- 27 Aralık 2015
- 29
- 9
- 1
Bana da 7 hucreli 1. Kalite 2 embriyo koydular, erken test yaptim, cift cizgiyi gordum, sevindim ama sonuç kimyasal gebelik...senin oyle olacak diye birsey yok ama hayal kirikligi yasamak istemiyosan 12. Gunden once test yapma ltf.Ya canim bilemedim ki simdi.erken yapip uzulenler var negatif diye.bir de merak var.bi de iki tane koydular.tutsa daha erken cikar cift cizgi öyle degil mi.bekleyim bari
Tamam oyle yapiim o zaman sabredeyim artikBana da 7 hucreli 1. Kalite 2 embriyo koydular, erken test yaptim, cift cizgiyi gordum, sevindim ama sonuç kimyasal gebelik...senin oyle olacak diye birsey yok ama hayal kirikligi yasamak istemiyosan 12. Gunden once test yapma ltf.
Sabret nolur, allah yardimcin olsun, dualriniz kabul olsun.allah yüzünüzü guldursun insallah...Tamam oyle yapiim o zaman sabredeyim artik
Sagol canim Allah razı olsunSabret nolur, allah yardimcin olsun, dualriniz kabul olsun.allah yüzünüzü guldursun insallah...
Kiz deli naptin sen deVallahi kızlar testi aldım yapsam mi bilmiyorum çok merak ediyorum bugün 4 .gün çok erken biliyorum ne yapsam günler geçmiyor
GEÇMİYOR tatlım günler. birde hiç bir belirtide yok .çok korkuyorum ya negatif cikarsa allahım duy sesimizi elimizi boş çevirmeKiz deli naptin sen dekendini uzmek mi istiyorsun.simdi kesin negatif cikar.pozitif ciksa da en son ki aşının icindeki hcg çıkar.benden beteri de varmış ben kendime merakli diyodum
Dogru tabi gecmiyo hakkaten yerinde sayyio resmen.ctesi tahlil gunum ama zor tutuyorum kendimiGEÇMİYOR tatlım günler. birde hiç bir belirtide yok .çok korkuyorum ya negatif cikarsa allahım duy sesimizi elimizi boş çevirme
Yok canim ya ben de yapmadim bant filanKızlar birde bişey soracagim trasferden sonra bel bandi diye bir şey verdimi Dr size seron da takılıyormus bunlar bana yapılmadı yapılan var mı
Banada yapılmadı duymamıştım da. Benim bugün 10. Gün heyacan gitgide artıyorKızlar birde bişey soracagim trasferden sonra bel bandi diye bir şey verdimi Dr size seron da takılıyormus bunlar bana yapılmadı yapılan var mı
Ben de çok sıkıldım ama elden bişey gelmiyor benim daha 5 günüm deyim hiç bir belirtide yokKizlaaarr yok mu yeni haberler.sikildim ben beklemekten
günaydın ,yazınızı okudum sizin adınıza çok mutlu oldum gerçekten, benimde amh 0,1 .. muayenede 5 folikül görüldü yumurtaların çalışıyor dedi prof.. .. tüp bebeğe başlıyoruz gelecek ay şuan biesteron ve inofilic verdi hocam.. başkada bi sorunumuz yok .. rapor hazırlıyorum ve devlette yaptırıyorum adana balcalıda.. size sorum olacaktı cvplarsanız mutlu olurum,bu değerle sevinmelimiyim yani şansım sizce varmı ?bende reverv azlığı var canım ..3 tane gelıstı 2 tane transfer oldu allah nasıp ederse yarın test günüm
Benım bugun 8. günüm kızlar yarın kan vermeyı düşünüyorum
Canim senin amh gene iyiymis benimki 0.06 ve usg de 1 tane yumurta vardi.ama toplama gununde 3 tane yumurta toplandi.2si dollendi.transferim yapildi.ve su an sonuc bekliyorum.yani senin dansin daha fazla.ben doktoruma ilk gittigimde.umit var mi doktor bey.olur mu cocugum? Demistim.o da saskinlikla tabi canim sonucta yumurtaligin var demisti.Allah razi olsun o soz bile rahatlatti beni.icin ferah olsun.ayrica toplamaya kadar incir kürü yap.benim belki de ondan 1 den 3 e cikti yumurtam.kesinlile tavsiye ederimgünaydın ,yazınızı okudum sizin adınıza çok mutlu oldum gerçekten, benimde amh 0,1 .. muayenede 5 folikül görüldü yumurtaların çalışıyor dedi prof.. .. tüp bebeğe başlıyoruz gelecek ay şuan biesteron ve inofilic verdi hocam.. başkada bi sorunumuz yok .. rapor hazırlıyorum ve devlette yaptırıyorum adana balcalıda.. size sorum olacaktı cvplarsanız mutlu olurum,bu değerle sevinmelimiyim yani şansım sizce varmı ?
ÇOK ÇOK ÇOK ÇOOKKK TEŞEKKÜR EDERİM BENİ NEKADAR RAHATLATTINIZ SİZE ANLATAMAM ALLAHTA SİZİN YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH İSTEDİĞİNİZ KADAR ÇOCUĞUNUZ OLSUN!! İNŞALLAH! TEKRAR SAĞOLUN ÇOK MUTLU OLDUM .... UMARIM DEĞERİMİ DOĞRU İFADE ETMİŞİMDİR YANİ ŞÖYLE YAZIYOR 0.1 ng/mL 0.7 pmol/L . incir kürünüde hemen yapmaya başlıyorumCanim senin amh gene iyiymis benimki 0.06 ve usg de 1 tane yumurta vardi.ama toplama gununde 3 tane yumurta toplandi.2si dollendi.transferim yapildi.ve su an sonuc bekliyorum.yani senin dansin daha fazla.ben doktoruma ilk gittigimde.umit var mi doktor bey.olur mu cocugum? Demistim.o da saskinlikla tabi canim sonucta yumurtaligin var demisti.Allah razi olsun o soz bile rahatlatti beni.icin ferah olsun.ayrica toplamaya kadar incir kürü yap.benim belki de ondan 1 den 3 e cikti yumurtam.kesinlile tavsiye ederim
Canim senin amh gene iyiymis benimki 0.06 ve usg de 1 tane yumurta vardi.ama toplama gununde 3 tane yumurta toplandi.2si dollendi.transferim yapildi.ve su an sonuc bekliyorum.yani senin dansin daha fazla.ben doktoruma ilk gittigimde.umit var mi doktor bey.olur mu cocugum? Demistim.o da saskinlikla tabi canim sonucta yumurtaligin var demisti.Allah razi olsun o soz bile rahatlatti beni.icin ferah olsun.ayrica toplamaya kadar incir kürü yap.benim belki de ondan 1 den 3 e cikti yumurtam.kesinlile tavsiye ederim
siz özelde mi yaptırdınız acaba ? ben devlette yaptırıyorum rapor çıkıyormuş bana.. sizce iki embriyo koyarlarmı ilk tüp bebek benimki nisan ayında 35 olacam ..ÇOK ÇOK ÇOK ÇOOKKK TEŞEKKÜR EDERİM BENİ NEKADAR RAHATLATTINIZ SİZE ANLATAMAM ALLAHTA SİZİN YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH İSTEDİĞİNİZ KADAR ÇOCUĞUNUZ OLSUN!! İNŞALLAH! TEKRAR SAĞOLUN ÇOK MUTLU OLDUM .... UMARIM DEĞERİMİ DOĞRU İFADE ETMİŞİMDİR YANİ ŞÖYLE YAZIYOR 0.1 ng/mL 0.7 pmol/L . incir kürünüde hemen yapmaya başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?