTİ SONUCUM 166.1 ÇIKMIŞTI
16. GÜNÜ KAN TESTİ SONUCUM 340.1 ÇIKTI 2 YE KATLANMIŞ DEĞERİM ÇOK MUTLUYUM. ALLAH IM BU MUTLULUĞU HERKEZE TEZ VAKİTTE YAŞATSIN ,ZOR BİR SÜREÇ AMA KİMSE UMUDUNU KAYBETMESİN ...
bugun yapmaya korktum artık 12. kanda baktırayım dıyorum bu arada olurda tutmazsa ıkı tane dondurulmus 5. gun embrıyosu var kenarda bekleyen sonucum olumsuz cıkarsa hemen 3. denemeye geceyım dıyorum ne dersınız? buarada 28 yasındayım daha eşimde hiç bır sorun yok ben de de 3 seneye kalmaz menepo surecıne gırersın dedı doktor normal yoldan da olabılır ama zaman kaybetmemek lazım dedıgı ıcın yaptıdık hemen 2 ay arayla ust uste. madem normal yoldan da olabılır neden bu tüp bebek tutmuyor bende ya.BENİM 10. GÜN SİLİK ÇIKMIŞTI İDRAR TESTİ 8. GÜNÜ YAPTIĞIMDA NEGATİFTİ , BELKİ SENİNDE DAHA İDRARA GEÇMEMİŞTİR. YARIN TEKRARDAN DENE İSTERSEN, UMUDUNU KAYBETME.......
CANIM SEN CANINI SIKMA BOŞ YERE, VAKTİ ZAMANI DEĞİL DEMEK Kİ ONDAN OLMUYOR, MESELA BENİM VE EŞİMİN BİR SORUNU YOK, NEDENİ YOK YANİ ÇOCUK OLMAMASI İÇİN AMA 3. TÜP BEBEK TE POZİTİFİ GÖRDÜM NERDEYSE İKİ BUÇUK YILDIR TEDAVİ GÖRÜYORUM...bugun yapmaya korktum artık 12. kanda baktırayım dıyorum bu arada olurda tutmazsa ıkı tane dondurulmus 5. gun embrıyosu var kenarda bekleyen sonucum olumsuz cıkarsa hemen 3. denemeye geceyım dıyorum ne dersınız? buarada 28 yasındayım daha eşimde hiç bır sorun yok ben de de 3 seneye kalmaz menepo surecıne gırersın dedı doktor normal yoldan da olabılır ama zaman kaybetmemek lazım dedıgı ıcın yaptıdık hemen 2 ay arayla ust uste. madem normal yoldan da olabılır neden bu tüp bebek tutmuyor bende ya.
mrb kızlar benım sonuc negatıf darısı guzel haberlerle sizin basınıza ınsallah[/QUOT. Canım üzme kendini vardır bir Zaman'ı en kısa zamanda olur inşallah
UMUDUNUZU KAYBETMEYİN...mrb kızlar benım sonuc negatıf darısı guzel haberlerle sizin basınıza ınsallah
CANIM BENİM MESELA 1 DENEMEDE TAZE EMBRİYO KOYDULAR 3. GÜN EMBRİYOSU 1 TANEYDİ NEGATİF SONUÇ ALDIMBen de aynı durumdayım herhangi bi sorunum yok blast embriyo transferi yapılıyor ama sonuç hep negatif bu 4. Denemem inşallah bu defa tutunmuştur bebeklerin
İNŞALLAH CANIM; DR. TEKRARDAN KAN TESTİ İSTEMEDİ , PERŞEMBE GUNU KONTROLE ÇAĞIRDI, AMA BEN YİNEDE DÜŞÜNMEDEN EDEMİYORUM, DEĞERİM UMARIM KATLANIYODUR...Hadi gözün aydin Insallah böyle devam eder...
Öyle tabi zamanı gelince olacak Rabbim ol deyince olacak , gebeliğin hayırlı olsun canım darısı bizler eCANIM BENİM MESELA 1 DENEMEDE TAZE EMBRİYO KOYDULAR 3. GÜN EMBRİYOSU 1 TANEYDİ NEGATİF SONUÇ ALDIM
2. DENEMDE 1 TANE 5. GÜN BLAST EBRİYO TRANSFER EDİLDİ. ODA KİMYASAL GEBELİK OLDU
3. TRANSFERİMDE DONDURULMUŞ 5. GÜN EMBRİYOSU OLMASINA RAĞMEN TRANSFER EDİLMEDİ. 2 TANE 3. GÜN DONDURULMUŞ TRANSFER YAPILDI. ODA SİMDİLİK POZİTİF PERŞEMBE DR KONTROLE ÇAĞIRDI, 3. YAPTIĞIM KAN TEST SONUCUM 340.2 ÇIKTI
VAKTİ ZAMANI DEĞİL DEMEK Kİ ONDAN OLMUYOR....SEN POZİTİF DÜŞÜN İYİ OLACAK İNŞALLAH....
İNŞALLAH CANIM DUALARIM SİZLER İÇİN, BEN DAHA HENÜZ SEVİNEMİYORUM.. BAKALIM ZAMAN BİZE NELER GETİRECEK ....Öyle tabi zamanı gelince olacak Rabbim ol deyince olacak , gebeliğin hayırlı olsun canım darısı bizler e
Canım benimde 6. Günüm bugün kaç gündür ateş basıyordu vucudum yanıyordu sanki dudaklarım kuru belim agrıyor karın agrısı geçtiydi bugün çok agrıyor yine ateşimi ölçüyordum ateşim çok yüksekti biraz düşmüş aglamamak için kendimi zor tutuyorum. Allahım inş emeklerimizi boşa çıkarmaz.Merhaba bnm transferden sonra 6.günum
Genelde hafif kasik agrisi ve batmalar oluyor.ayaklarim arada buz kesiyor. Arada sıcak basiyo dudaklarm kuruyor.belim agriyo.
Tuttuğunu gösteren belirtiler nelerdir.bende bunlar oluyor
Merhaba canim benim bildigim normal zamanlarda evet ates olcumu ile hamilelik durumu var ama tup bebekte yok. Ozellikle doktorum bizi uyarmisti sakin atesinizi olcmeyin olsa da cikmiyor diye. O yuzden benim de 10. Gunum ama hic olcum yapmadım. Genel olarak belirtilerin hamilelik uzerine bende yine ne bi agri ne bisey hic birseyim yok muhtemelen olmadi çarşambayi bekliyorum bence sen hic moralini bozma hersey yolunda gibi duruyor.Canım benimde 6. Günüm bugün kaç gündür ateş basıyordu vucudum yanıyordu sanki dudaklarım kuru belim agrıyor karın agrısı geçtiydi bugün çok agrıyor yine ateşimi ölçüyordum ateşim çok yüksekti biraz düşmüş aglamamak için kendimi zor tutuyorum. Allahım inş emeklerimizi boşa çıkarmaz.
Canim cok uzuldum insallah bi daha ki sefer guzel haberlerimizi veririz birbirimize bende olmazsa hemen bi daha denemeyi düşünüyorum rabbim bizi evlat ozlemiyle sinamasin insallah. Dogru zaman degil belki de oyle dusunmek sukretmek en güzeli hem rabbim demiski; benden istedigini size verdigim zaman bir kere sevinin vermedigim de on kere sevinin. Vardir bunun da bi hayri uzulmemek elde degil ama umudumuzu yitirmemek lazim.mrb kızlar benım sonuc negatıf darısı guzel haberlerle sizin basınıza ınsallah
Ayyyy inş canım ya geçen sene ateş ölçerek hamile oldugumu anlamıştım bi kaç gündür çok yüksekti biraz düşünce bi anda moralim bozuldu,canım seninde az kalmış sonucu ögrenmeye inş pozitiftir iyi haberlerini alırız agrısı olmayıp hamile olan arkadaşlarda var moralini bozma sendeMerhaba canim benim bildigim normal zamanlarda evet ates olcumu ile hamilelik durumu var ama tup bebekte yok. Ozellikle doktorum bizi uyarmisti sakin atesinizi olcmeyin olsa da cikmiyor diye. O yuzden benim de 10. Gunum ama hic olcum yapmadım. Genel olarak belirtilerin hamilelik uzerine bende yine ne bi agri ne bisey hic birseyim yok muhtemelen olmadi çarşambayi bekliyorum bence sen hic moralini bozma hersey yolunda gibi duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?