BENİMDE Bİ BELİRTİM YOK GİBİ SADECE TRANSFERİMİN 5 VE 6. GÜNÜ SOL KASIĞIMDA SIZI VARDI VE 2 GÜN SONRA BİŞEY KALMADI, ŞU AN HİÇ BİŞEY HİSSETMİYORUM....Benim belirtim ayaklarima vuran bel agrim ve kahve rengi akintimdi bu ikisi tam 3 gün sürdü ve dün ikiside kayboldu suan gögüslerim hafif büyüdü ve cok hasaslasti...
BEN 8. GÜNÜ İDRAR TESTİ YAPTIM AMA ERKEN GEBELİK TESTİ DEĞİLDİ. NEGATİVE ÇIKMIŞTI. 2 GÜN SONRA YANİ BU SABAH TA ERKEN GEBELİK TESTİ YAPTIM SİLİKTE OLSA POZİTİFTİ...BİLEMİYORM Kİbenim bugün 8 günüm test yapsam beli olurmu hic
inşallah hamilesindirBEN 8. GÜNÜ İDRAR TESTİ YAPTIM AMA ERKEN GEBELİK TESTİ DEĞİLDİ. NEGATİVE ÇIKMIŞTI. 2 GÜN SONRA YANİ BU SABAH TA ERKEN GEBELİK TESTİ YAPTIM SİLİKTE OLSA POZİTİFTİ...BİLEMİYORM Kİ
2. TÜP BEBEK DENEMEM KİMYASAL GEBELİKTİ ACABA BUDA MI ÖYLE OLACAK DİYE DÜŞÜNÜYORUM..
bende cok merak ediyorum yapmakla yapmamak arasında kaldımBEN 8. GÜNÜ İDRAR TESTİ YAPTIM AMA ERKEN GEBELİK TESTİ DEĞİLDİ. NEGATİVE ÇIKMIŞTI. 2 GÜN SONRA YANİ BU SABAH TA ERKEN GEBELİK TESTİ YAPTIM SİLİKTE OLSA POZİTİFTİ...BİLEMİYORM Kİ
2. TÜP BEBEK DENEMEM KİMYASAL GEBELİKTİ ACABA BUDA MI ÖYLE OLACAK DİYE DÜŞÜNÜYORUM..
Bence belirtilerede pek tamamak lazim herkesde farkli oluyo diyolar ya dogru galiba...BENİMDE Bİ BELİRTİM YOK GİBİ SADECE TRANSFERİMİN 5 VE 6. GÜNÜ SOL KASIĞIMDA SIZI VARDI VE 2 GÜN SONRA BİŞEY KALMADI, ŞU AN HİÇ BİŞEY HİSSETMİYORUM....
Sabah yapman daha iyi olur ilk idrarla bugün gecti bence Yapacaksan yarin sabah tavsiye ederim iyi haberlerini bekleriz Insallahbende cok merak ediyorum yapmakla yapmamak arasında kaldım
SEN BENCE KESİN HAMİLESİN :), İŞTE BENİM 8. GÜN NORMAL TESTTE NEGATİF 2 GÜN SONRADA ERKEN GEBELİK TESTİNDE POZİTİF OLDU, DEĞERİ DÜŞÜK İSE KİMYASAL GEBELİK OLMUŞSA ONDAN MI GÖRÜNMÜYO ACABA DİYE DE DÜŞÜNÜYORUM O YÜZDEN SEVİNEMEDİM HİÇ, HAYIRLISI NEYSE O OLSUN ARTIK...Bence belirtilerede pek tamamak lazim herkesde farkli oluyo diyolar ya dogru galiba...
Benim normal idrar testim 7. günde silik cikmaya basladi bukadar erken cikmasi ikiz gebeliktemi oluyor acaba senin negativ cikmis 8.günde
İNŞALLAH CANIM BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM :)Sabah yapman daha iyi olur ilk idrarla bugün gecti bence Yapacaksan yarin sabah tavsiye ederim iyi haberlerini bekleriz Insallah
tamam cnm sabah yapıcam inşallah Allah hickimsenin kucagını boş birakmasın benimde beraberindeSabah yapman daha iyi olur ilk idrarla bugün gecti bence Yapacaksan yarin sabah tavsiye ederim iyi haberlerini bekleriz Insallah
evet benim kizlerimde öyle olmuştu İNŞALLAH İKİ BEBİŞİNİ BERABER ALIRSIN KUCAGINABence belirtilerede pek tamamak lazim herkesde farkli oluyo diyolar ya dogru galiba...
Benim normal idrar testim 7. günde silik cikmaya basladi bukadar erken cikmasi ikiz gebeliktemi oluyor acaba senin negativ cikmis 8.günde
Olumsuz düsünme canm belki senin bebisin gec yerlesmistir benimki istisna herkesde okadar erken cikmiyo ya erken yeslemedir yada ikiz oldugu icin erken cikmistir bende....SEN BENCE KESİN HAMİLESİN :), İŞTE BENİM 8. GÜN NORMAL TESTTE NEGATİF 2 GÜN SONRADA ERKEN GEBELİK TESTİNDE POZİTİF OLDU, DEĞERİ DÜŞÜK İSE KİMYASAL GEBELİK OLMUŞSA ONDAN MI GÖRÜNMÜYO ACABA DİYE DE DÜŞÜNÜYORUM O YÜZDEN SEVİNEMEDİM HİÇ, HAYIRLISI NEYSE O OLSUN ARTIK...
Amiiinnn canm Insallahhhh...evet benim kizlerimde öyle olmuştu İNŞALLAH İKİ BEBİŞİNİ BERABER ALIRSIN KUCAGINA
Kızlar bu sabah erken gebelik testi yaptim ilk 3 dk da silik olarak ikinci çizgi cikti . 10 dk gecmeden de belirginleşti, hic bir belirtim filanda yok , test günüm 28 i daha 2 gun var... Acaba bu erken gebelik testleri yanıltıcı olabilir mi, veya kullandığım ilaçlardan mı pozitif sonuç çıktı diye düşünüyorum. Kendimi de kaptırmak istemiyorum bu sonuca..Kızlar çıkan sonucun fotoğraflarını ekledim.... Eki Görüntüle 1668454 Eki Görüntüle 1668455 [/QUOTE
Kizlar dün yaptığım erken gebelik testide de pizitif çıktı, bu sabahta kan sonucu vermeye gitmeden normal olan testten yaptim oda pozitif cikti, bu zamana kadar tedavim süresince hic bir zaman 2 cizgi görmemiştim, kan vermeye gidicem sabah l, aksamda iş çıkışı alıcak sonucu yazarim aldiktan sonra hayırlısı olsun....
Dün kan testimi yaptim sonuc 216
Test yaptinmi canm sonucunu merak ettimtamam cnm sabah yapıcam inşallah Allah hickimsenin kucagını boş birakmasın benimde beraberinde
Hayirlisi olsun canim. Senin kacinci gün embriyosuyduDün kan testimi yaptim sonuc 216sükürler olsun Hamileyimmmmm..
Doktorum sonuc cok iyi dedi bu kadar iyi oldugu icin tekrarlamaya gerek yok pazartesi gel direk keseye bakalim ve kan testini tekrarliyalim dedi..
Canm bence senin sonucunda cok iYi kimyasal gebelikler daha düsük oluyor sanirim...
yaptım cıkmadı cnm cok üzüldümTest yaptinmi canm sonucunu merak ettim
hayırlı olsun cok sevindimDün kan testimi yaptim sonuc 216sükürler olsun Hamileyimmmmm..
Doktorum sonuc cok iyi dedi bu kadar iyi oldugu icin tekrarlamaya gerek yok pazartesi gel direk keseye bakalim ve kan testini tekrarliyalim dedi..
Canm bence senin sonucunda cok iYi kimyasal gebelikler daha düsük oluyor sanirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?